Dark Wind писав:weber, слухай шото ті сніжинки мені проц грузять, так шо піпец, і оперативи починає хавати
А шо у вас за компи такі?antik писав:Если открыть пару табиков - вообще попаМож убрать их?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Dark Wind писав:weber, слухай шото ті сніжинки мені проц грузять, так шо піпец, і оперативи починає хавати
А шо у вас за компи такі?antik писав:Если открыть пару табиков - вообще попаМож убрать их?
Я думаю, що то мені так проц жереDark Wind писав:weber, слухай шото ті сніжинки мені проц грузять, так шо піпец, і оперативи починає хавати
Yelik писав:120Мб ОП
Pentium D 3.4 GHz / 2 Gb Ramweber писав:А шо у вас за компи такі?
да не гіфи тут ні причому вони маєть за надто малий розмір що так грузити систему в мене семтрон 2200 і ніяких проблем причому в опері в мене жавжди як мінімум відкрито закладок 10Yelik писав:Пропоную заборонити анімовані(gif) аватарки, так як вони вантажать слабші системиНаприклад мою Атлон2400+. Завантаження було до 80%
глянув в task manager`i, а це firefox 3.1в2(відкрита тільки одна сторінка тюнінгклубна), помітив анімовані аватарки, різанув їх adblock`om, завантаження зникло.
Пробую на роботі, та сама історія Атлон 2500+ тільки завантаження під 95-99%, крім того звернув увагу якщо аватарку закрити якимось вікном(будь яким навіть меню старт :) ), основне щоб вона не була видима, все стає ок.RED_Spider писав:да не гіфи тут ні причому
Можна ще збільшити їх розмір, тоді форум буде вантажитись по кілька хв. і виглядати криво.Kost писав:я взагалі кажу збільшити розмір аватарок)) бо нічо путнього не ставиться)))
З такою логікою в настройках можна все відключити і лишити текстовий форум, питання для чого тоді той форум взагалі в такому вигляді?Kost писав:поставте в настойках шоб взагалі не відображало картинки і не буде вам нічо грузити)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість