Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Робота в інтернеті.
- sergey
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Вторая карточка.Хотите забанить?Мне все равно, делайте что хотите.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- sergey
- Контактна інформація:
Re: Робота в інтернеті.
Если по каким то причинам вы не хотите писать\регистрироватся но хотите что то спросить\узнать то можете писать мне в аську 446560549.Помогу чем смогу, не стесняйтесь, я денег не беру.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Контактна інформація:
Чесно я не розумію чому дана тема не закрита?
Тема робота в інтернеті - а по суті це є "щоденник" просунень сергія в інтернеті, має на сайті блог - нехай там пише.
А то я захожу думаю щось почитаю може щось знайду для себе а кожен раз одне і теж - сповіді сергія по блуканням в неті.
А якщо кожен зараз створе тему і буде писати свої "повсякденні" просунення в неті, чи в бізнесі чи в роботі...форум взагалі не буде авто а астане "Жарнул для людей які мають авто".
Це суто моя думка, нікого не хочу образити або що.
Тема робота в інтернеті - а по суті це є "щоденник" просунень сергія в інтернеті, має на сайті блог - нехай там пише.
А то я захожу думаю щось почитаю може щось знайду для себе а кожен раз одне і теж - сповіді сергія по блуканням в неті.
А якщо кожен зараз створе тему і буде писати свої "повсякденні" просунення в неті, чи в бізнесі чи в роботі...форум взагалі не буде авто а астане "Жарнул для людей які мають авто".
Це суто моя думка, нікого не хочу образити або що.
- Slavik
- Ім'я:Ярослав
+1Demyan писав:Тема робота в інтернеті - а по суті це є "щоденник" просунень сергія в інтернеті
+1Demyan писав:А то я захожу думаю щось почитаю може щось знайду для себе а кожен раз одне і теж - сповіді сергія по блуканням в неті.
Сергій, думаю карточка за флуд у власній темі. Demyan, правильно підкреслив, вона перетворилась на щоденник якийсь.sergey писав:Вторая карточка.Хотите забанить?Мне все равно, делайте что хотите

P.S. Перед тим як писати росіською, заганяй текст у ворд і перевіряй помилки, або пиши УКРАЇНСЬКОЮ!!!

- sergey
- Контактна інформація:
То пишу не так, не пишу опять не так.Обзор сервиса uploadbox, флуд?Сами не знаете что вам нужно.
Demyan, Slavik, О каких ошибках идет речь?
Demyan, Slavik, О каких ошибках идет речь?
- Slavik
- Ім'я:Ярослав
Не протестил, а протестировал;sergey писав:Slavik, О каких ошибках идет речь?
Не регистрироватся, а регистрироватЬся;
Не мение, менЕе;
Не менше, а менЬше;
Слово "наконец то" пишеться через дефіс!
Ну не мені тебе граматики вчити, просто на українській в тебе краще получалось.
Про якийсь там uploadbox - нема питань, може комусь і пригодиться.sergey писав:Сами не знаете что вам нужно.
Кому, наприклад, потрібно, чи цікаво таке:
І чим то не щоденник? Ти ж сам постив на форумах і за таке би тобі не то що не заплатили, в чорний список би відправили!!!sergey написав:
Решили(т.е Я захотел) сделать на сайте калькулятор "Расчет степени сжатия и объема мотора" такой как в картюнинг.Сидим, думаем, формулы всякие смотрим.
Пришлось отказатся от этой идеи, пока что.Потом сделаем.

- sergey
- Контактна інформація:
кстати, сервис тупой, в смысле загрузки файлов.Slavik писав:Про якийсь там uploadbox
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей