Комплекси?Thorn писав:Міняти Тойоту на Опель . . .:)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Комплекси?Thorn писав:Міняти Тойоту на Опель . . .:)
нє, на ХондуThorn писав:Міняти Тойоту на Опель . . .:)
До чого не дотягує? До "дерева" у вигляді пластмаси в кемрі?Thorn писав:Опель трохи не дотягує. . . :)
можна і так, але тоді кросовер. Седанів Acur нормальних нема по вигляду, всі якісь типу круслера, хіба какоські варіанти, але то напряжно з ними у нас.Thorn писав:На Акуру
Аргументи будуть?Thorn писав:Не рівняй х¥й з пальцем!:) Тойота є Тойота а Опель . . .![]()
БЕЗ ОБРАЗ.
Thorn писав:Не рівняй х¥й з пальцем!:) Тойота є Тойота а Опель . . . БЕЗ ОБРАЗ.
обоснуй!Thorn писав:Якість в Опеля не краща,там взагалі з кузовом жо. . . Повна!
РозмішивThorn писав: Якість в Опеля не краща,там взагалі з кузовом жо. . . Повна!
Повір, на СТІ можна їздити по Львову у трафіку, і нічого лишнього ти не відчуватимешAndrewK писав: Який кайф повзати по пробках і ямах на твердій підвісці і моторі заточеному під динамічну їзду?
Все можливо. Але як на мене для тупо міської їзди по пробках - АКПП рулить. І меньші габарити машини також рулять (це не випадок з КАМРІPasha писав:Повір, на СТІ можна їздити по Львову у трафіку, і нічого лишнього ти не відчуватимешAndrewK писав: Який кайф повзати по пробках і ямах на твердій підвісці і моторі заточеному під динамічну їзду?![]()
В мене є ще фішка просто кататись ввечері
І в принципі, subaru - це насамперед динаміка, не стільки швидкість як така
і ця динаміка дуже допомагає весело прориватись в міських джунглях
жоден опель, чи акура не забезпечує такої їзди по місту, це треба спробувати, а коли в спробував...............
Ну габарити в импрези якразAndrewK писав:Все можливо. Але як на мене для тупо міської їзди по пробках - АКПП рулить. І меньші габарити машини також рулять (це не випадок з КАМРІPasha писав:Повір, на СТІ можна їздити по Львову у трафіку, і нічого лишнього ти не відчуватимешAndrewK писав: Який кайф повзати по пробках і ямах на твердій підвісці і моторі заточеному під динамічну їзду?![]()
В мене є ще фішка просто кататись ввечері
І в принципі, subaru - це насамперед динаміка, не стільки швидкість як така
і ця динаміка дуже допомагає весело прориватись в міських джунглях
жоден опель, чи акура не забезпечує такої їзди по місту, це треба спробувати, а коли в спробував...............)
ггг, а шо тут рівняти?? Opel Vectra OPC рулить однозначно!Thorn писав:просто не рівняй Вектру до Камрі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей