не думаю, від правил відступати спецслужбам можна тільки в ситуаціях крайньої необхідності, а так то правила однакові для всіх.antik писав:им можно парковатся как угодно и где угодно
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Перевищення швидкості у Львові
ну я эти ситуации и имел в видуigorok писав:тільки в ситуаціях крайньої необхідності

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, добавь в свою БД еще парочку
1. Тут ребята вааще обгнаглели, пересели на Мерс серебристого цвета W140 009-?? (54) ТТ точно не запомнил, но вроде 54
Сидели на ул.Тунельной против шерсти
2. На кольце Кн.Ольги, возле ЦУМа

1. Тут ребята вааще обгнаглели, пересели на Мерс серебристого цвета W140 009-?? (54) ТТ точно не запомнил, но вроде 54

Dynamic Sport Latvia
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Номери машин??? Жодного не розібрав! Не зможу в скаргу включити - "здається".21043 SW писав:Igor_Lviv, добавь в свою БД еще парочку![]()
1. Тут ребята вааще обгнаглели, пересели на Мерс серебристого цвета W140 009-?? (54) ТТ точно не запомнил, но вроде 54![]()

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ігор, от з опель-клубу:Igor_Lviv писав:Номери машин??? Жодного не розібрав! Не зможу в скаргу включити - "здається".
І ще, хто їздить в сторону Краківця. Знайомі бачили знову мерс який займається неподобством у вигляді фоткання "порушень". Сфоткати би його, а то щось більше не попадається мені...Сьогодні був в БТІ і особисто бачив як там протягом мінімум 1год фоткали біля "Ніко", звичайно на цивільному авто, срібний мерс, той що в народі називають кабаном, номер 007-50ТТ, дружина ще здалеку побачила його і запідозрила щось не добре, бо припаркований він був дуже підозріло. Спеціально їхав біля нього дуже повільно щоб роздивитись, на передньому пасажирському місці гаїшник з камерою, за кермом ще один. Згодом до них ще підїхала шкода октавія, номер ВС7679АС. Мабуть ділились досвідом роботи
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Сьогодні мною було тіки замічено ауді здається на підйомі тракта, там просто паличками махали
Путін [цензура].
- Nazarik
ану мені будьласка розясніть чого це він немає права сидіти в машині і фоткати щоб і я з ними міг поспілкуватись!
- Igor_Lviv
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/m ... g=z1243-06Nazarik писав:ану мені будьласка розясніть чого це він немає права сидіти в машині і фоткати щоб і я з ними міг поспілкуватись!
Дванадцятий розділ на пам'ять! :)
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
На вулиці Сяйво район керамічного заводу сидять з Візиром! Там знак 40
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Igor_Lviv
Не можу втриматися, щоб не привести тут цілий третій розділ. Увага! Повністю!
І зверніть увагу, що "припинення злочинів" - в самому кінці завдань! Перед тим вони мають:
1. Наглядати.
2. Захищати наші права.
3. Забезпечувати нам безпеку.
4. Попереджати правопорушення.
і аж потім
5. Припиняти. Тобто зупиняти порушників.
Ну а про бездіяльність при виявленні правопорушення (тупе фотографування з приватного авто і розсилання штрафів) - це, швидше злочин з їхнього боку! Співучасть у правопорушенні - точно.
Не передбачено таке "спец.завдання", як "засада на тротуарі", "в кущах", "за будинком" і т.п.3. Завдання ДПС
3.1. Нагляд за дорожнім рухом з метою забезпечення його безпеки.
3.2. Збереження життя, здоров'я та майна учасників дорожнього руху, захист їх законних прав та інтересів, а також інтересів суспільства і держави.
3.3. Забезпечення безпечного й безперебійного руху транспортних засобів.
3.4. Попередження та припинення злочинів і адміністративних правопорушень у сфері дорожнього руху.
І зверніть увагу, що "припинення злочинів" - в самому кінці завдань! Перед тим вони мають:
1. Наглядати.
2. Захищати наші права.
3. Забезпечувати нам безпеку.
4. Попереджати правопорушення.
і аж потім
5. Припиняти. Тобто зупиняти порушників.
Ну а про бездіяльність при виявленні правопорушення (тупе фотографування з приватного авто і розсилання штрафів) - це, швидше злочин з їхнього боку! Співучасть у правопорушенні - точно.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Сегодня утром в начале Антоновича стояли и фотографировали простым фотоапаратом. Это меня наводит на мысль - не научились ли эти козлы обращатся с Фотошопом?! 

Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- weber
та вони самі може і ні, але не виключено, що їм в цьому можуть допомогти, будь-хто, зара то не проблема. Діти в садіку вже фотошоп знаютьantik писав:Сегодня утром в начале Антоновича стояли и фотографировали простым фотоапаратом. Это меня наводит на мысль - не научились ли эти козлы обращатся с Фотошопом?!

Ще одне підтвердження суб'єктивізму від фотофіксації порушення суб'єктивним фактором, людиною тобто.
- markijan
- Ім'я:M@RK
- Контактна інформація:
antik, так дійсно зранку сиділи на ВАЗі на Антоновича з простим фотіком і щолкали ко...зли...може на курси фотошопа до них записатись.. 

-
- Дякував (ла): 4 рази
Igor_Lviv
Перечитал раздел 3, за ним прочитал раздел 4. Эта инструкция не стала исключением из правил, когда наши законы противоречат сами себе.
Читаем раздел 4.

Другое дело в том, что вряд ли типичный ГАИшник, сможет вспомнить п. 4.1-4.12. Так что учим п. 3.1-3.4 и цитируем в ответ на "Че фотографируем?".
Перечитал раздел 3, за ним прочитал раздел 4. Эта инструкция не стала исключением из правил, когда наши законы противоречат сами себе.
Читаем раздел 4.
Контролюють? Контролюють! Застосовують? Застосовують! Я пытался там среди оставшихся 10 пунктов выбрать какой-то где они обязаны останавливать. Фиг там! Т.е. добросовестно исполняют функции ДПС, не подкопаешься4.1. Контроль за дорожнім рухом, тобто виявлення порушень
законодавства, правил, норм і стандартів у сфері убезпечення
дорожнього руху
4.2. Застосування в установленому порядку передбачених чинним
законодавством заходів адміністративного впливу до порушників.

Другое дело в том, что вряд ли типичный ГАИшник, сможет вспомнить п. 4.1-4.12. Так что учим п. 3.1-3.4 и цитируем в ответ на "Че фотографируем?".
-
- Контактна інформація:
мене цікавить ось це
Тобто любий наряд має бути тільки на службовій машині так? А службова машина має мати спеціальне пофарбування або синій номер?12.2. Нагляд за дорожнім рухом з використанням транспортних засобів та без такого може бути відкритим, прихованим та змішаним.
Відкритий нагляд. Здійснюється працівниками ДПС при пішому патрулюванні, а також на службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), які мають спеціальне пофарбування.
Потайний нагляд. Здійснюється працівниками ДАІ на службових транспортних засобах (автомобілях) звичайного пофарбування, без написів та розпізнавальних знаків, під час руху в загальному потоці транспортних засобів.
Змішаний нагляд. Здійснюється одночасно на декількох службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), з яких щонайменше один повинен мати спеціальне, а решта - звичайне пофарбування.
- UncleSam
- Дякував (ла): 37 рази
Fly писав:Тобто любий наряд має бути тільки на службовій машині так? А службова машина має мати спеціальне пофарбування або синій номер?
Fly писав:Потайний нагляд. Здійснюється працівниками ДАІ на службових транспортних засобах (автомобілях) звичайного пофарбування, без написів та розпізнавальних знаків, під час руху в загальному потоці транспортних засобів.

-
- Контактна інформація:
там є ключові слова - під час руху в загальному потоці транспортних засобів тобто патрулювання на місці з палочками ніхера не потаємне. Правильно жеж? а кататись - хай катаютьсяПотайний нагляд. Здійснюється працівниками ДАІ на службових транспортних засобах (автомобілях) звичайного пофарбування, без написів та розпізнавальних знаків, під час руху в загальному потоці транспортних засобів.
- Igor_Lviv
Всюди - службові машини.Fly писав:там є ключові слова - під час руху в загальному потоці транспортних засобів тобто патрулювання на місці з палочками ніхера не потаємне. Правильно жеж? а кататись - хай катаються
Відкритий нагляд - розфарбована машина. Може і стояти.
Потайний нагляд - лише в русі. Люба службова машина.
Все, що не так - протизаконно! Ви думаєте, я чого всіх закликаю, вже кілька сторінок, фоткати їх і писати в прокуратуру???
Хочуть фоткати Візиром - нехай фоткають. Але нехай вилізе з приватної машини, стане, як стовп на дорозі, тримає в руках Візир і фотографує. І в дощ, і в мороз. І нехай постоїть так пару годин.
- Buts
Igor_Lviv, молодець шо борешся з цим всім, + просвіщаєш форумчан законами, не байдужий.
Ще би всі по можливості старалися їздити по правилам, і ні гривні хабаря - це також метод.
Ще би всі по можливості старалися їздити по правилам, і ні гривні хабаря - це також метод.
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
http://www.autologo.net/video-camery-gai
правда в опері чомусь відображалися в києві а в експловрері і над львовом появились правда не зовсім точна інформація так як для прикладу на пасічній стоїть знак 40 а на карті пишуть 60
правда в опері чомусь відображалися в києві а в експловрері і над львовом появились правда не зовсім точна інформація так як для прикладу на пасічній стоїть знак 40 а на карті пишуть 60
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей