звідки такі дані ?sergey писав:блокіровка на старті краде 10 л.с
букс на старті краде ще більше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
звідки такі дані ?sergey писав:блокіровка на старті краде 10 л.с
Одна команда яка виступає на драгу.vovka писав:звідки такі дані ?
ну то в нього така роботаTOXA писав:але час проходження квотера значно покращує
згідний, тут важливо майстерність )))sergey писав:На дуже потужних драгстерах так, на сток и около сток сомніваюсь.
Непогана ціна. Як довго чекати? Потрібна передоплата?21043 SW писав:Bilkos, 2700 грн Торгмаш + доставка 40-50 грн
1. Вариант - поехать в гараж и забрать ее от туда - в любой деньBilkos писав:Непогана ціна. Як довго чекати? Потрібна передоплата?
Блок 12 - 1,6, плита блока, поршень СТИ 84,0*25,2, Колінвал - 75,6, Шатун Пріора, заміна сідла, доводка каналів, клапан від бмв 38,5, пружина клапана під Шрік 100кг, цельний толкатель, разпредвал 13,2-13,5, трамбльор картюнінг.sergey писав:Bilkos, конфыг мотора?
Жир!Bilkos писав:Блок 12 - 1,6, плита блока, поршень СТИ 84,0*25,2, Колінвал - 75,6, Шатун Пріора, заміна сідла, доводка каналів, клапан від бмв 38,5, пружина клапана під Шрік 100кг, цельний толкатель, разпредвал 13,2-13,5, трамбльор картюнінг.
мега жир!Bilkos писав:В найближчих планах - поставити Делорто
Тільки люди радять ставити їх вже після обкатки, так шо буду обкатувати на Солексі з диким холостим на підсосі.sergey писав:В найближчих планах - поставити Делорто
а шо від них станеться на обкатці ?Bilkos писав:Тільки люди радять ставити їх вже після обкатки
Ти правий на 100%. Просто з регуліровкою карба треба провести купу часу. Та я так бачу шо напевно з понеділка займусь карбом. Колись всерівно то треба буде робити.vovka писав:а шо від них станеться на обкатці ?
я свій мотор на карбах обкатував. просто настроїти відразу треба більш менш, щоб не лило купу бензину. ше неясно що гірше - солекс з холостим 1500 і дьоргана машина чи карби з рівним холостим і плавна їзда.
Статись точно нічо не станеться, просто зразу на карбах її заводити то не було би ясно що глючить, а так на Солексі холостий підняв та й регулюєш собі запалення та фазу. В мене до речі зараз саме раннє запалення - не знаю чого так? Ставимо трохи пізніше, вона взагалі не заводиться. Думаєм від трамбльораBilkos писав:а шо від них станеться на обкатці ?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей