Хто там виступав проти використовування пасків у місті та й взагалі кому вони заважають?vovka писав:вилетіли в забор шекспіра з машини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто там виступав проти використовування пасків у місті та й взагалі кому вони заважають?vovka писав:вилетіли в забор шекспіра з машини
не пересмикуй. я за паски, але проти покарання за них. люди самі мають зрозуміти що це потрібно. а оточуючим якраз потрібно давити на психіку, бо серед них дофіга водіїв - от хай дивляться і роблять висновки.pikach00 писав:Хто там виступав проти використовування пасків у місті та й взагалі кому вони заважають?
Я не впевнений. Я бачив вже результат, а про решту мені розказували знайомі які нібито бачили і я повірив. тому на 100% не скажу, я мабуть трохи поспішив.Bl@ck писав:Про трупи правда???
BOXER писав:Міні-аварія на ділянці Франка між Стрийським базаром і Дарями моря - перед світлофором. Ланос поцілував в дупу Фіат Добло. По ходу не зреагував на гальмування Фіата на світлофорі...
краще хоч шось, а ніж слова мерседес+пяткаvovik писав:weber, пізнавальне фото...
Як не видно - Мерседес C220 і пятірка жигуль.weber писав:weber, так а что там? ато кроме стойки ничего и не видно :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 32 гостей