Часу - 5хв. Задоволення - цілий день!Denja писав:А [цензура] маячити. Якшо є час можна і самому так попробувати.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Часу - 5хв. Задоволення - цілий день!Denja писав:А [цензура] маячити. Якшо є час можна і самому так попробувати.
Тут уже по двое нужно фоткать. Один растягивает рулетку, чтобы замерять есть ли от автомобиля до края тротуара два метра, другой фоткает. Интересно увидеть лица ГАИшников. :)Igor_Lviv писав:- Ми місце для пішоходів залишили.
Я тоже так думав, поки фотка не прийшла!LEgEnDA писав: Блін я десь не в тих районах їжджу де вони стоять
потрібно було їх добити і спитати яким хреном вони туба заїхали якщо рух в протилежний бік і дорога розілена по напрямках рухуIgor_Lviv писав:Дякуємо Юрчєгу за наводку і мені, за те, що був відносно поряд.Отже, подзвонив мені Юрчєг - на Стрийській за Науковою традиційна засада. Я, якраз був біля податкової. Нічого, робота 15хв зачекає. Їду на Стрийську. Паркуюсь біля автомийки. Фоткаю, розмовляємо.- А чого це ви нас фотографуєте?- Не знав, що так паркуватись можна!- Ми місце для пішоходів залишили.- А-а-а! І не знав, що можна з приватного авто в засаді сидіти.- У нас документ є.- А можна глянути?- От будете водієм - покажемо.- Добре.
Та просто виїхали на тротуар і на тротуарі розвернулися. Це не проблема.RED_Spider писав:потрібно було їх добити і спитати яким хреном вони туба заїхали якщо рух в протилежний бік і дорога розілена по напрямках руху
А хіба їзда по тротуарах не заборонена?Igor_Lviv писав:виїхали на тротуар і на тротуарі розвернулися
Якщо ти розвертався перед Шуваром, значить там є перехрестя, це означає, що знак діє від місця встановлення до першого перехрестя.Patrikos писав:Він каже знак 30 від Шувару діє до Наукової, я правда сказав, що розвернувся перед Шуваром, тому знак 30 я фізично незміг бачити, після чого побажали щасливої дороги... Питання на скільки вони праві....
От [цензура]... Всі розуміють, шо цей знак тільки для лежачого поліцейського який там був, а вони пси на тому капусту ріжуть. Захисники закону, [цензура]....Patrikos писав:igorok, Цікаво скількох вони пристроїли....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей