То ти ще й форуму не читаєш??? (стр 6, пост 2).Buts писав:Igor_Lviv, краще би на свої питання внятну відповідь дав(стр 6, пост 1)
Чи там також, як і на всіх фотографіях - надто складно і незрозуміло написано?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То ти ще й форуму не читаєш??? (стр 6, пост 2).Buts писав:Igor_Lviv, краще би на свої питання внятну відповідь дав(стр 6, пост 1)
Buts писав:ні випадок, що став за лінію до теми не припасовується.
Ты же сам пишешь и сам себе противоречишь. Если чувак ставит машину на два места, то значит что он занимает чужое место и так каждый день, разве он не ІДІОТ? А если делать замечание, то обижается.Buts писав:От рагульське паркування, коли зранку стоїть авто поперек на 3 місцях, або між деравами, де поміщається 2 авто, чувак став посередині, або на стоянці, де законне твоє місце, хтось заднє колесо лишив.
21043 SW писав:Если чувак ставит машину на два места, то значит что он занимает чужое место и так каждый день, разве он не ІДІОТ?
може записка і вихід, але я все-таки дійсно стараюся просто стати 50-100 метрів далі (де є можливість), пройтися ж не впадло, заодно й розімнешсяBreaker писав:Та накрайняк можна машину залишити на сусідній вуличці, в сусідньому кварталі і трохи пішки пройтись.
звучить заманчіво)shaman писав: можу безкоштовно покатати
В такій ситуації єдиний вихід - записка з телефоном.shaman писав:Раз тут такі всі ділові, приведу один приклад з життя: я живу недалеко від Галицького райвідділу, поставити машину тут в розгар робочого дня- фантастика!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей