Я готовий написати скаргу за компанію також, буцім-то я також бачив там-то-там-то, таке-то авто, з такими-то індивідуами в середині з візиром в руках!Igor_Lviv писав:І ще одна проста річ.
Лише в Мітсубіш Клубі зараз ми подали вже три скарги до суду на ДАІ. Четвертий випадок - простіший. (Власник авто, на якого виписаний штраф навіть не має прав).
У Тюнінг Клубі, здається людей 8-10 вже заплатили штрафи.
Повірте, якщо все залишати так, як є, то замісь зірочок активності треба буде малювати зірочки - кількість порушень. Не забувайте про накопичувальну систему. Зрештою, думаю скоро всім надоїсть систематично віддавати по 70-350 грн. за подібні порушення.
Так от, ніж чемно годувати депутатів та ДАІшників, або регулярно бігати по судах, легше та простіше зробити це ОДИН РАЗ колективно! (Див. п.п. 1 та 2 у моєму попередньому пості).
Дійсно давайте назбираєм це все докупи і відправимо в один момент багааато скарг на даїшніків знаки, і там по ходу придумаємо на що ще ...

А ще поговорю з татом і дідом - вони в мене автомобілісти - підговорю їх також накатати скарг якщо треба!