Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
начиная от рапорок кончая тем как 2105 на лотос загнали всё зависит куда ты смотришь!Ты думаешь ребята издевають ,но ты ошибаешься если так.АЛМАЗ писав:я тому взагальному і питаю шо можна поставити
То ж размазанно я например не вьехал.Весь мир стремиться сделать авто легче и чуть ли не кузов из пласмассы а ты не хочешь !Если тему рагульского тюнинга насмотрелся то печально,обвесы и грамотные есть и симпатичные по крайней мере еть из чего выбирать !Покапайся глубже!АЛМАЗ писав:я нехочу тих всіх пласмас
Мона и потихоньку mysha, лепить как появляються на то финансы!mysha писав: багато головне $$$
краса требує жертвvazik писав:Мені порадили, низькопрофільну не ставити, машина жорстка буде
звичайно ціла система краще, але коли треба для вигляду, думаю гарний банячок краще стокового наконечнока сопілки, хоча не завжди.. ну тут спірне питанняvazik писав:Банячок можна почтавити, але чи є смисл?!
низенька класика на здорових дисках гарно дивиться, полюбомуvazik писав:Опускати, я б не опускав, все-таки задній привід
спортивний в якому розумінні?vazik писав:заміни редуктора на спортивний від ВАЗ 2106
золоті слова!mysha писав:І взагалі, АЛМАЗ, будь готовий що завжди треба чимось жертвувати заради "тюнінгу" - розходом, посадкою, комфортом.. так було завжди, тому спочатку подумай, чого ти хочеш від машини
ти напевно хотів сказати ШВИДКІСНИЙ! бо там 3,9. але я не раджу. в тебе вроді 4,1 - якраз супер! якщо помилився, поправтеvazik писав:заміни редуктора на спортивний від ВАЗ 2106
АЛМАЗ писав: затемнив би вікна
АЛМАЗ писав: поставив би нормальні диски
І навіщо воно тобі?Без образ.АЛМАЗ писав:поставити замок на багажник щоб він відкривався з кнопки,
Ну, вал поставити хотя би.Для початку вартість валу можеш подивитися http://www.kartuning.ru/.А потім прийдеться шестерню купити(100-80 грн)АЛМАЗ писав: і шо ти пропонуєш зробити?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей