Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
короче є байда коштує 600грн задуваєш номер і ніодна камера вам не страшна!!!ггг на фото ваш номер білий!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Re: Перевищення швидкості у Львові
Apokalipsis,
де дістати ту байду? Виробнтцтво чиє?
де дістати ту байду? Виробнтцтво чиє?
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
mysha, яка різниця чиє виробництво
хоть китай, головне шоб працювало,
але суть в тому шо тут шансів купити таке нема

але суть в тому шо тут шансів купити таке нема
Путін [цензура].
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Ця фігня заканала б на стаціонарній камері,а тепер уявіть як вас відтрахає ДАЇць якщо заловить вас з таким на Візир?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- mysha
- Контактна інформація:
Sluva,
правові причини для "відтрахання" які? закон каже чітка видимість знака 20 метрів (здається так). "мій знак бачиш? - бачу. - Які проблеми?ремонтуй свій візир." то ж не чорним балончиком номер задуваєш
Dark Wind,
тому і запитався, бо ціна в гривнях
може Apokalipsis, відпишеться
правові причини для "відтрахання" які? закон каже чітка видимість знака 20 метрів (здається так). "мій знак бачиш? - бачу. - Які проблеми?ремонтуй свій візир." то ж не чорним балончиком номер задуваєш

Dark Wind,
тому і запитався, бо ціна в гривнях

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Народ, не страждайте фігнею! Балончики, фарби, світлодіоди, презервативи на номерний знак...
Ну що ж ви, як діти??? Ну сфоткає він Візиром, зупинить тебе за перевищення. Номера не видно. І що????? Чого ж ніхто не розуміє, що фото є лише ДОДАТКОВИМ засобом доказу. Основним - протокол!!!
Тоді що? Будете на форумі лінками перекидатись на китайські чудо-олівці, яким ставиш підпис на протоколі і за годину стопка протоколів згоряє! І потім три сторінки плакатись: "Де ж такого олівця дістати?".
Тут у паралельній темі вже хтось дивувався, чого це з чисельного львівського тюнінг клубу лише чотири машини участь в акції приймають 5.02. (На той час така цифра була).
То тепер я дивуюсь!
Дописувачів - філософів - теоретиків - хоч гай гати! Пустопорожньо пофлудити пару десятків сторінок - нема проблем! А зібрати матеріали, щоб подати скаргу в прокуратуру - ОДИН!!!
Та уявіть, скільки у Львові клубних машин! Ми ж всі "тонкі" місця у Львові знаємо! Побачив ДАІшників, став за 100 метрів, або за поворотом, підійшов, сфоткав. Та за один день ми б всі їхні машини на фото мали! Половину міського УДАІ з роботи викинути могли б через прокуратуру та суди...
Ні...
То хто бачив у продажі олівці які протоколи спалюють? Чувак, реально, чув, що такі є! Не віриш? (Побачимось через наступних 20 сторінок).
Ну що ж ви, як діти??? Ну сфоткає він Візиром, зупинить тебе за перевищення. Номера не видно. І що????? Чого ж ніхто не розуміє, що фото є лише ДОДАТКОВИМ засобом доказу. Основним - протокол!!!
Тоді що? Будете на форумі лінками перекидатись на китайські чудо-олівці, яким ставиш підпис на протоколі і за годину стопка протоколів згоряє! І потім три сторінки плакатись: "Де ж такого олівця дістати?".
Тут у паралельній темі вже хтось дивувався, чого це з чисельного львівського тюнінг клубу лише чотири машини участь в акції приймають 5.02. (На той час така цифра була).
То тепер я дивуюсь!
Дописувачів - філософів - теоретиків - хоч гай гати! Пустопорожньо пофлудити пару десятків сторінок - нема проблем! А зібрати матеріали, щоб подати скаргу в прокуратуру - ОДИН!!!
Та уявіть, скільки у Львові клубних машин! Ми ж всі "тонкі" місця у Львові знаємо! Побачив ДАІшників, став за 100 метрів, або за поворотом, підійшов, сфоткав. Та за один день ми б всі їхні машини на фото мали! Половину міського УДАІ з роботи викинути могли б через прокуратуру та суди...
Ні...
То хто бачив у продажі олівці які протоколи спалюють? Чувак, реально, чув, що такі є! Не віриш? (Побачимось через наступних 20 сторінок).
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, Про олівці - жесть. Про сфоткати гайців - правду кажеш. Особисто я бачив їх 2 рази на своїх машинах, але то було давніше. Зараз, побачивши їх, сфоткав би обовязково - вже насолили мені своїми фотографіями 

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
На счет фотографировать гайцов - полностью поддерживаю!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
- Ось на перехрестку по вул. Коротка стоять вже тиждень. Пасуть на те чи водії пропускають пішоходів на світлофорі.
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
не думаю... ловят тех, кто с ул. Бр.Михновских повернет налево к ним (по встречке пойдет)C#@O$ писав:Пасуть на те чи водії пропускають пішоходів на світлофорі.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
antik, там досить важкий перехресток і 4 світлофора.
- Igor_Lviv
Де то вул. Коротка?antik писав:не думаю... ловят тех, кто с ул. Бр.Михновских повернет налево к ним (по встречке пойдет)C#@O$ писав:Пасуть на те чи водії пропускають пішоходів на світлофорі.
Пофіг, чого стоять. головне, що стоять не про Правилах - на перехрестку. Треба фото, щоб номер машини було видно.
- Sluva
Ти думаєш він не знайде "лєвих" причин щоб дістатися до тебе?тонування,аптечка( список по ДСТУ,сроки випуску лікарств),(вогнегасник твій ДСТУ,срок годності,тип) тобто ти цим можливо економиш на саціонарних камерах(які в нас поки не фуциклюють),але для ДАЇця з Візиром твій засвіт то саме що для бика червона шмата і він обовязково тебе зупинить навіть якщо ти їхав менше ніж 40 ...тобто підтримую Ігора,все це дитячі забави.mysha писав:Sluva,
правові причини для "відтрахання" які? закон каже чітка видимість знака 20 метрів (здається так). "мій знак бачиш? - бачу. - Які проблеми?ремонтуй свій візир." то ж не чорним балончиком номер задуваєш![]()
Dark Wind,
тому і запитався, бо ціна в гривняхможе Apokalipsis, відпишеться
- Sluva
Це поворот з Городоцької навпрти Церкви Єлизавети.Igor_Lviv писав:Де то вул. Коротка?antik писав:не думаю... ловят тех, кто с ул. Бр.Михновских повернет налево к ним (по встречке пойдет)C#@O$ писав:Пасуть на те чи водії пропускають пішоходів на світлофорі.
Пофіг, чого стоять. головне, що стоять не про Правилах - на перехрестку. Треба фото, щоб номер машини було видно.
- Igor_Lviv
Суть же всього цього проста! Антік мене підтримаєLEgEnDA писав:Igor_Lviv, Про олівці - жесть. Про сфоткати гайців - правду кажеш. Особисто я бачив їх 2 рази на своїх машинах, але то було давніше. Зараз, побачивши їх, сфоткав би обовязково - вже насолили мені своїми фотографіями

Ми ж не бандити та злочинці, які не вміють їздити, давлять пішоходів і літають 140 по місту.
Ми просто хочемо, щоб у Львові були адекватні та зрозумілі знаки. Щоб метою ДАІшників було, як і сказано в Законах - забезпечення безпеки руху, а не наставляння кругом знаків 40 і кошення бабла на чергові вибори та, паралельно собі і начальству в кишеню.
А для цього достатньо зробити лише дві речі.
1. Заставити самих ДАІшників дотримуватись законів (тут і дотримання ПДР, і відсутність засідок, і т.п. підлі речі у їх виконанні);
2. Розібратись громаді, а не одному чиновнику з ДАІ і одному з рай. чи міськ. виконкому чому там висить знак 40. Чи він там необхідний. Чи не доцільніше його замінити пішохідним переходом, турнікетом і т.п. тобто, уникнути аварійної ситуації іншим, ефективнішим та надійнішим способом.
- mysha
- Контактна інформація:
та я теж за то щоб їх фоткати. Буде можливість обов'язково зафоткаю. І за подання скарги підтримую 100%. А на рахунок дитячих забавок типу спреїв кожен вирішує сам 

- mysha
- Контактна інформація:
світле, але далекеIgor_Lviv писав:1. Заставити самих ДАІшників дотримуватись законів (тут і дотримання ПДР, і відсутність засідок, і т.п. підлі речі у їх виконанні);
2. Розібратись громаді, а не одному чиновнику з ДАІ і одному з рай. чи міськ. виконкому чому там висить знак 40. Чи він там необхідний. Чи не доцільніше його замінити пішохідним переходом, турнікетом і т.п. тобто, уникнути аварійної ситуації іншим, ефективнішим та надійнішим способом.

- Igor_Lviv
І ще одна проста річ.
Лише в Мітсубіш Клубі зараз ми подали вже три скарги до суду на ДАІ. Четвертий випадок - простіший. (Власник авто, на якого виписаний штраф навіть не має прав).
У Тюнінг Клубі, здається людей 8-10 вже заплатили штрафи.
Повірте, якщо все залишати так, як є, то замісь зірочок активності треба буде малювати зірочки - кількість порушень. Не забувайте про накопичувальну систему. Зрештою, думаю скоро всім надоїсть систематично віддавати по 70-350 грн. за подібні порушення.
Так от, ніж чемно годувати депутатів та ДАІшників, або регулярно бігати по судах, легше та простіше зробити це ОДИН РАЗ колективно! (Див. п.п. 1 та 2 у моєму попередньому пості).
Лише в Мітсубіш Клубі зараз ми подали вже три скарги до суду на ДАІ. Четвертий випадок - простіший. (Власник авто, на якого виписаний штраф навіть не має прав).
У Тюнінг Клубі, здається людей 8-10 вже заплатили штрафи.
Повірте, якщо все залишати так, як є, то замісь зірочок активності треба буде малювати зірочки - кількість порушень. Не забувайте про накопичувальну систему. Зрештою, думаю скоро всім надоїсть систематично віддавати по 70-350 грн. за подібні порушення.
Так от, ніж чемно годувати депутатів та ДАІшників, або регулярно бігати по судах, легше та простіше зробити це ОДИН РАЗ колективно! (Див. п.п. 1 та 2 у моєму попередньому пості).
- Igor_Lviv
Якщо його чекати на форумі - тоді так.mysha писав:світле, але далеке, майбутнє
-
C#@O$, antik, На вул. Короткій Дайці чекають на машини, які повертають з вул. Городоцької (якщо їхати від вокзалу в центр) до них. Просто там знак стоїть, якій забороняє поворот на ліво, але висить він високо і його не дуже видно...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей