о, да... С тобой лучше согласится чем споритьLEgEnDA писав:А пишеш ты не по сути

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
о, да... С тобой лучше согласится чем споритьLEgEnDA писав:А пишеш ты не по сути
Это не правда,за границей намного дороже платить налоги и страховку за б.у. машину чем за новую...,по этому владельцы машин меняют их когда заканчивается гарантия!!!!Breaker писав:Чомусь в Польщі, Європі не звертають увагу на машину, чомусь в тих країнах б.у. машин 1990-2000 років багато... Невже ви думаєте, що в них немає можливості купти новішу або оформити кредит на новеньку
Ну але все одно, ціни вони підняли в середньому на 40-80% а знижують по 10-15% - не відповідність прослідковується.azakharchuk писав:Сейчас откатываются понемногу. Т.е. в начале января все подняли цены. А теперь, видать, посмотрели на активность в салонах и начали снижать
Циган, в приміщенні автовокзалу здається салон Шкоди є, та? важко заскочити глянути?Циган писав:Звідки: стрийська (біля Автовокзалу)
У Mazda - 17%, у Mitsubishi - 20%, у Kia до 30%... А ты хочешь, чтобы тебе на 40 подняли и на 40 снизили? :)Vova_P писав:Ну але все одно, ціни вони підняли в середньому на 40-80% а знижують по 10-15% - не відповідність прослідковується.
+1BOXER писав:Циган, в приміщенні автовокзалу здається салон Шкоди є, та? важко заскочити глянути?
Отожбо, тому я і дивився на гривневі ціни, таж Кіа pro ceed була 108 тис. грн, тепер разом з знижкою 161 тис. грн (без знижки ~193 тис.)azakharchuk писав:Правда, в свете того, что доход у людей преимущественно в гривне
я думаю шо це на сайті а в салонах подорожче..порівнюючи з славутами..Demyan писав:На сайті Луазу
2107 - 41645
2104 - 48475
21093 - 51000
21099 - 53000
Так і було люди вигребли все шо було у них на стоянкахDemyan писав:не хотів продавати машини з салонів - мол нема....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей