Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Закрито
Робота в інтернеті.
hugo
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Робота в інтернеті.

Повідомлення hugo » П'ят, 23 січня 2009, 21:49

sergey писав:nwm написав:
ну то й продовжуй ним займатись.

Ну то я бачиш продовжую.

я каждый день читаю эту тему(как и Fly :)) - и хочу сказать тебе sergey - продолжай заниматься, тем чем тебе нравится. Со временем наберешся опыта и начнеш нормально зарабатывать - главное не бросай это занятие. Просто сейчас в силу твоего небольшого опыта ты еще мыслиш узко, но через некоторое время твои познания на поприще инет зароботка увеличатся и вместе с ними увеличатся твои доходы. Так что дерзай и никого не слушай !

vovik
Ім'я:vovik
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Повідомлення vovik » П'ят, 23 січня 2009, 22:23

Бог свідок я тримався скільки міг!!!
nwm, от читаю кожен твій пост - і в кожному другому ти повчаєш як правильно жити! Зарабативайтє много, за баксами не згинайтеся, бо за цей час можна зловити журавля... Братику, це один в один як на проповідях Мері Кей і ше багатьох інших різних пірамід типу твоїх парфумів! Спустись на землю! Рахуй свої гроші! Ти кожним своїм постом видовжуєш свою віртуально довгу піпіську! За%бало!
То sergey, не слухай тих хто тебе тут підколює. Реально я поражаюсь твоєю напористістю. Такі люди як ти йдуть далеко!
Сорі за офф!
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь

shaman
Ім'я:Святослав
Подякували: 23 рази

Повідомлення shaman » П'ят, 23 січня 2009, 22:25

sergey писав:думай що говориш
Я прекрасно думаю про що говорю, і можу про це говорити оскільки колись також мав рожеві мрії на всякі такі роботи, і провів хорошу рекламну компанію, щоб на мене працювали реферали, і все було б добре, якби не ресурс-кидалово, хоча я міг би і з одної назви це зрозуміти, але втупив... такщо вважаю це не фанатизм, а галіма лінь та саме інтернет-залежність
Вкладення
.jpg

hugo

Повідомлення hugo » П'ят, 23 січня 2009, 22:29

shaman писав:об на мене працювали реферали, і все було б добре, якби не ресурс-кидалово

нужно было деверсифицировать риски, а не завязываться на одном ресурсе. Развивал бы паралельно 10 схем, потеря одной не вызвала бы столько негатива.

Slavik
Ім'я:Ярослав

Повідомлення Slavik » П'ят, 23 січня 2009, 22:45

Kritik писав:Пробував, насьорфав 100 баксів, а зняти нізя
:D Співчуваю! Скыльки ж ти часу потратив?
sergey, ти молодець, просто не затримуйся на мелочах. Шукай шляхи для більшого заробітку!
Доречі, теж уважно стежу за твоєю темою, а через флуд і брєд, який пишуть деякі, нема про що самому написати! :( Не звертай на них ніякої уваги!

shaman

Повідомлення shaman » П'ят, 23 січня 2009, 22:50

sergey писав:Мене тоже кидали просто я про це не пишу.Піднявся і пішов далі.
hugo писав:Развивал бы паралельно 10 схем, потеря одной не вызвала бы столько негатива.

не дуже хотів розписувати, але відповім один раз: це було десь чотири роки назад, хотілось попробувати- а вдруг вийде! тим більше то був час, коли на кожному ресурсі пропонувався заробіток, правда це зараз я знаю що 99% кидалова було, а тоді серед тих всіх схем вибрав саме той сайт, багато де він згадувався, і саме в той період ще з позитивної сторони, бо там не треба було нічого робити- зайти в нет і йти собі гуляти.
Але потім зрозумів що пора стати "шефом"- розгорнув потужну рекламну компанію, причому з кожним своїм можливо майбутнім рефералом спілкувався в асі, пояснював кожен крок, заохочував, оскільки розумів чим швидше реферал почне та довше пропрацює, тим більше буде мені філок. Якийсь азарт мене охватив коли за фігню часу, пояснив всім все, в мене реферали кожен день додавались, а бабусі потім йшли самі по собі.
Це тільки скрін з початків, який в мене завалявся, а реально буде всього набагато більше, і тут бабах- ніхто нікому не платить- і я перекладаю назву сайту- серфінг для ослів! І відразу пару сотень повідомлень в асі з гнівним прокляттями на мою адресу бо я мол кинув людей.....
Після цього я закинув ту всю хрєнь, зайнявся зовсім іншою роботою, і то не одною, яка мене нормально забезпечує, і ІМХО дуже добре що я тоді не проявив наполегливості йти далі....

rocker
Ім'я:Тарас
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення rocker » П'ят, 23 січня 2009, 22:58

сам колись пробував клікати чи пости писати, але ще в 2002, але тоді нет був дорогий і невигідно було тим займатись, потім пішла робота реальна і закинув. Зараз якби не мав що робити, то напевно сам би почав серйозніше працювати в неті, але часу не вистарчає на все. Крім того варто більше приділити уваги створення свого якогось блогу, постити свої статті, описи.. а потім заробляти гроші на рекламі. Чим більша відвідуваність ресурсу тим дорожче коштує реклама.

Відносно млм - то це та сама піраміда. сам колись пробував займатись - і кинув все це нафік і тепер практично принципово не куплю продукції, яка продається через млм!!!!!!!!!!!!! Крім того той самий мережевий маркетинг - це найдорожчий спосіб реклами, який тяне постійне спілкування з людиною, ти мусиш їх напрягати, а вони тебе бояться образити і послати [цензура]**, але колись це станеться )))))))) І ще одне -- ті, хто зациклились на мережевому маркетингу, ті самі себе дурять, користуючись тільки одною продукцією і вважаючи її найкращою. Особливий приклад це порошок ЕМВЕЮ, який ніфіга не пере, одні плями після нього, зате він розчиняється у воді )))))) навіть коли порівняти нормальний німецький порошок, привезений звідти і емвеївський, то після емвеївського вода чистіша, тіпа екологічність страшна, але в будь якому випадку німці не дурні і не даром в них цей порошок найбільш користований, чомусь вони всі не кричать, що емвей зе бест )))) то тільки в нашій країні, ду люди гоняться за галявний заробітком клюють на мережевий маркетинг, але халяви немає!!!

Slavik
Ім'я:Ярослав

Повідомлення Slavik » П'ят, 23 січня 2009, 23:01

shaman, я думаю, що підходити до кожної такої роботи треба обережно, перевіривши і зваживши всі "за" і "проти".
Вот декому адвего і текстсейл не подобається, а я на своїх фантазіях і власних думках за неповний місяць часу заробив вже понад 500 грн. І на роботі я ПРАЦЮЮ! Наголошую, бо зараз почнеться!
І ніхто нікого не дурить, всі за все платять вчасно. Хіба адвего можна надурити, і то тільки до 1-го лютого.
За рефералами не ганяюсь, вірю тільки у власні сили!

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 23 січня 2009, 23:02

shaman писав:правда це зараз я знаю що 99% кидалова було
неправда. хоча кидалова було багато.

Зображення

shaman

Повідомлення shaman » П'ят, 23 січня 2009, 23:13

rocker писав:Крім того варто більше приділити уваги створення свого якогось блогу, постити свої статті, описи.. а потім заробляти гроші на рекламі. Чим більша відвідуваність ресурсу тим дорожче коштує реклама.

+1000

Скажу наостанок- хочеш заробити мільйон, придумай свою релігію, та застав у неї вірити.

Нехочеш попасти на кидалово- придумай своє кидалово.

Вкрасти і намахати непросто, це треба вміти....

Lyubomyr
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Lyubomyr » Суб, 24 січня 2009, 00:14

одні Шекспіри зі своїми мемуарами :ninja

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Суб, 24 січня 2009, 01:38

Співчуваю! Скыльки ж ти часу потратив?
Та не багато.
Нет безлімітний.
Воно собі сайти клацає а я роблю шо хочу...
До речі, де мій пост??? :angry

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 24 січня 2009, 09:51

Fly писав: коли можна буде зацінити твій тематичний блог?
Я думаю він буде написаний на англійській мові.Так що вчіть мову, готуйте прагму. :happy
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Суб, 24 січня 2009, 10:40

Всі колись вірили у халяву і сиділи мріяли про міліони)) Я колись тоже)) Років 5 назад клікав на американських поштових сайтах, наклікав на кожному мінімалку - від 300 до 1000 доларів) Ясно шо не виплатили.. Пробував клікати на російських типу вход.ру - з тим шо вони платили було не цікаво, я тоді купив собі пишущій сідіром і записував фільми, продавались в школі на УРА;) Десь років 2 назад нашов таку штуку, як інвестування коштів під проценти.. ВСІ ці сайти завідомо - Кидалово, але крім цього вони давали заробити на собі тим хто не прогавив і з початку їх відкриття поклавв до них гроші. Наприклад на 5 днів кладеш 100$, через 5 днів забераєш 150. Можеш забрати, а можеш і нє. Але люди які давно працюють в цій сфері мать і пролоти, але в загальному мають інколи дуже навіть пристойний заробіток. Є навіть форум, правда не пам'ятаю як називається, там один чувак мені завжди давав інфу про нові ресурси, які поки що плітять. В основному якщо один ресурс закривається - тобто не плитить, відкривається інший, від того самого кідали. І знову ж таки якщо не прогавив, то свої гроші забереш. 5 днів це умовно - є на 3 години, пару %, є на день х2. Суто різні варіанти. Платять в Ліберті резерв. Звідти переводиш в вебмані. Я з 50 веб мані, які в мене лежали припадали пилюкою, крутився на тих ресурсах. Спочатку програвав, потім почав роззуміти суть, докладався до 100 за кількі днів. І закічилось воно печально - полетів хард, на якому в тхт файлі були всі паролі для доступу до ліберті резерв. Сам я їх не памятав, бо там дуже великій захист. Потім був без компа трошки часу. Після того туда не заходив, хочі маючи б нємєряно часу думаю займався б тим далі.

b_andriy
Ім'я:Андрій
Контактна інформація:

Повідомлення b_andriy » Суб, 24 січня 2009, 10:45

vovka, Шо то ти за скрін виклав?

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 24 січня 2009, 11:10

Перші строчки на англійській мові написані. 8) Блог стартує сьогодні вечором. :)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Суб, 24 січня 2009, 11:20

sergey, меньше слов... линк в студию на блог!
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Суб, 24 січня 2009, 11:20

b_andriy писав:Шо то ти за скрін виклав?
ну ви всі кажете що на кліках заробити нереально, скріни викладуєте, і взагалі в неті всьо кидалово і туфта, ну я тоже виклав скрін щоб доказати що не всьо кидалово і не всьо туфта і заробити можна незле :D ця контора платить, там правда не ти маєш клікати а американці які перейшли по твоїй ссилці.
я інструкцію викладував як там працювати, але десь вже вона тут загубилася :ninja

Мені сподобалося як сказав Флай, треба занести в букмарки 8)
Типу коли ви напружено зайняті підніманням копійок то нема часу оглянутися навколо і підняти 100 баксів 8)

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 24 січня 2009, 11:27

antik писав: меньше слов... линк в студию на блог!
Вечором і на російській мові. :ninja :sing

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Суб, 24 січня 2009, 12:22

Мій блог http://sergey-myinternetjob.blogspot.com/ 8)
Написав всеж таки на російській мові.

Закрито

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей