Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

своя справа
VeRMyT
Ім'я:Назар
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
своя справа

Повідомлення VeRMyT » Вів, 20 січня 2009, 20:03

було тут багато тем про інтернет бізнес, і про інші халявні гроші, і вот шо надумав спитати.

Зара вчуся на 3 курсі КІ в політеху. ше з 2 курсу думаю проякусь власну справу у сфері ІТ.
Була ідея і велике бажання створити чвою веб-студію по прозробці веб сайтів, і повної їх підтримки, розкрутки, також послуги дизайнерів. Але прочитавши пару форумів про бізнес-ідеї і про бізнес плани, дійшов до висновку шо зара конкуренція занадто висока, шоб втриматися на плаву, так як купа лузерів пишуть сайти напів даром, відповідно і відбивають клієнтів, хоча і в україні фірми, яка б працювала на європейському рівні не існує, а як і існує, то буквально одиниці, як втой жеш час у європі тіких фірм купа.
Друга моя ідея появилася після того, як закрили інфосторе.
Суть полягала в тому, щоб відкрити свою якусь таку кантору, тіки вот незнаю чи тепер це вигідно робити, так як наша держава починає вязати руки таким порталам.Недавно вже дочепилася до ОДНОКЛАСНИКІВ, шотоам було точно не скажу, так як забув включити новини вчасно.
Як хто думає чи осталися ше якісь оригінальні ідеї для відкриття своєї справи(бізнесу невеличкого) у сфері ІТ, може би хтось шось цікаве підказав. І чи взагалі варто тим починати займатися чи ні ??
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Re: своя справа

Повідомлення antik » Вів, 20 січня 2009, 20:09

Если есть хорошая идея - ее воплощают в жизнь, а не делятся с кем-то. Поэтому, сомениваюсь, что ты здесь услышишь что то путевое....
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

VeRMyT

Повідомлення VeRMyT » Вів, 20 січня 2009, 20:19

ну і ще одне питання - чи реально розпочати свою спарвучи бізнес у цій сфері маючи 15-20 тис. грн :oops
за ці гроші можна купити тіки один людський сервак, але всьо таки, мож шось існує таке цікаве яке потребує небагато коштів для початку ))
BMW 540 - это как девушка с сиськами 5-го размера. Вроде и через чур, но так круто=)

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Вів, 20 січня 2009, 21:59

ігор

Учиться, учиться и еще раз учиться. (С) В. И. Ульянов :)

В принципе, поработать неплохо бы в какой-нить профильной компании, опыта поднабраться (хотя профильные компании сейчас неохотно берут сотрудников без опыта, кризис, однако). Увидишь как оно работает изнутри, будешь более конкретные вопросы задавать. Потому что текущие вызывают улыбку :)

Зачем тебе сервер? Если ты собрался на нем свой web-сервер размещать, то 15-20 тыс грн - это только UPS'ы для него :) А еще за Интернет платить нужно :) Редко кто может себе позволить содержать свои сервера на своих площадях.

Как правило, все пользуются услугами хостинг-провайдеров. Физически сервера находятся в дата-центрах провайдера, а ты имеешь доступ к ним через ssh.

Для начала ты вообще можешь использовать какой-нить недорогой хостинг за 10-20 долларов в месяц. А если увидишь, что идея популярна, и твой ресурс посещаем сможешь перейти на что-нить подороже.

VeRMyT

Повідомлення VeRMyT » Вів, 20 січня 2009, 22:06

azakharchuk писав:В принципе, поработать неплохо бы в какой-нить профильной компании, опыта поднабраться (хотя профильные компании сейчас неохотно берут сотрудников без опыта, кризис, однако). Увидишь как оно работает изнутри, будешь более конкретные вопросы задавать. Потому что текущие вызывают улыбку
можливо і твоя правда.Мені то вже паро чоловік радили, бачу шо без того ніяк необійдеться.
azakharchuk писав:Зачем тебе сервер?

ну типу шото наподобі ІНФОСТОРЕ хотілося, файлообмінника

Pier
Дякував (ла): 5 рази

Повідомлення Pier » Вів, 20 січня 2009, 22:16

antik писав:Если есть хорошая идея - ее воплощают в жизнь, а не делятся с кем-то. Поэтому, сомениваюсь, что ты здесь услышишь что то путевое....
Чому, в мене були декілька хороший ідей, але не було можливості їх реалізувати. Я б поділився з людми, в яких є можливості реалізації ідей в життя, і сам би взявся за реалізацію, тільки була б можливість.
Ідеї були дійсно хороші, оскільки тепер спотерігаю, що додумалися до того інші, і реалізували, мають прибуток з такого, і думаю, напевно немаленький.

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Вів, 20 січня 2009, 22:42

ігор, В вас на кафедрі жіночка викладає, непамятаю точно як предмет називається, але десь 4 чи 5 курс. Про веб дизайн, юнікс і мережеві ресурси. Сама підробляє в тій сфері. Знайди, поспілкуйся - дуже корисні поради дає.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

VeRMyT

Повідомлення VeRMyT » Вів, 20 січня 2009, 22:55

Denja писав:ігор, В вас на кафедрі жіночка викладає, непамятаю точно як предмет називається, але десь 4 чи 5 курс. Про веб дизайн, юнікс і мережеві ресурси. Сама підробляє в тій сфері. Знайди, поспілкуйся - дуже корисні поради дає.
звати її таісія арсентіївна.
незнаю як на щот там ІТ, але на щот розваг точно дась пораду і шей свою доцю приведе )))))))
атак як побачу зайду поцікавлюся, недодумався до того

Denja
Тюнінг клуб
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Вів, 20 січня 2009, 23:44

Не вона. Спитай на кафедрі. Дійсно Тобі шось порадить. Згадаю фамілію - відпишу.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 21 січня 2009, 00:02

ігор, сайт можеш замутити? пиши в приват, на яких умовах.
і взагалі питання до всіх :ninja :beer
Sad, but true.

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 21 січня 2009, 03:52

BOXER, можу, думаю домовимся. Приклади роботи freshpair.com, мій
До всіх інших, хто шарить в програмуванні сайтів: є реальна ідея зробити щось типу однокласників, є конкретні пропозиції.
Проблема в тому, що потрібна нормальна команда і хочаь початкове фінансування.
Питання до модерів. Чи можна створити тему по даному питанню на цьому форумі? Відповідь і пропозиції писати тут.

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 21 січня 2009, 04:00

ігор, є хороші ідеї. Але великого масштабу. Також є знайомі в адміністрації сайті нашого міста.
Короче є про що поспілкуватись.

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 21 січня 2009, 07:45

nwm, Є готові рішення вже під соціальні мережі тому робити їх з нуля не ма смислу. А так купуєш ліцензію, підфіксужш де треба і тисячі за 3 уо має свої аднакваснікі

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 21 січня 2009, 08:54

ігор писав:було тут багато тем про інтернет бізнес, і про інші халявні гроші,
Це була під@о@ка в мою сторону?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 21 січня 2009, 09:14

sergey, ні-ні, як ти міг таке подумати? ти що? Ти ж займаєшся на рідкість прибутковим бізнесом... Робиш гроші з повітря

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Сер, 21 січня 2009, 09:29

Fly, :D :D :D
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 21 січня 2009, 11:41

Fly писав:Є готові рішення
Знаю, що є. Але всерівно питання спірне.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Сер, 21 січня 2009, 11:45

Fly, :D
volleyball.lviv.ua/blog/

Fly
Контактна інформація:

Повідомлення Fly » Сер, 21 січня 2009, 11:52

sergey, слухай... ти тілкьи не ображайся, тобі той в циркове училище треба.
Тільки уяви собі, оголошують номер - "гроші з повітря" тілкьи сьогодні великий маг sergey і тільки для вас покаже як зробити гроші з повітря. Всі в шоке!!! тут викатують тобі комп з кабельом і ти за годину часу показуєш оплату на 0,5 ВМЗ!!!! всі в шоке! думаю шо ше за виступ тобі баків 100 впаде точно!
І слава !!!! а там глядіш і турне по Україні! Потім Росія, Польща! ну і так далі? Круто

nwm

Повідомлення nwm » Сер, 21 січня 2009, 12:03

Fly, прикаліст.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей