Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тойота визнана виробником найбільш якісних автомобілів
- vovik
- Ім'я:vovik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

За результатами дослідження німецького автомобільного журналу «Auto Bild», 29 жовтня 2008р. компанія Toyota отримала перше місце як виробник самих якісних автомобілів.
Експерти оцінювали 22 автомобільні марки за 7 категоріями. Одним із найголовніших завдань було визначення оцінки самими читачами свого автомобіля вже після 3-7 років експлуатації. Такий метод допомагає визначити дефекти, слабинки та проблеми з якістю, які можна помітити лише через деякий час після купівлі авто.
Після трьох поспіль перемог (2001, 2001, 2003 роках), це четвертий раз, коли Toyota займає перше місце в даному ґрунтовному дослідженні автомобілів.
При визначенні рейтингів експертами «Auto Bild» були також використані звіти компанії Toyota про недоліки в конструкції автомобілів, що регулярно складають експерти німецької Асоціації технічного моніторингу. У даних звітах викладено результати біля 7 млн. загальних технічних оглядів 194 моделей авто різних марок.
Крім того, компанія Toyota отримала найвищу оцінку в опитуванні 23 485тис. автомобілістів.
На запитання «Як Ви оцінюєте якість своєї автомобільної марки за шкалою від 1 до 10?», водії Toyota в загальному відповіли з результатом в 9,0 бали, а 90% водіїв Toyota при купівлі автомобіля знову обрали б саме цю марку авто.
Взято з http://toyota.lviv.ua/index.php?page=28
Експерти оцінювали 22 автомобільні марки за 7 категоріями. Одним із найголовніших завдань було визначення оцінки самими читачами свого автомобіля вже після 3-7 років експлуатації. Такий метод допомагає визначити дефекти, слабинки та проблеми з якістю, які можна помітити лише через деякий час після купівлі авто.
Після трьох поспіль перемог (2001, 2001, 2003 роках), це четвертий раз, коли Toyota займає перше місце в даному ґрунтовному дослідженні автомобілів.
При визначенні рейтингів експертами «Auto Bild» були також використані звіти компанії Toyota про недоліки в конструкції автомобілів, що регулярно складають експерти німецької Асоціації технічного моніторингу. У даних звітах викладено результати біля 7 млн. загальних технічних оглядів 194 моделей авто різних марок.
Крім того, компанія Toyota отримала найвищу оцінку в опитуванні 23 485тис. автомобілістів.
На запитання «Як Ви оцінюєте якість своєї автомобільної марки за шкалою від 1 до 10?», водії Toyota в загальному відповіли з результатом в 9,0 бали, а 90% водіїв Toyota при купівлі автомобіля знову обрали б саме цю марку авто.
Взято з http://toyota.lviv.ua/index.php?page=28
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Total
- Подякували: 2 рази
Re: Тойота визнана виробником найбільш якісних автомобілів
Ніколи не сомнівався в тому, що у мене хороший смак !!! 

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
Хвали хвали мене моя голубонько;)
- vovik
- Контактна інформація:
+ стопіцотTotal писав:Ніколи не сомнівався в тому, що у мене хороший смак !!!

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- ghost
- Ім'я:Павло
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
хороші машини ті тайоти ... одного непойму - чому таку жорстку підвіску роблять? 

I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
в кожної машини є свої переваги і недоліки, якшо б тойота була такою мега мега самою кращою то всі б на них їздили, але чогось всі на них не їздять...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- vovik
- Контактна інформація:
CAT, 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей