А не краще договоритись за оплату зразу 50-ти повідомлень, наприклад?sergey писав:Оплата з автофорума
sergey, в адвего зараз багато більшеоплачуваних заказів, навіть з комісією. Тобі хочеться писати за такі копійки?

Цінуй свою працю!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А не краще договоритись за оплату зразу 50-ти повідомлень, наприклад?sergey писав:Оплата з автофорума
Ну я пишу 5-10-ть постів зато суто по темі.Slavik писав:А не краще договоритись за оплату зразу 50-ти повідомлень, наприклад?
Наприклад?Slavik писав:sergey, в адвего зараз багато більшеоплачуваних заказів, навіть з комісією.
Мені підходить тематика форуму.Slavik писав:Цінуй свою працю!
Ти працюєш за гроші? Чи в своє задоволення?sergey писав:Мені підходить тематика форуму.
Slavik писав: Чи в своє задоволення?
То я не тільки на тому форумі цілий день сиджу.Це займає не більше ніж півгодини.Slavik писав:Не в обіду, але думаю, свій потрачений час треба цінувати відповідно, вирішувати тобі!
О, пополнение серед інтернет працівників. :)b_andriy писав: Напарнік вчора трохи забухав і сьодні йому зле
Мені він також зауваження робив спочатку.А потім я перевіряв через гугл.b_andriy писав: тепер вже перевіряю
http://www.f.fishingcenter.rub_andriy писав:Slavik, дай ссилку на твій форум
А все ж може в реалі прибутковіше працювати...?sergey писав:Бажаючих працювати вже багатоале напевно на всіх не вистачить робочих місць.
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей