Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Увага стартувала акція проти підвищення транспортного збору
- Master General
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Підсумовуючи вище сказане оголошуємо, що 5 лютого відбудеться ВСЕ УКРАЇНСЬКА МЕГА-АКЦІЯ ПРОТЕСТУ. В першу чергу це протест автомобілістів проти підвищення транспортного збору. Я хочу спитати , хтось бажає прийняти участь у акції протесту? Відписуємося тут.
Re: Увага стартувала акція проти підвищення транспортного збору
давайте наклейку присоединяюсь!
-
- Ім'я:rost
це правда багато пофігістів, і звати їх бидлоMaster General писав:yura, та шо об стіну горохом.
Тут три категорії учаників:
а) мені пофіг у мене малолітражка і
б) здай свій корч в брухт (шкода октавія та компанія)
в) люди які просто співчувають
немає про що говорити. Доки наприклад з березня місяця не пресануть по 50 грн з 100 кубиків ніхто і не ворухнеться. А всім відомо, що поправки до бюджету будуть, і грошей в державі нема і прес будуть збільшувати. Не впевнений я, що тут на форумі є багато людей які з радістю платитимуть по 3000 грн за техогляд....
бо ти бидлом народився і бидлом помреш
-
- Контактна інформація:
rost72, слиш ти .... думай шо говориш
Мені на цей закон глибоко десь в ньому є доля правди.
Якшо б збирали підписа за альтернативний закон - для прикладу податок через паливо то я б підписався.
Мені на цей закон глибоко десь в ньому є доля правди.
Якшо б збирали підписа за альтернативний закон - для прикладу податок через паливо то я б підписався.
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
я давно підозрював що власники великих машин мають якісь комплекси - судячи з останніх постів цієї теми так воно і є.
чому наприклад якщо людина вважає що це правильний закон і має ваші акції протесту в носі - вона відразу бидло ?
витягни бревно з власного ока, перш чим когось життя вчити, а то між бидлом і тобою не видно різниці.
чи може ми тут всі також зобовязані підтримувати акції протесту дальнобойщиків, таксістів, тролейбусників, трамвайщиків і т.п. ?
Вирішуйте власні проблеми в першу чергу самі. Тих кого це не стосується можна ПОПРОСИТИ підтримати, а наїзди і образи нічого не дадуть, тільки згуртують людей проти вас.
ага, всі навкруги піда"№си - один ти дартаньянrost72 писав:це правда багато пофігістів, і звати їх бидло
бо ти бидлом народився і бидлом помреш

чому наприклад якщо людина вважає що це правильний закон і має ваші акції протесту в носі - вона відразу бидло ?

чи може ми тут всі також зобовязані підтримувати акції протесту дальнобойщиків, таксістів, тролейбусників, трамвайщиків і т.п. ?
Вирішуйте власні проблеми в першу чергу самі. Тих кого це не стосується можна ПОПРОСИТИ підтримати, а наїзди і образи нічого не дадуть, тільки згуртують людей проти вас.
-
окей пофігісти, чекайте коли вас нагнуть 
"Когда пришли за коммунистами, я – молчал, потому что я не коммунист.
Когда пришли за католиками, я - молчал, потому что я не католик.
Когда пришли за евреями, я – молчал, потому что я не еврей.
Когда пришли за мной – уже некому было меня защищать"…

"Когда пришли за коммунистами, я – молчал, потому что я не коммунист.
Когда пришли за католиками, я - молчал, потому что я не католик.
Когда пришли за евреями, я – молчал, потому что я не еврей.
Когда пришли за мной – уже некому было меня защищать"…
-
- Контактна інформація:
rost72, можна взнати на якій машині стоїть мотор Авто: V6 2.8l ?
-
buick regal 1988Fly писав:rost72, можна взнати на якій машині стоїть мотор Авто: V6 2.8l ?
техогляд якого обійдеться в 4200 грв
в новинах про акцию
http://www.unian.net/ukr/news/news-294856.html
Востаннє редагувалось П'ят, 16 січня 2009, 14:46 користувачем rost72, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... lep%29.JPG от така? Красива:)
Не думаю шо вона коштує 6к грн. Думаю шо набагато дорожче. Це раз.
Тут в мене на роботі шеф їздить на 4,0 і нічо... віднісся абсолютно спокійно до підвищення податків. Якби це правильно сказати.... треба купувати ту машину яку можеш утримувати ... шось типу того ... я не говорю про старі волги, чи уази в пенсіонерів.... тут ясно - машина одна і фіг вони її поміняють. Але ж коли купує кожен машину нашо гнатись за великим двіжком? да круто, престижно і т.п. Але і податки відповідні...
До чого це я....
Просто протестувати діло не правильне в принципі. І думаю явно нічого не дасть. Давайте краще толпою проштовхувати ідею про інший законопроект... як Вовка казав, шо податок має бути в ціні бензи - більше їздиш - більше платиш... Це буде і справедливіше і думаю дасть кращий результат
Не думаю шо вона коштує 6к грн. Думаю шо набагато дорожче. Це раз.
Тут в мене на роботі шеф їздить на 4,0 і нічо... віднісся абсолютно спокійно до підвищення податків. Якби це правильно сказати.... треба купувати ту машину яку можеш утримувати ... шось типу того ... я не говорю про старі волги, чи уази в пенсіонерів.... тут ясно - машина одна і фіг вони її поміняють. Але ж коли купує кожен машину нашо гнатись за великим двіжком? да круто, престижно і т.п. Але і податки відповідні...
До чого це я....
Просто протестувати діло не правильне в принципі. І думаю явно нічого не дасть. Давайте краще толпою проштовхувати ідею про інший законопроект... як Вовка казав, шо податок має бути в ціні бензи - більше їздиш - більше платиш... Це буде і справедливіше і думаю дасть кращий результат
-
- Контактна інформація:
Дико вибачаюсь, не дочитав. Згоден підтримувати акціюЯк альтернативу нинішньому транспортному зборові організатори акції протесту пропонують «підвищити акциз на паливо, фактично включивши в нього ТЗ, як це прийнято в багатьох країнах - таким чином збори відображали б реальну експлуатацію автомобілів».
-
ну от і добре.
в мене авто вже майже рік стоїть, ремонтую. За що платити податок???
бажаю твоєму шефу і надалі зберігати спокій, бо коли вони шефи починають хвилюватися це відразу відчують підлеглі...

в мене авто вже майже рік стоїть, ремонтую. За що платити податок???
бажаю твоєму шефу і надалі зберігати спокій, бо коли вони шефи починають хвилюватися це відразу відчують підлеглі...
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
АА зараз не позавидуєшrost72 писав:buick regal 1988

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
За то що володієш такою машиною і з таким двигуномrost72 писав:в мене авто вже майже рік стоїть, ремонтую. За що платити податок?

volleyball.lviv.ua/blog/
-
бидлом тебе конкретно ніхто на нарікав, ти сам відгукнувся (як в анекдоті про пісню замовлену чуваком в ресторані, для присутніх піда"№сів)vovka писав:ага, всі навкруги піда"№си - один ти дартаньян чому наприклад якщо людина вважає що це правильний закон і має ваші акції протесту в носі - вона відразу бидло ? витягни бревно з власного ока, перш чим когось життя вчити, а то між бидлом і тобою не видно різниці.
бидло мусить тільки їсти, спати, сратиvovka писав:чи може ми тут всі також зобовязані підтримувати акції протесту дальнобойщиків, таксістів, тролейбусників, трамвайщиків і т.п. ?
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
rost72, Шановний, поважай думку інших людей.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ти подивись що ти раніше написав і тоді умнічайrost72 писав:бидлом тебе конкретно ніхто на нарікав, ти сам відгукнувся (як в анекдоті про пісню замовлену чуваком в ресторані, для присутніх піда"№сів)

анекдоту нечув, бачу ти в тих справах краще розбираєшся, розкажи, разом посміємся

- Master General
- Ім'я:Павло
- Контактна інформація:
Хлопці я вас не розумію. Чого ви дратуєтеся? Хто не хоче участвувати в акціях - будь-ласка сидіть дальше (за Вами влада прийде згодом). Якщо для вас головний принцип життя моя хата зкраю - будь-ласка. Якщо ви підтримуєте злочинні закони згідно яких власник автомобіля з обємом двигуна 2199 кубів платить у 7.5 разів менше ніж той у кого вже 2200 кубиків - будь-ласка.
Для тих хто небайдужий, оголошую, 5 лютого оголошується друга всеукраїнська акція протесту проти злочинних законів направлених проти автомобілістів України.
Прохання не по темі тут не флудити. Ми дуже раді за тих у кого дуже класна тачка яка не підпадає під цей закон. Але ми не приймаємо категорично заклики здавати машини на металобрухт - хто це радить хай здасть свою. Ми скоріше не будемо платити збір і проводитимо акції протесту до його відміни.
Для тих хто небайдужий, оголошую, 5 лютого оголошується друга всеукраїнська акція протесту проти злочинних законів направлених проти автомобілістів України.
Прохання не по темі тут не флудити. Ми дуже раді за тих у кого дуже класна тачка яка не підпадає під цей закон. Але ми не приймаємо категорично заклики здавати машини на металобрухт - хто це радить хай здасть свою. Ми скоріше не будемо платити збір і проводитимо акції протесту до його відміни.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Тема тимчасово закрита. Буде шось конкретно по темі - пишіть в приват.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
BOXER писав:Правительство выступает за снижение для владельцев старых автомобилей вступивших в силу 10 января ставок транспортного сбора. Об этом заявил первый вице-премьер-министр Украины Александр Турчинов, сообщили в Секретариате Кабинета министров.
"Уже в ближайшее время мы будем инициировать соответствующие изменения в законодательство", - сказал А.Турчинов.
"Мы не допустим, чтобы страдали простые водители, владельцы старых "Жигулей" и "Волг", которым теперь придется платить такую сумму транспортного сбора, который превышает стоимость автомобиля", - подчеркнул первый вице-премьер-министр Украины.
Вместе с тем, он отметил, что правительство не будет инициировать пересмотр повышенных ставок транспортного сбора для владельцев дорогих автомобилей с большим объемом двигателя.
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/149091
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість