Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поки що стоїть "для душі"Master General писав:Ти на ній для душі їздиш чи бізнес якийсь
Далеко на такому моторі не заїдеш.valerijko писав:До прикладу, є таке оголошення, з 1.3 двигуном,
звідки такі дані? маєш досвід експлуатації Баркаса з таким двигуном?sergey писав:Далеко на такому моторі не заїдеш.
нажаль ніvalerijko писав:напевно в тебе багато вільного часу, котрий ти можеш вкладати у Баркаси.
залежно як їздитиvalerijko писав:Хочу спитати поради: чи варто купувати баркас щоб їздити?
тоді треба готуватися робити все своїми руками, запчастин впринципі хватає, всі б/у, але можна дістати.valerijko писав:турбує питання ремонту/запчастин.
раджу дивитись в бік 1.3 а не 2-х тактного, з ним легше в плані двигуна і він потужніший, правда в оголешенні пасажир, а він слабший в плані вантажопідйомності, але мякший.valerijko писав: таке оголошення, з 1.3 двигуном, й я можу поїхати у харкові подивитись, але все ще не впевнений щодо того чи багато часу буде відбирати ремонт, й чи взагалі цей ремонт буде можливий, бо свого гаража в мене ще немає.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей