Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перевищення швидкості у Львові
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шо ви за брєд пишете в темі домовлялися шо тема про камери швидкості значить писати тільки конкретно хто знає де вони знаходяться!!! (створіть собі іншу тему)
Машины бывают или немецкие или стиральные
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Камери швидкості у Львові
я б не радив...weber писав:ншими словами чи можна їхати 55 чи 75?![]()
Недавно їхав по спідометру 57-58, показали візир з числом 61. Уроди грьобані.
Тому краще 50 і 70.
- Just be
напевно через розмір коліс, визначи похибку по gps і будеш знати чи розвели.pikach00 писав:Недавно їхав по спідометру 57-58, показали візир з числом 61. Уроди грьобані.
- pikach00
В тому то і справа що по ГПСу перевіряв раніше, спідометр навіть більше показував.Just be писав:напевно через розмір коліс, визначи похибку по gps і будеш знати чи розвели.pikach00 писав:Недавно їхав по спідометру 57-58, показали візир з числом 61. Уроди грьобані.
Але я ше буду з ними сперечатись,
по перше було темно і там на візірі ніфіга не було видно чи то моя машина, фактично видно тільки фари, і по друге, ззаду моєї машини є фари ше однієї.
Чекаю коли прийде фото по пошті щоб оспорювати.
-
- Ім'я:Василь
Тут все ясно, якщо подивитися правила, а точніше означення перехрестя.weber писав:Оце питання залишається відкритим.Денис писав:Але там є подвійна смуга,і невідомо чи на праву сторону діє то перехрестя?Треба правила глянути,або там зупинитися і в ДАЙців запитати?
Я вважаю, що так і є, дія знака закінчується аж після ями, бо перехрестя ні зліва (суцільна подвійна), ні справа нема.
І логічно який сенс ставити 40 в одну сторону.
І нелогічно, який ідіот там придумав взагалі обмеження, що там корови дорогу переходять чи як...
Нічого про розмітку не говориться.перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території;
Ну і до того ж на перехресті Пасічна і китайська розрив суцільної подвійної.
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Тоді виходить,що Дайці не знають правил дорожнього руху,бо кожен день там роблять фотосесію???vasylms писав:Тут все ясно, якщо подивитися правила, а точніше означення перехрестя.weber писав:Оце питання залишається відкритим.Денис писав:Але там є подвійна смуга,і невідомо чи на праву сторону діє то перехрестя?Треба правила глянути,або там зупинитися і в ДАЙців запитати?
Я вважаю, що так і є, дія знака закінчується аж після ями, бо перехрестя ні зліва (суцільна подвійна), ні справа нема.
І логічно який сенс ставити 40 в одну сторону.
І нелогічно, який ідіот там придумав взагалі обмеження, що там корови дорогу переходять чи як...Нічого про розмітку не говориться.перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території;
Ну і до того ж на перехресті Пасічна і китайська розрив суцільної подвійної.
- weber
Мені казали, що вони мають скласти протокол про це попередження і всіх ділов.Just be писав:За перевищення до 20 км, тільки усне попередження.
Так, краще як ти кажешpikach00 писав:Тому краще 50 і 70.

-
Читайте мою тему у даному форумі GPS & Radar ДАІ - їм пофіг Ваш\Наш GPS (вони кажуть у Вас колеса не того діаметру!)weber писав:Так, краще як ти кажеш А то вже не доведеш, хіба будеш мати GPS, де макс. швидкість тобі на руку піде, і тоді можна їм доводити шо он у мене стільки, а то шо ви мені тулите - то не мій машин Що і записати у протокол.

- weber
Я скажу, що у мому GPS є режим виставлення діаметру коліс, тиску в шинах, профілю, кліренсу, спойлер є/немаNick_ писав:Читайте мою тему у даному форумі GPS & Radar ДАІ - їм пофіг Ваш\Наш GPS (вони кажуть у Вас колеса не того діаметру!)

- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Re: Перевищення швидкості у Львові
weber, і шо ведуться???
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Контактна інформація:
В знайомого прийшла фотка, на фотці була адреса де він здійснив порушення чітко було видно його і його порушення, номер пристрію якій зафіксував порушення і час порушення. Фотка зроблена візиром (скорше всього) (Перевищив швидкість на вул. Стрийська 200 район Вокзалу), во що мені відомо покищо а про стаціонарні камери ще нічого не відомо тобто їх нема.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Поясніть мені темному про GPS і як він помагає в таких ситуаціях?.. ніколи не бачив як він толком працює в машині...
Про загальні функції і його призначення я в курсі 

Sad, but true.
-
b_andriy писав:weber, і шо ведуться???
Ні! Вони квадратні очі роблять - побачивши GPS навігатор.

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Кароч, тут все дуже просто, на деяких ЖПСах можна додавати так звані POI(Points of interest) тобто цікаві для відвідування точки, от і таким чином створюєш такого плану точку на карті, і завжди при наближенні до тої точки тобі буде показувати, що ти наближаєшся до такої то точки...BOXER писав:Поясніть мені темному про GPS і як він помагає в таких ситуаціях?.. ніколи не бачив як він толком працює в машині...Про загальні функції і його призначення я в курсі
одним словом заміняєш цікаві точки на небезпечні

Якщо помиляюсь поправте

Машина не жінка , помилок не пробачає
- Rtara
- Ім'я:Taras
Сказати по чому?
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Jarevych, цей прікол зрозумів :) Більше цікавить те, шо там говорили про діаметр коліс і ГПС 

Sad, but true.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Судя по всему речь о том, что если ставишь колеса нестандартного размера, как правило в сторону увеличения, то это приводит к тому что спидометр занижает показания.BOXER писав:Більше цікавить те, шо там говорили про діаметр коліс і ГПС
Например, поменял 13 на 15, профиль конечно меньше ставишь (ну или арки режешь). И если в ходе такой замены окажется что внешний диаметр колеса стал больше, то получается, что за 1 оборот колеса ты проезжаешь больше. А спидометр-то, откалиброван на стандартный размер колеса. Т.е ты едешь 60 по спидометру, а реально это получается 61, 62 или все 65.
GPS по фиг диаметр колеса. Он видит что за 1с времени ты переместился из точки А в точку Б. Эти точки имеют координаты, соответственно можно высчитать расстояние между ними, соответсвенно узнать твою реальную скорость.
Хотя и тут есть свои но. Пользовательские GPS имеют точность 10-15 метров. Кроме того при движении по отличной от прямой траектории, все зависит насколько хорошо оно видит спутники и как быстро оно может получать и обрабатывать информацию о смене местоположения.
-
- Ім'я:Андрій
кароче я сьогодні паходу на візирчик попав))) як побачив почав відторможуватись, але хз чи встиг)))
сихівський міст, виїзд з хімзаводу.. жовте рено кенго) [цензура])
як прийде фотка, викладу)))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- pikach00
Kost, посилай їх ЛІСОМ!
http://vvlaw.com.ua/index.php?id=30
http://vvlaw.com.ua/index.php?id=30
Кроме того, ст.14-1 КоАП недвусмысленно говорит о том, что такая фиксация и «заочное» вынесение постановлений в отношении собственника транспортного средства возможна, если нарушение зафиксировано средствами, работающими в автоматическом режиме. Иначе говоря – без участия человека. Если, как это часто происходит сейчас, съёмка производилась с помощью прибора под названием «Визир» (а то и обычной камеры) самим инспектором – такой порядок не будет соответствовать закону. При этом не нужно думать, что результат съёмки автоматически нельзя использовать как доказательство. Можно, но только как дополнительное, как приложение к протоколу, и, очевидно, в случаях, когда водитель оспаривает нарушение. Но остановить и оформить нарушение в этом случае должны на месте.
-
- Ім'я:Олег
- Контактна інформація:
Вони гади сьогодні напевно по вьому Сихову на тому кенго кочували...Kost писав:кароче я сьогодні паходу на візирчик попав))) як побачив почав відторможуватись, але хз чи встиг)))
Десь в районі 12.45 вони стояли на мості на газоні біля повороту на Стрийську.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей