мотор спочатку зроби.tuningist писав:Я не знаю шо робити.
може під твій мотор і звичайної коробки хватить і кулачка там не потрібно.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мотор спочатку зроби.tuningist писав:Я не знаю шо робити.
vovka писав:може під твій мотор і звичайної коробки хватить і кулачка там не потрібно.
+1.Сипеться дуже скоро.Плюс задній привід і задньомоторне розташуванняtuningist писав:Стоковий мотор рве її "як тузік грєлку"
звичайна мається на увазі синхронізована від тієї ж машини від якої буде мотор. чи ти рішив стоковий мотор від запора тюнити ?tuningist писав:Звичайна коробка розрахована під 30к.с. і має 4 передачі
Коробка передач - прямозубый 'кулачок' с секвентальным переключением. Держит такая КПП до 25 кг момента - то есть работает почти на пределе. А ведь в планах Виля и компании - установка турбонаддува, 350 'лошадок' и 300+ ньютонов. Разработка новой коробки уже ведется. Предполагается, что она будет рассчитана на 35 кг МКМ, а кроме того, позволит менять ряды оперативно - без снятия корпуса с машины.vovka писав:в тазів стокова коробка має величезний запас прочності,
якої саме кпп стосується цей текст ? Хто такий Виль і компанія ?sergey писав:Коробка передач - прямозубый 'кулачок' с секвентальным переключением. Держит такая КПП до 25 кг момента - то есть работает почти на пределе. А ведь в планах Виля и компании - установка турбонаддува, 350 'лошадок' и 300+ ньютонов. Разработка новой коробки уже ведется. Предполагается, что она будет рассчитана на 35 кг МКМ, а кроме того, позволит менять ряды оперативно - без снятия корпуса с машины.
ну блін, а що буває просто.. дивно це чути від людини яка зібралася з запора зробити 300 сильний турбо корчtuningist писав:Мотор стоїть на стоковій коробці через перехідну плиту,а поставити інакшу коробку не так просто,тре переварювати пів машини
а в чому проблема ? на ебей їх достатньо. привезти теж не проблема помоєму. ціна так взагалі копійки порівняно з побудовою і настройкою нормального турбомотора.tuningist писав: хіба від порша :)
300 коней точно не будеvovka писав:300 сильний турбо корч
кпп заз 968 мvovka писав:якої саме кпп стосується цей текст ?
Тоді виходить центрально-моторна компоновка,мотор стає поперек і за передніми сідухами.Для чого тре різати півмашини чого робити я не буду з тим кузовом шо в мене є.vovka писав:я читав про горбаті і з 08 двіглом і її коробкою, і з двіглом від бмв і навіть в нас у Львові є горбатий з якоюсь коробкою автомат. і все поміщається
скільки коштує той кулачок з секвентальним вибором ?tuningist писав:кпп заз 968 м
450 долярів(не купив через курс доллара,домовлялись коли було по 6грн,довелось відправити на задскільки коштує той кулачок з секвентальним вибором
то новий чи якийсь б/в ?tuningist писав:450 долярів
2108vovka писав:якої саме кпп стосується цей текст ?
Одна серйозна людина.vovka писав:Хто такий Виль і компанія ?
Б.У. В картері заз,від естонії.Він також має до 8 коробки кулачковіvovka писав:то новий чи якийсь б/в ?
все ясно... а я то думаю хто ж то такий у Львові кулачок пробував купити ще до нового рокуtuningist писав: Б.У. В картері заз,від естонії.Він також має до 8 коробки кулачкові
.Вийде скоро,роблю я,бо нема кому допомогти.джипорожець
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей