Сайт забитий радіацією і податкамиYelik писав:А який їм прикол платити за повідомлення?

Будуть відвідувачі будуть гроші.Наприклад, я постю на одного солідного сайті інтернет-магазину а от форум в них нульовий.
Вот я і відповідаю.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сайт забитий радіацією і податкамиYelik писав:А який їм прикол платити за повідомлення?
Називається "розкрутка форуму". Наприклад, цікавить тебе якась інформація, заходиш на форум, а там вітер свищеYelik писав:А який їм прикол платити за повідомлення?
sergey писав:Значить 6 постів в день це 30 центів.Множимо на 30 днів і виходить в нас 9 долларів в місяць.
що за брєд.sergey писав:Значить, за менше ніж годину часу ми(ви) можем заплатити за інтернет
Який бред.То правдаJust be писав:що за брєд.
Я напевно шось не вкурюю, бо порахувавши що за місяць получається 9 баксів, казати що за годину часу відбиваються гроші за місячний інет ?sergey писав:Який бред.То правда
Just be писав:Я напевно шось не вкурюю,
sergey писав:Для тих хто полюбляє рахувати чужі гроші
Рахуємо
Значить 1-н пост це 5 центів(це мало буває 10-15 і більше)
Я пишу в день 5-6 постів (можу і набагато більше)
Значить 6 постів в день це 30 центів.Множимо на 30 днів і виходить в нас 9 долларів в місяць.Множимо 9$ на курс покупки 8.62 грн і виходить 77 грн і 58 коп.Значить, за менше ніж годину часу ми(ви) можем заплатити за інтернет.А Speedo казав що й не вистачить за інтернет заплатити.
Рахувати я вмію, ти написав що 1 пост = 5 центів, в день ти пишеш 6 постів, тобто за 1 день ти заробляєш 5*6 = 30 центів.sergey писав:не вмієш рахувати?
Місяць роботи по одній годині за місяць користуванням інтернету.Just be писав:За годину ти заробляєш 9 / 30 / 24 =~ 1 цент !, в тебе інет коштує 1 центр в місяць ?
sergey писав:Це що я вам тут розказую грошей коштує
на e-generator.ru ?sergey писав:підібрати назву для сайту і щоб хост був вільний.Короче, я йому відіслав одну назву, а він каже:"я хочу щоб російська назва була".Добре, написав російською, щось йому не сподобалось.Потім він сам сказав що не знає що хоче.Вот з такими унікамами приходиться працювати.
це тільки початок.LEgEnDA писав: Знайди собі нормальну роботу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей