Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ЕЛЕКТРОНІКА !!!
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Купив я її за 140 грн. на зеленій (авто базар) - нажаль тахометра там нема, якби він там був - то річ булаб просто суперова, + виносний датчик температури від -50 С, до + 70 С, трошка маловато + 70 С - можна б було повішати на радіатор для визначення t води, хоча значення там двоцифрове - слід перевірити, а так це просто тимчасова забавка
но я задоволений...

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
- нюю підсвітка - це не проблема - можна допомогти, ось у мене з синіх світодіодів. Але ОБОВ’ЯЗКОВО їх треба підключити через резистори на 430 Ом, бо поздихають одразу. Це дешевший варіант = 2 грн за 1 світодіод + резистор, або дорощий варіант, можна готові купити які не потребують резистора і пайки та підходять в штатне гніздо по 5 грн за штz@k писав:Блін де можна взяти лампи такого кольору !!! я підсвітку панелі таку хочу ??? Або як зробити ?
- !crashman!
- Контактна інформація:
А які краще ставити, це до кожного діода тре резистор ?CHAOS писав:- нюю підсвітка - це не проблема - можна допомогти, ось у мене з синіх світодіодів. Але ОБОВ’ЯЗКОВО їх треба підключити через резистори на 430 Ом, бо поздихають одразу. Це дешевший варіант = 2 грн за 1 світодіод + резистор, або дорощий варіант, можна готові купити які не потребують резистора і пайки та підходять в штатне гніздо по 5 грн за шт
Додано через 3 хвилини 42 секунди:
Хто знає від якої іномарки панель підходить на 2106 ?
- !crashman!
- Контактна інформація:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей