+1.Ще ніколи не бачив ЗАЗ 965 який їде 13 сек.Opelevod писав:Хотів би я на то подивитися як він буде їздити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1.Ще ніколи не бачив ЗАЗ 965 який їде 13 сек.Opelevod писав:Хотів би я на то подивитися як він буде їздити
його звати "Гай"tuningist писав:доробки мотору по Джею Крофту
+1.vovka писав:а то з солексом хіба дітей лякати.
Це точноvovka писав:бо з 1.5 там робити нема чого.
Звертайся допоможу перекласти :)tuningist писав:але тре мову знати
ага, відповідає. я б купив книжку, знаєш де її в паперовому вигляді дістати ?tuningist писав:Він дуже класний мужик,всім відповідає,але тре мову знати,скоро вроді нова книжка вийде.
та поїде чо ж нє. в Росії запори вроді 13 їдуть. жигуль турбований їде 11 - бачив відео ))) правда на клею і з задніми колесами які більші чим цілий запорожецьtuningist писав:А поїде він і менше ніж 13,не зразу але поїде
tuningist писав:А поїде він і менше ніж 13,не зразу але поїде
vovka, тобі все розкажеtuningist писав:Шо за машина можете розказати,
я на амазоні бачив беушну за 250 баксів, думав жартtuningist писав:В Англії за 50 стерлінгів,більше ніде нема дуже рідкісна тим більше в нас.
та от такий корчегtuningist писав:Шо за машина можете розказати
Я ж казав що допоможу.Значить допоможуtuningist писав:був би вдячний за переклад хоть чогось
tuningist писав:То та червона вісімка???
та.tuningist писав:То та червона вісімка???
і я скачав і роздрукував вже давно. вже прочитав на англійській )))) медленно но уверенноtuningist писав:Вони в ціні тому скачав тре друканути,був би вдячний за переклад хоть чогось,з мене
в твому класі були молдавани на ніссанах. їхали 12.4. так що не розслабляйся бо вони знов до нас приїдуть.tuningist писав:Але то їнакший клас
Клас DRAG передній привідtuningist писав:Але то їнакший клас
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей