Tepez писав:де можна взяти білі поворотнікі
не просто білі скельця і жовті лампи, треба брати скельця, щоб на них писало ОСВАР і на лампосках не слід економити...Slavik писав: Купуєш білі скельця і жовті лампочки + білі повторювачі і маєш щастя!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Tepez писав:де можна взяти білі поворотнікі
не просто білі скельця і жовті лампи, треба брати скельця, щоб на них писало ОСВАР і на лампосках не слід економити...Slavik писав: Купуєш білі скельця і жовті лампочки + білі повторювачі і маєш щастя!
ще ні...Black писав:Уже готово ??????
Тарас писав:В мене вже пічка гріє....вирішилось заміною термостата
хто може описати як його знати і прочистити чи шо...панель треба знімати?vovik писав:Забитий радіатор пічки
vovik писав:причиною може бути повітряна пробка
і напрошується питання:vovik писав:де і збирається повітря
+ 1 У меня то ж такое очучение что в системе воздушная пробка ,определил по тому звуку ,как заводишь авто начинает бегать тосол по системе и его слышно но потом этот эффект пропадает.Надо собраться и посоветоваться как правильно сделать систему герметичной!Тарас писав:Як її нафіг усунути (повітряну пробку),
Я свою не снимал а только приподнял с правого краяigorok писав: Щоб зняти радіатор пічки треба зняти панель
попробуемigorok писав:кататись в теплі!
ну так ж носос перестає тосол ганяти по колу, а той що в пічці вже остиг від потоку холодного повітря через нього, тому то і холодніше дує повітря.igorok писав:якщо заглушити, повітря значно холодніше
на "девятках"???Fani писав:кришку заливної горловини радіатора
а під наклон там якийсь ставати не потрібно? Газувати чи може ше шось?Fani писав:Відкрий кришку заливної горловини радіатора і дай попрацювати двигуну
може він мав на увазі розширюючий бачок...?? чи ні???Denja написав:
на "девятках"
я то можу попробувати, але шоб гірше не було...vovik писав:Пробуй
ну, як сказатиvovik писав:Гірше ніж холодно в машині зимою не буде
Думаю что нет.Тарас писав:під наклон там якийсь ставати не потрібно
Если есть возд. пробка её не проталкнёшь .Сам подумай что в городе (при сухом асфальте ) до 5 500 об/мин крутишь двигло верно ,но пробка так и не исчезает жеТарас писав:Газувати чи може ше шось
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей