РЕНО FR3 2.0лalexrovno писав:Уже не важно. Двигатель продан, сейчас устанавливаеться двиг 2,0 от рено

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
РЕНО FR3 2.0лalexrovno писав:Уже не важно. Двигатель продан, сейчас устанавливаеться двиг 2,0 от рено
а он есть на http://garagebyob.com.ua/viewtopic.php?id=6sergey писав:А фотоотчет буде?
alexrovno писав:Была куплена турбина от СААБ 9000 2,3Турбо и сварен колектор под нее.
Нічого, бо на АЗЛК 2141 ставили мотор Рено 2.0л.b_andriy писав:А шо мусара на то скажуть
Скажем, “Дуэт” может оснащаться на выбор двигателем “Рено F7 R” мощностью 146,8 л. с. и 114-сильным “Рено F3 R”.alexrovno писав:Нічого не скажуть, бо це не переобладнання, а заміна двигуна
Дуэтов было выпущено очень очень мало. Моторами Рено оснащались не тольно Дуэты, а и Святогор, Князь Владимир, Юрий Долгорукий. Эти машины совсем не известны у нас на Украинеsergey писав:Скажем, “Дуэт” может оснащаться на выбор двигателем “Рено F7 R” мощностью 146,8 л. с. и 114-сильным “Рено F3 R”.alexrovno писав:Нічого не скажуть, бо це не переобладнання, а заміна двигуна
Я знаю.Цікавлюсь маркою АЗЛКalexrovno писав:Дуэтов было выпущено очень очень мало. Моторами Рено оснащались не тольно Дуэты, а и Святогор, Князь Владимир, Юрий Долгорукий.
Про них знають фанати марки.alexrovno писав: Эти машины совсем не известны у нас на Украине
sergey писав:Я знаю.Цікавлюсь маркою АЗЛКalexrovno писав:Дуэтов было выпущено очень очень мало. Моторами Рено оснащались не тольно Дуэты, а и Святогор, Князь Владимир, Юрий Долгорукий.
Про них знають фанати марки.alexrovno писав: Эти машины совсем не известны у нас на Украине
Дуже жалко.alexrovno писав:Жалко що завода вже немає
І не тільки опір, а і безпека.alexrovno писав:Сьогодні був здивований, у нової BMW M3 лобовий опір 0,30 Сх, а в москалика 0,35 Сх і це розробка 80-х
Про безпеку тоже бачив результати, аби не панель з поганого пластику....sergey писав:Дуже жалко.alexrovno писав:Жалко що завода вже немаєІ не тільки опір, а і безпека.alexrovno писав:Сьогодні був здивований, у нової BMW M3 лобовий опір 0,30 Сх, а в москалика 0,35 Сх і це розробка 80-х
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей