Тепер питання: машину трохи тяне вправо, я думаю шо пора робити розвал і зходження, чи може бути ще щось?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тиск в шинах перевірити треба.Electronic писав:Тепер питання: машину трохи тяне вправо,
перевіряв 1,9 у всіхsergey писав:Тиск в шинах перевірити треба.
если дорога без уклона или сам чуствуешь по машине езжай к розвальщику.До того как поехать к нему пересмортри что ещё нужно поменять ,а то тут кое кто в этом году на развал 5-7 раз залеталElectronic писав: машину трохи тяне вправо
По ходовій ніби проблем більш нема тьфу тьфу тьфу, тільки помоєму є трабли з лівим тормозним диском, при тозмозіні бє руля і при швидкості більши ста починає трясти руля. Коли міняв шруса то пробував крутив рукою ступицю відчувається " вісімка " треба міняти. Правда треба провірити щей праву на всяк пожарний і балансіровку зробити.Black писав:если дорога без уклона или сам чуствуешь по машине езжай к розвальщику.До того как поехать к нему пересмортри что ещё нужно поменять ,а то тут кое кто в этом году на развал 5-7 раз залеталElectronic писав: машину трохи тяне вправо
Ага, угнати не угонять, бо як заглючить то і сам нікуди не поїдеш, сигналки не від угону ставлять а для сигналізування, якщо пісюрва вирішила магнітофон вкрасти або барсєткуElectronic писав:Нарещі купив автосигналізацію :) купляв дишеву по причині що авто не дороге а якщо захочуть угнати то угонять. СИгналка Fantom F-80, в суботу буду ставити ( сам ).
+1Black писав:всё хочеться только 1 камень не пускает (финансы).У меня таж история
перше то зроби, бо не можу знайти спільного з тормозним діском і швидкістю, коли не гальмувати?Electronic писав:балансіровку зробити
незнаю, треба подивитись.vovka писав: який в тебе комутатор стоїть ?
запасного немаю, нащот купити я не цікавився але десь читав шо в продажі вони є, і купити не є великою проблемою (правда не знаю чи то в нас чи в москалівvovka писав:може маєш ще один робочий запасний або знаєш де купити ?
я вже писав шо діск має "вісімку" значить коли він крутиться то за один оборот він торкається тормозних колодок два рази, чим більша швидкість тим більша частота тертя об колодки вібрація яких через супорта передається на рульове управління, ну тіпа такDark Wind писав:не можу знайти спільного з тормозним діском і швидкістю, коли не гальмувати?
Значит его нужно либо делать либо менять.Electronic писав:діск має "вісімку" значить коли він крутиться він торкається тормозних
FERODOElectronic писав:тормозні диски і напевно колодки теж буду міняти. Можливо хтось порадить
Желательно.Electronic писав:Якщо міняти тормозні диски то обовязково треба міняти колодки
Если рабочая поверхность ровная или проточенная то мона оставлять а если есть бугорки тоElectronic писав:чи якщо вони в нормальному стані то можна залишити
це ціна за дві штуки ? ( на одне колесо ).Black писав:TAR527 брал неделю назад 110 грн.
нет это к-кт (4щт) на перёд. :)Electronic писав:це ціна за дві штуки ? ( на одне колесо ).
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 9 гостей