в чому може бути причина?
п.с. наперед вдячний :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тут всяке може бути.fen писав:машина була бита
не знаю...завтра гляну...тільки скажи де він там знаходитьсяvovka писав:вінт качества часом до упору не закручений ?
так і без толкуvovka писав:на газ нажимав щоб укорітельними насосом з карба побризгати в мотор ?
такvovka писав:в карбюраторі бензин верняково є ?
ну то елктрик підключав мені то всьо після кузовнихї робіт, і виставляв запалювання, я в тому не дуже розуміюсьvovka писав:апалювання точно нормально виставлено ? провода місцями не переплутані ?
ну якщо бенз в карбі 100% є,fen писав:так
а при натисканні педалі він не бризгає - значить пробуй продуй носіки УН і глянь взагалі чи працює сам УН. треба зняти кришку карба, зняти носіки і попробувати продути.fen писав:так і без толку
При ударі спокійно могло фус з баку натягнути.vovka писав:короче діло в карбі 100%.
дуже дякую, завтра попробую прочистити карб...вечером відпишусь про результат :)vovka писав:а при натисканні педалі він не бризгає - значить пробуй продуй носіки УН і глянь взагалі чи працює сам УН. треба зняти кришку карба, зняти носіки і попробувати продути.
може там ще рівень треба виставити. короче діло в карбі 100%.
вінт качества не рухай причина не в ньому, ріши проблему з ускорітельом спочатку.
запалювання тоже ніпричому.
IMHO звісно.
на рахунок карба хз який.......а на рахунок фусів не знаю, зара я запихаю шланг від паливного насоса в баклашку з бензомnwm писав:При ударі спокійно могло фус з баку натягнути.
fen, карб до речі який стоїть?
УН працює, носік продув , але результату нольvovka писав: продуй носіки УН і глянь взагалі чи працює сам УН. треба зняти кришку карба, зняти носіки і попробувати продути.
всі так кажуть, а вона нікакAndrewK писав:заводитися мала би
якщо він працює і в поплавковій камері є бензин - чого ж тоді на свічках бензину нема ? ти б мав давно давним якщо не завестися (через хренову компресію) то принаймні залити свічки.fen писав:УН працює, носік продув , але результату ноль
в поплавковій камері бенз є, а чьо не заводиться хз....vovka писав:якщо він працює і в поплавковій камері є бензин - чого ж тоді на свічках бензину нема ?
Если мы за этот мотор говорим там цепь стоит на ГРМ ,и что б проскочила на звёздочке мало вероятно.А компрессию что б завести мона выкритив свечу и прокрутив кривым стартером промерять на "глазок",ищи в другом решение проблемы.fen писав:Авто: ВАЗ-2101, 74'
100%. Справді дивно, що свічки сухі.vovka писав:ти б мав давно давним якщо не завестися (через хренову компресію) то принаймні залити свічки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей