Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Евакуатори
- Opelevod
- Ім'я:ІГОР
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Якшо хтось знає як правильно в таких випадках має поступити водій пишіть (допомагайте одноклубникам)
Машины бывают или немецкие или стиральные
- Stranger
Re: Евакуатори
Вот здесь есть море полезной информации на все вопросы (читать с первой страницы): http://auto.meta.ua/forum/topic/t/17494/855.htmlOpelevod писав:Якшо хтось знає як правильно в таких випадках має поступити водій пишіть (допомагайте одноклубникам)
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Цi всi дii розписанi в останньому номерi журнала "Автоцентр"...Stranger писав:Немножко нетак.Денис писав:Якшо мiж припаркованою машиною i будинком,парканом i т/п вiдстань менше двох метрiв,то евакуатор мае право ii забрати,а мент сфоткати на Вiзир,а потiм прислати вам штраф,як правило по макс,а це 340грв,який Ви маете сплатити на протязi 15 дiб,а потiм ше з квитанцiею прийти у районне ДАI,щоб Вам зняли вiдмiтку про адмiн.порушення. P.S-це все зараз проходить мiй знайомий.
1) Якшо мiж припаркованою машиною i будинком,парканом i т/п вiдстань менше двох метрiв, то мент мае право ii сфоткати на Вiзир, а потiм прислати вам штраф,як правило по макс,а це 340грв (эвакуатор забирать неимеет права. развод)
2) Який Ви маете сплатити на протязi 15 дiб. И всё. (Никакая норма не указывает необходимость приносить квитанцию об оплате в ГАИ. Развод.)
Recap: развод и беспредел
- Stranger
ХЫ ХЫ... Мы живём по закону или по журналам?... Я пацталомДенис писав:Цi всi дii розписанi в останньому номерi журнала "Автоцентр"...Stranger писав:Немножко нетак.Денис писав:Якшо мiж припаркованою машиною i будинком,парканом i т/п вiдстань менше двох метрiв,то евакуатор мае право ii забрати,а мент сфоткати на Вiзир,а потiм прислати вам штраф,як правило по макс,а це 340грв,який Ви маете сплатити на протязi 15 дiб,а потiм ше з квитанцiею прийти у районне ДАI,щоб Вам зняли вiдмiтку про адмiн.порушення. P.S-це все зараз проходить мiй знайомий.
1) Якшо мiж припаркованою машиною i будинком,парканом i т/п вiдстань менше двох метрiв, то мент мае право ii сфоткати на Вiзир, а потiм прислати вам штраф,як правило по макс,а це 340грв (эвакуатор забирать неимеет права. развод)
2) Який Ви маете сплатити на протязi 15 дiб. И всё. (Никакая норма не указывает необходимость приносить квитанцию об оплате в ГАИ. Развод.)
Recap: развод и беспредел

- axel
Дякую Just be за ссилочку
Викладую : http://fishki.net/comment.php?id=45450
Викладую : http://fishki.net/comment.php?id=45450
bmw-club.lviv.ua
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
axel, бу-га-га 

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
vovik, бачив вже але знайти лінк шоб викласти не міг))
Дєвка малачага 

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Зустрічайте! Скоро на вулицях:
http://lviv.expres.ua/news/2012/06/01/53812
У Львові знову працюватимуть евакуатори. Відповідне рішення прийняли сьогодні під час засідання виконкому Львівської міської ради.
Це рішення члени виконкому прийняли для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності Львова.
Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління Львівської міської ради, що евакуатор може забирати транспортний засіб лише у тому випадку, коли він спричиняє (може спричинити) виникнення надзвичайних ситуацій на вулицях міста, або ускладнює рух автотранспорту, припаркований над люком пожежного гідранта тощо.
Вартість години роботи евакуатора складатиме 663 грн, за містом — 823 грн. Таку суму змушені будуть платити водії, котрі припаркують свої авто у невизначених для цього місцях.
Ухвала набирає чинності 5 червня.
http://lviv.expres.ua/news/2012/06/01/53812
Хочеш миру - готуй Parabellum
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
http://zik.ua/ua/news/2012/06/01/351642
У Львові затвердили правила для евакуаторів
Виконавчий комітет ЛМР затвердив положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності Львова.
Про це повідомив кореспондент IA ZIK.
Відповідно до цього положення, евакуатори будуть використовуватися у разі, якщо авто може спричинити виникнення НС на вулицях міста, утруднює безперешкодний рух автотранспорту та міського пасажирського транспорту, знаходиться над люком, перешкоджає доступу до пожежного гідранта, у разі заробігання виникненню аварійної чи надзвичайної ситуації, що становить загрозу для довкілля, здоров’я та порушення нормальних умов життєдіяльності населення у Львові, у разі перешкоджання роботі аварійних служб та ін.
Авто евакуйовуватимуть на спеціальний майданчик на вул. Вітовського, 57.
ЛКП «Львівелектротранс» матиме можливість через суд стягнути у власника авто збитки і витрати за виконання робіт з примусового переміщення авто чи завданих громаді збитків. Наприклад, розроблятиметься механізм стягнення за вимушений простій електротранспорту через неправильно припаркований автомобіль.
Хочеш миру - готуй Parabellum
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей