Противовесов меньше ?vovka писав:облегчений.
В чём приемущество с добавкой Е,точнее разница ?vovka писав: поміняли карбюратори DHLA 40 на DHLA 40E.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Противовесов меньше ?vovka писав:облегчений.
В чём приемущество с добавкой Е,точнее разница ?vovka писав: поміняли карбюратори DHLA 40 на DHLA 40E.
5 перехідних отворів замість 3 (розширена фаза перехідної системи, тобто основна топлівна включається пізніше) + обходні воздушні вінти (idle-by-pass) для більш точної регуліровки синхронності, є можливість відрегулювати потік воздуху на холостому через кожно заслонку індивідуально. в попередніх карбах синхронність регулювалася тільки між різними карбами.Black писав:В чём приемущество с добавкой Е,точнее разница ?
vovka писав:колінвал 75.6 від 2112, облегчений.
А почему сомнения ???vovka писав:час покаже чи це правильне рішення
ну тіпа так, але.. ці переваги ти відчуєш тільки коли синхронізувати будеш не на око на по 4 секційному вакууметрі :) а якшо "на око".. ну то толку небуде від тих можливостей, "на око" дай Бог між карбами нормально синхронність настроїти :)Black писав:они по ходу более корректные в настройке как я понял!!!!
А есть такая возможность во Львове что б ты настроил свои карбы ????vovka писав:на по 4 секційному вакууметрі
Понятно!!!!!vovka писав:а ці ще й чуть оптимізовані для міста.
Це так синхронизовують карби спорт байків (кожні 6000 км).Хто займається ремонтом байків може то зробити легко, звісно якщо має прибор.vovka писав:не на око на по 4 секційному вакууметрі
Black писав:А есть такая возможность во Львове что б ты настроил свои карбы ????
то я знаю але з тих знайомих "байкерів" які є - ніхто про таке не чув.sergey писав:Це так синхронизовують карби спорт байків (кожні 6000 км).Хто займається ремонтом байків може то зробити легко, звісно якщо має прибор.
А почему бы и нет?Я думаю те кто занимаеться и увлекаеться тематикой доработки авто не такие же и жмоты ?vovka писав:Позичати в когось або брати в оренду - то для мене поганий варіант, так буде треба не один раз.
Дивноvovka писав:то я знаю але з тих знайомих "байкерів" які є - ніхто про таке не чув.
В нього вроді Weber 45 їх ще тяжче настроїти.Всерівно треба настроювати.Black писав: у Сани разве такие делорты стоят ?
Ясно как божий день !!Конечно! :)sergey писав:Всерівно треба настроювати
на око )) йому там нема що особо настроювати, так як в нього основний режим тапка в пол, а цей режим не регулюється ніякими вінтами - тільки жикльорами. ну а жикльори він вже підбирав методом тику (в нього це доречі получаєтьсяsergey писав:А yes як настроював?
ну їх ще треба знайти.Black писав:А почему бы и нет?Я думаю те кто занимаеться и увлекаеться тематикой доработки авто не такие же и жмоты
Забыл там посмотреть .vovka писав: класі D помилково записали
Угу вижу .vovka писав:взагалі то кращий час в мене 15.435
Непростительноvovka писав:прокладки на впуску на 3-4 мм не співпадали з колектором
А будет ?vovka писав:не було блокіровки
Путём перекидывания дифузоров и жиклёров ?vovka писав:по місту бути комфортним і не прожорливим.
Black писав:Непростительно
буде.Black писав:А будет ?
ну це само собою :)Black писав:Путём перекидывания дифузоров и жиклёров ?
Хоть 1 не шифруеться!!!!!!vovka писав:буде.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей