Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а скільки тут на форумі любителів Ford-ів?
:alc: може б якусь "фордовку" замутити?
- z@k
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:ВС6904АА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Mykola
вчора була перша львівська фордовка !!! Слідкуй за форумом на http://www.ford-club.org.ua Там окрема гілка на Львів !!!
вчора була перша львівська фордовка !!! Слідкуй за форумом на http://www.ford-club.org.ua Там окрема гілка на Львів !!!
- Andre
- Ім'я:Andre
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Круто! в мене теж колись був форд. Правда Мондео.. Форд має і імениті машинки

Вот такі то пироги !

Вот такі то пироги !
Востаннє редагувалось Нед, 05 березня 2006, 18:55 користувачем Andre, всього редагувалось 4 разів.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
бути їй бежевою ще 1 місяць:) - а ми знайомі?
не завжди вспіваю:) але вже побачив:)
Додано через 1 хвилину 25 секунд:Зюзя писав:Mykola
В тебе часом не гранада(бежева)?
не завжди вспіваю:) але вже побачив:)
z@k писав:Mykola
- Andre
- Контактна інформація:
Pioneer.Dj kvass писав:Андре а шото там такий моднячий магнітофон стоїть?
Ти ж такий крутий мав би знати, що в україну не завозять 2-ох дінові оригінальні Pioneer'и на яких написано made in Osaka Japan. І які без підсилювача дісно качають. В моїй теперішній машині один з таких стоїть. Дуже задоволений. А графіка мені не потрібна
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Андре ну ти знов провокуєш на грубощі...Andre писав:Pioneer.Dj kvass писав:Андре а шото там такий моднячий магнітофон стоїть?
Ти ж такий крутий мав би знати, що в україну не завозять 2-ох дінові оригінальні Pioneer'и на яких написано made in Osaka Japan. І які без підсилювача дісно качають. В моїй теперішній машині один з таких стоїть. Дуже задоволений. А графіка мені не потрібна
Такий як в тебе в машині є в наявності і завезений в Україну ше 3 місяці тому, і зовсім він не Осака а Малайзія, а то шо він там качає так як ти кажеш, його підсилювачі такі самі яке і в всіх піонерах :twisted:
- Andre
- Контактна інформація:
нікого і ні на що я не провокую. Дякую що розтолкував... Бо таких як в мене магнітофонів в 2003 році зняли з виробництва. І там справді написано Осака Японія. Може є ще й такі як кажеш ти. не сперичаюсь. Але мені в Києві сказали. що в мене оригінал. Він навіть ерогліфи читає, кирилицю ні. Ну типу якшо напишеш назву диска чи треків латинкою або ієрогліфами то табло показує. Прикинь!Dj kvass писав:Андре ну ти знов провокуєш на грубощі...Andre писав:Pioneer.Dj kvass писав:Андре а шото там такий моднячий магнітофон стоїть?
Такий як в тебе в машині є в наявності і завезений в Україну ше 3 місяці тому, і зовсім він не Осака а Малайзія, а то шо він там качає так як ти кажеш, його підсилювачі такі самі яке і в всіх піонерах :twisted:

ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей