якби не доказали шо ти на червоне проїхав, то повір що спитали бColt писав:* До речі ніц не питали ні про страховку, ні про всякі там вогнегасники, навіть про тимчасовий техталон ніц не казали... суто по дєлу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якби не доказали шо ти на червоне проїхав, то повір що спитали бColt писав:* До речі ніц не питали ні про страховку, ні про всякі там вогнегасники, навіть про тимчасовий техталон ніц не казали... суто по дєлу
Відповідно до законуColt писав:Блін оце перечитую той протокол і квитанцію... не можу найти місце де вказана сума яку я маю заплатити!!! Даєц сказав шо 430 має бути.... але блін
я можу і гривню заплатити!!! Десь там в законах пише шо штраф від 430 до 650 чи якось так..... як в касі мають визначити даєц мене розвів на 430 чи на 650??? на квитанції він розрахункового рахунку теж не лишив.. але вроді його тепер в банках знати мають...
хтось шось може підказати??
тобто від 425 до 510 грнСтаття 122.
Порушення водіями транспортних засобів правил проїзду
перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування,
проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника,
..........................................
тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти п'яти до
тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
З А К О Н У К Р А Ї Н ИSluva писав:А де написано,що квитанцію про сплату штрафу треба предявляти при проходженні ТО?і де написано що я маю зберігати цю квитанцію?
От вони й саме так. перевіряючи квитанції, будуть здійснювати контроль.працівниками Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України здійснюється контроль
Це так само як транспортний збір, якщо маєш квитанцію то не платиш, а якщо ні то платиш. Нариклад коли машину продаєш, або коли оформляєш.Sluva писав:А якщо я її наприклад загубив?що будуть видавати копію протоколу і квитанції щоб йти щераз платити?
Ну але тут ще треба щоб телефон був "моднятський"Igor_Lviv писав:А за 30-40 дол. (240-320грн) блютуз купити раз і назавжди?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей