Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Цюнінг двигуна
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
homa
Поїдь до нормального карбюраторщика - він за 80 грн тобі все гарно зробить. Відібєш ці гроші на економії бензини і свого часу за місяць..
Я як зробив карб ще минулого березня - так і туда не дивився.. Витрата бензину в нормі, все в нормі. Певно десь під кінцець березня знов до того карбюраторщика поїду (Рясне, зразу як поворот на Брюховичі) - для профілактики :)
Поїдь до нормального карбюраторщика - він за 80 грн тобі все гарно зробить. Відібєш ці гроші на економії бензини і свого часу за місяць..
Я як зробив карб ще минулого березня - так і туда не дивився.. Витрата бензину в нормі, все в нормі. Певно десь під кінцець березня знов до того карбюраторщика поїду (Рясне, зразу як поворот на Брюховичі) - для профілактики :)
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Якщо двиглу ще не пиз..ць то в ньому і справа.homa писав:ще може бути проблема в масляному фільтрі
Поставиш гавняний масляний фільтр - клапан не тримає і масло стікає в картер... коли заводиш після того як машина постоїть то треба трохи часу щоб насос закачав і лямпочка погасла.
ПиСи:
масло треба лити найкраще. фільтри Кнехт рулят

- !crashman!
- Контактна інформація:
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
!crashman!
можна залити півсинтетику, наприклад Ельф (я лию, коло 80грн за 5л) щоб не хавало масло - трубку відсосу картерних газів кидаєш під машину (хоча від мєнтів за таке можна схопити сам знаєш що); якщо на жигулі - то непоганий масляний фільтр МАНН але великий (має більшу висоту)
homa
самий дешевий фільтр нульового опору - то кастрюля від карба прорізана по колу
колгосп-тюніг [цензура]
Додано через 2 хвилини 55 секунд:
!crashman! саме на Шелл найбільше підробок, його навіть десь під-Львовом розливають
можна залити півсинтетику, наприклад Ельф (я лию, коло 80грн за 5л) щоб не хавало масло - трубку відсосу картерних газів кидаєш під машину (хоча від мєнтів за таке можна схопити сам знаєш що); якщо на жигулі - то непоганий масляний фільтр МАНН але великий (має більшу висоту)
homa
самий дешевий фільтр нульового опору - то кастрюля від карба прорізана по колу
Додано через 2 хвилини 55 секунд:
!crashman! саме на Шелл найбільше підробок, його навіть десь під-Львовом розливають
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
Те що ти залив 15ку - це кулл. Двигло в тебе не нове... вязкість треба більшу, щоб не погнало через сальники. Дехто доказує що треба синтетику лити... а потім ходить і плюється, що масло хєрове. А на рахунок Шела (а тим більше на розлив), то я сумніваюсь в його якості. Сумніваюсь, бо знаю яке масло і звідки приходить :)!crashman! писав:Я собі залив Shell Helix 15W-40. То взагалі воно нормальне чи ні, хто знає ?
-
я тобі вірю - без питаньсаня писав:у меня уже был 3-й ремонт,и все время ездил на сминтетеке и буду ездить и кручу я 7,5.
просто, знаєш, часто буває так - пробіг підходить до кап. рем. - чувак нікого не хоче слухати... давай мол синтетику... заливає і починає то масло виганяти у всі дирисаня писав:ездил даже на 0w30 и причем тут кап ремонт к маслу????
ПиСи:
масло не при чому - все залежить тільки від поточного стану двигла - думаю ти мене зрозумієш раз крутиш на вісімці до 7,5

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість