Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
GEELY CK 2007р.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: GEELY CK 2007р.
Смерть!
В мене в страховій навіть не страхують (КАСКО))))
В мене в страховій навіть не страхують (КАСКО))))
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- sergey
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
http://www.autosite.com.ua/feedbacks_Ge ... _mod0.htmlnwm писав:Хто що може сказати про ці машини?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Контактна інформація:
гумор:
взято по вищевказаній ссилці...вот смотрю на все коменты и аж смешно становиться!) ..тот орёт НЕ БЕРИТЕ НЕ ЧЕГО КИТАЙСКОГО, тот фигня это всё, тот еще что-то, "Наташа" - красавчиГ... так вот к чему я веду, у меня Джилька МК!) 1 : еду 180-185 и хоть бы "шо", не кидает, не шумит, одним словом красота!) 2: был уже в аварии, в правую сторону, так вот, одна дверь мне обошлась всего 1000 грн, а "железяка" ( порог, стойка, крилья) - всё это всего за 1300 грн... 3: Запчасти ЕСТЬ почьти на всё... а цены смешные, аж стыдно кому то говорить))) 4: ..когда был ремонт, друзья на СТО сказали, мол: Были у нас много раз ЧЕРРИ ( - ) мы брали ключ на "10" и вся машина раздета, а вот с Джилькой столкнулись впервые, тут хоть и Китай, но много чего продумано! 5: Говорили в отзывах, что там торохтит, там стучит, там еще чёт... Надо ухаживать за машиной... и еще, что вы хотели чтобы за такие шиши Вам её слаживал в ручную сам Адам Опель!? )))) 6: ..у меня так называемый "полный фарш" ...мя прёт!) ...кстати мужчины, я Вам скажу еще одно, что в этом а\м очень удобно устраивать романтические сценки на задней седушке, попробуйте со своими девушками, жонами.. Вам понравиться!!! 7: качество движка на 3+ из 5! ..хотя рвёт как буйвол! ...сам любитель поганять, было дело с ДЕУ ..."она" была вся в тюненге, движок обгрейден, а у меня только прошол месяц посте первой ТО... так вот я отторвался на 4.35 секунды))) 8: хочу создать команду Наших ДЖИЛЬ!!! кого заинтересовало пишите в аську 401308916 или Z_I_K@ukr.net ...будет "ВЁСЕЛО" ..сходки, помощь, наши емблемы!)) ..с уважением к тем кто согласен что я тут написал ( и для тех кто это прочитал) ...Андрей! (Киев)
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- sergey
- Контактна інформація:
Отзыв:
Дня доброго, усім тёфаншам та дябчикам у яких є можливість керувати Google. Отуто нещодавно мій друзяка взяв собі таку лялечку - MK. Автівка просто куля! Спочатку мій батко мав на меті взяте таке ж створіння диво майстрів але я його умовив не брати - гадав це авто не варто і половини відданих за нього грошеняток. І що ви гадаєте? Таки мабуть я помилявся. Джилі пройшла трохи більше 2000 км. До речі, я кажу про авто DIMEDROLLa, який вже залишав свій відгук про джили на цьому сайті. Хочу додати наступне. Сьогодні він підвозив мене на роботу через пр-т Червонозоряний. На Т-подібному перехресті ми жорстко порушуючи ПДР (на червоне сяйво виїхали ліворуч) і нас з правої сторони почала підтискати ауді 8-ка, що також паралельно із нами рушила на червоний. Дякуючи Господу у Джили дуже потушний двигун. Ми покарали того бешкетника на мурзатій машині. Як же приємно сидіти в просторому салоні цієї Джилі! Отож - Джилі отомстилі! Гей-Га-У-Ха-Ха!! Трохи не забув! Я ж сьогодні навіть прокатився на ньому!!!
падстолом 
Дня доброго, усім тёфаншам та дябчикам у яких є можливість керувати Google. Отуто нещодавно мій друзяка взяв собі таку лялечку - MK. Автівка просто куля! Спочатку мій батко мав на меті взяте таке ж створіння диво майстрів але я його умовив не брати - гадав це авто не варто і половини відданих за нього грошеняток. І що ви гадаєте? Таки мабуть я помилявся. Джилі пройшла трохи більше 2000 км. До речі, я кажу про авто DIMEDROLLa, який вже залишав свій відгук про джили на цьому сайті. Хочу додати наступне. Сьогодні він підвозив мене на роботу через пр-т Червонозоряний. На Т-подібному перехресті ми жорстко порушуючи ПДР (на червоне сяйво виїхали ліворуч) і нас з правої сторони почала підтискати ауді 8-ка, що також паралельно із нами рушила на червоний. Дякуючи Господу у Джили дуже потушний двигун. Ми покарали того бешкетника на мурзатій машині. Як же приємно сидіти в просторому салоні цієї Джилі! Отож - Джилі отомстилі! Гей-Га-У-Ха-Ха!! Трохи не забув! Я ж сьогодні навіть прокатився на ньому!!!

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
Я запитував про СК. Там салон малий - як на мене.sergey писав:лялечку - MK
- sergey
- Контактна інформація:
Краще купи пріору.IMXOnwm писав:Я запитував про СК. Там салон малий - як на мене.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
нічого доброго, збийся... тут такий рідкісний варіант, що дійсно продукція ВАЗ - краща!!!nwm писав:Хто що може сказати про ці машини?
- sergey
- Контактна інформація:
Шестнадцатиклапанный 1,6-литровый двигатель с индексом 21126 внешне ничем не отличается от 21124. Однако в моторе немало новых решений. Главное – стала легче шатунно-поршневая группа. Детали – импортные, от Federal Mogul. Степень сжатия возросла до 11 единиц. Мощность модернизированного мотора 98 л.с., и он укладывается в Евро III.Хоча на заводі по секрету кажуть що 110 к.с.Speedo писав: що дійсно продукція ВАЗ - краща!!!
Не, пріора - це збочення. В мене сусід відвалив 30 ти у.о. бо йому напічкали її всякою бідою(деталі не виясняв). Я б за ті гроші краще SsangYong Action взяв.sergey писав:Краще купи пріору.IMXOnwm писав:Я запитував про СК. Там салон малий - як на мене.
Але раді принципу краще свою гарно зроблю. Класика рулить!
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
nwm писав:В мене сусід відвалив 30 ти у.о. бо йому напічкали її всякою бідою

так за 30 к. мона лансера 9 в хорошій комплектації взяти

І не тільки Лансера.fen писав:nwm писав:В мене сусід відвалив 30 ти у.о. бо йому напічкали її всякою бідоюза шо?...за пріору?
так за 30 к. мона лансера 9 в хорошій комплектації взяти
- sergey
- Контактна інформація:
В Одесі за 20тис.$ можна купити Форд мустанг 1967 р.в.nwm писав:І не тільки Лансера.
Тіп помішаний на ВАЗах, до того мав 2109. Я б на йтого місці, канєшно, 2109 і розігнав по макс. Ну але "хозяин барин"sergey писав:В Одесі за 20тис.$ можна купити Форд мустанг 1967 р.в.
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
nwm писав:Не, пріора - це збочення. В мене сусід відвалив 30 ти у.о. бо йому напічкали її всякою бідою(деталі не виясняв). Я б за ті гроші краще SsangYong Action взяв.Але раді принципу краще свою гарно зроблю. Класика рулить!

Я гребу...боюсь що вже і не подивлюсь, щось давно не бачив її....мабуть розтовк...а може просто шифрується...*Lesyk* писав:nwm писав:Не, пріора - це збочення. В мене сусід відвалив 30 ти у.о. бо йому напічкали її всякою бідою(деталі не виясняв). Я б за ті гроші краще SsangYong Action взяв.Але раді принципу краще свою гарно зроблю. Класика рулить!![]()
![]()
Шо можна впихнути на 20 кусків в машину,тим більше пріору?
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
а може припиз..в трохиnwm писав:мабуть розтовк...а може просто шифрується...

ХтоЗна...fen писав:а може припиз..в трохиnwm писав:мабуть розтовк...а може просто шифрується...
В мене своя думка про Geely CK. Сам є власником такої автівки машинка клас... В кента є пріора він сам після кількох поїздок признав що Пріора жестянка... Але то все фігня в порівнянні з витратою палива ви мені покажіть аналог в ці гроші що можна вкласти в 7-7,5 по місту??? Салон достатній для мене 183 росту 115 ваги... Влажуся... В мене питань до машинки не виникало тим більше при теперішніх цінах коли машинка з АБС ЕБД Кондеем і гамнітофончиком коштує менше ніж 21099 пуста... Тому вся ця дискусія не більше ніж на тему "а потриндеть".... Якщо комусь цікаво більше див. www.geely-club.com.ua
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
ага... первый попавшыйся мне пост на этом форумеPaolo писав:Якщо комусь цікаво більше див. www.geely-club.com.ua
СПАСУ немногих от ошибок, сам поппал на МК, ждал СК, когда пришла, -узнал с нета о МК, решил подождать, взял в феврале в масксимальной крмпоектации. Самые первые нарекания -маловато места с люком, съедает см 6-10, кожа - на поверку "дерьмонтин", с самого начала стучали задние стойки, на первом ТО, по моему настоянию (ждал недели 1,5-2 - заменили, не намного лучше, она всё равно немного подстукивала.) Уж думал - ""Всё, нормуль", да не тут - то было. Правды нечего таить, - расход по городу в эконм режиме 6.5, в нормальном -7,5, НО - гд-то в районе люка началось какое-это поскрипывание, всё сильней и сильней, и это напрягает, это нуно снять всю обшивку чтобы найти, и я так подозреваю чё-то приварить;
Это - то при пробеге в 5000 км!!!!! Сейчас подбираюсь к 6000, а точнее 5800, и о ЖОПА!!!!!!!!!!! Однзначно стучит ( как бубон) правый передний амортизатор, при небольших по совковым меркам ямах уже клацают толи шаровые, толи наконечники, пока не знаю. У знкомого моего друга ваще пипец, уж и с рулевой окромясь шаровых намался, всё переделывал. В общем - ходовой НЕТ!!!. ПИПЕЦ. С зади сидит два чела под сто - жопа, пробивает, нуно ехать 60, и то , с оглядкой на дорогу. Единственное что радует - это двигатель, ПОКа экономичный и тихий, хотя и муловытый до 3000 оборотов. При включеном кондее -на малых оборотах тупит кокретно, на светофоре нуно вырубать.... Вот такая невесёлая картина. С машинами был с вязан с 25 лет, по большей части с б/у иномарками, сейчас 46, поверте, это полный ОТСТОЙ, те навороты которые в ней есть, того не соят, честно не думал что так попаду, думал проблем не будет хотябы до 30000 км. Узкоплёночные на..ли как всегда. Вот така горькая арифметика... Вам решать чё покупать.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей