Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тимчасовий техталон
-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Colt, думаю зараз ту суму тре помножити на два, а то й на три 

наношу радость и причиняю добро
Re: Тимчасовий техталон
Не наю.... більш к впевнений шо ціни десь ті самі... от тіки питання чи справді генералка заканає!!! Бо зробим сьоня генералку а завтра наші улюблені і всіма шановані ДАЙ скажуть шоталон нада і відправлять гуляти по просторам МРЕВ
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
Я почти 2 года назад делал думаю цены уже не актуальны :) ,позвони любому натариусу поинтересуйся,временный талон на право вождения действительный до истечения доверенности отдал 450 грн месяц назад._JONIvan_ писав:а кіко генералка на дві персони не підскажеш?
З повагою Black.
-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
а оскільки зараз в МРЕВ наві ціни то він вєрняк гривень 750 потянеBlack писав:отдал 450 грн месяц назад.

ВИСНВОК: дешевше купити валину!!! тай користі більше буде
наношу радость и причиняю добро
хороший варіантик )))ВИСНВОК: дешевше купити валину!!! тай користі більше буде
Блін в мене прікол такий шо власник машини дідо, є звичайні довіреності на батю і на мене. То з тими сраними талонами на двох, певне легше буде переоформити машину і не *бати собі мозги... але в наступному році хочем з батьом агрегат поміняти на шось прогресивніше))) І От маю ділєму робити ті талони чи переоформляти, а то зайве бабло при тому шо машина сама котуватиме десь порядка 1500 баків + виходить 200 баків на вітер шоби їздити, а за півроку продавати і 200 баків летять коту під хвіст... Але їздити то треба якось (дідо за руль з 88 року не сідає), а з дідом їздити то опше [цензура].
- Buts
Black, на рахунок генерального доручення.
в дорученні так і пише, що воно генеральне ? і яка принципова різниця між генеральним і простим ?
в дорученні так і пише, що воно генеральне ? і яка принципова різниця між генеральним і простим ?
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Buts, х.з.по их словам я так понял,поэтому выделил может у кого и есть эта инфа !!!!!!
З повагою Black.
-
- Контактна інформація:
В генеральному дорученні пише "З правом передоручення"Buts писав:в дорученні так і пише, що воно генеральне ? і яка принципова різниця між генеральним і простим ?
В простому дореченні пише "Без права передоручення".
Тобто з генералкою ви можете ще дати комусь водити або дати дозвіл щоб та людина сама знімала з обліку і т.д. однак ця людина вже нікому не дасть навіть право водіння без власника або без того в кого є генералка.
Термін дії передоручення (простого) діє до терміну дії генерального.
- Buts
Demyan, але вимоги ПДР, тобто обійтись без тех. талона ген. доручення не забезпечує (право власності не недає).
Значить при б-я дорученні треба тим. талон.
Єдине при ген. дорученні ти без власника можеш зробити тим. техталон.
Я так розумію, по теліку кожен каже так як розуміє, чи хоче розуміти.
Значить при б-я дорученні треба тим. талон.
Єдине при ген. дорученні ти без власника можеш зробити тим. техталон.
Я так розумію, по теліку кожен каже так як розуміє, чи хоче розуміти.
-
- Контактна інформація:
Ні не треба. Тобто якщо випишуть якийсь протокол оспарюй його. В ПДР треба доручення але Конституція (закон) має більшу силу аніж нормативний акт. В конституії (законах) не сказано про талон.Buts писав:Значить при б-я дорученні треба тим. талон.
Вісдтояти в суді можна. Думаю якщо починати з ДАІ дискусію вони не складуть протакола...зрешто поживем побачим.
Але по правилам ПДР як не крути талон потрібен :).
Просто неузгодженість законів/нормативних документів...як завжди..
- Buts
все придумано так, що хабарі давати у всіх інстанціях і на всіх рівнях.Demyan писав:неузгодженість законів/нормативних документів
- nonuk
це тільки при наші тупарилі владі може бути такий бардак
вводять , скасовують - закони, підзаконні акти , накази
в мене теж в генералку вписані дві особи , а ТРТ паходу тільки на одну особу
- якщо взагалі можна робити два талони на одну машину ?! - то наше даі 

вводять , скасовують - закони, підзаконні акти , накази

то все добре , але даішнікам то все [цензура]... , їм дали наказ штафувати за відсутність ТРТ , вони і будуть ! а там всуді багато мороки і в тому добре потрібно шарити щоб їм доказати !От нарив, почитайте
Приєднані файли:
blank_poyasnennya_pro_vidsutnist__talonu.doc [37.5 Кб]
Завантажено 13 разів
в мене теж в генералку вписані дві особи , а ТРТ паходу тільки на одну особу

в принципі якщо робити другий талон , то він мав б мати набагато нижчу ціну (вартість самого бланку) , то якщо офіційно ТРТ коштує 170грв то другий десь 50 грвЗрештою мені теж внапряг робити два талона на батю і на себе + це великий винос бабла у відкритий простір нашей родіни!

Wheels make the car
- nonuk
доречі комусь даішніки вже писали протокол за відсутність ТРТ ?
Wheels make the car
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
це тільки вартість бланкуnonuk писав:офіційно ТРТ коштує 170грв

- Magic
- Ім'я:Володимир
Чув таку інформацію, що ТРТ не видають на старі номери типу "ЛВ", "ОН", і т.д... Ніхто із цим не стикався, правда це чи ні?
- Brudas
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 1 раз
наприклад купив машину по ген.дор., робиш з нею всьо шо хоч
а от шоб зробити ліцензію на таксі, треба робити ще 1 спец. доручення
!!!!!!
робим акцію протесту "нам [цензура]"
а от шоб зробити ліцензію на таксі, треба робити ще 1 спец. доручення
!!!!!!
робим акцію протесту "нам [цензура]"
- nonuk
ще того бракувало !!!Чув таку інформацію, що ТРТ не видають на старі номери типу "ЛВ", "ОН", і т.д... Ніхто із цим не стикався, правда це чи ні?

мав можливість весною переоформити машина десь за 150 уо , впадло було міняти модні номера на нові, зробив генералку а тепер...........

Wheels make the car
- KELEVRA
19.11.2008 Інформація щодо порядку отримання тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами
Відповідно до пункту 2.1 Правил дорожнього руху України водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі реєстраційний документ на транспортний засіб.
У разі, якщо водій не є власником транспортного засобу, то він повинен мати при собі тимчасовий реєстраційний талон.
Згідно з Правилами державної реєстрації транспортних засобів такий талон можна отримати в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції. Для цього власник повинен написати письмову заяву про видачу такого талона іншій особі, в якій вказати термін його дії. При цьому в графі "особливі відмітки" тимчасового реєстраційного талона робиться запис, до якого часу він дійсний.
Якщо власник транспортного засобу передав право користування вказаним транспортним засобом іншій особі на підставі нотаріально оформленого доручення, то така особа самостійно подає до реєстраційно-екзаменаційного підрозділу відповідну письмову заяву та отримує тимчасовий реєстраційний талон, який дійсний упродовж всього терміну дії доручення.
Крім того, для отримання тимчасового реєстраційного талона до реєстраційно-екзаменаційно-екзаменаційного підрозділу ДАІ в обов'язковому порядку необхідно надавати для відповідного огляду транспортний засіб.
Видача тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами може здійснюватися як за місцем реєстрації транспортного засобу, так і за місцем реєстрації особи, якій власник транспортного засобу надав відповідне право на керування. Коштує така процедура 170 грн.
При встановленні явних ознак заміни, знищення або фальсифікації ідентифікаційних номерів агрегатів експерт додатково проводить необхідні дослідження. Відповідно з урахуванням проведених експертиз вартість реєстраційного талону зростає до 400 гривень.
Водночас слід зазначити, що відповідно до ст.126 КУпАП відповідальність за керування транспортним засобом без посвідчення водія, реєстраційних та інших документів визначається штрафом в сумі від 425 до 850 грн.
19 листопада 2008 року
Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

Відповідно до пункту 2.1 Правил дорожнього руху України водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі реєстраційний документ на транспортний засіб.
У разі, якщо водій не є власником транспортного засобу, то він повинен мати при собі тимчасовий реєстраційний талон.
Згідно з Правилами державної реєстрації транспортних засобів такий талон можна отримати в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції. Для цього власник повинен написати письмову заяву про видачу такого талона іншій особі, в якій вказати термін його дії. При цьому в графі "особливі відмітки" тимчасового реєстраційного талона робиться запис, до якого часу він дійсний.
Якщо власник транспортного засобу передав право користування вказаним транспортним засобом іншій особі на підставі нотаріально оформленого доручення, то така особа самостійно подає до реєстраційно-екзаменаційного підрозділу відповідну письмову заяву та отримує тимчасовий реєстраційний талон, який дійсний упродовж всього терміну дії доручення.
Крім того, для отримання тимчасового реєстраційного талона до реєстраційно-екзаменаційно-екзаменаційного підрозділу ДАІ в обов'язковому порядку необхідно надавати для відповідного огляду транспортний засіб.
Видача тимчасових реєстраційних талонів на право керування транспортними засобами може здійснюватися як за місцем реєстрації транспортного засобу, так і за місцем реєстрації особи, якій власник транспортного засобу надав відповідне право на керування. Коштує така процедура 170 грн.
При встановленні явних ознак заміни, знищення або фальсифікації ідентифікаційних номерів агрегатів експерт додатково проводить необхідні дослідження. Відповідно з урахуванням проведених експертиз вартість реєстраційного талону зростає до 400 гривень.
Водночас слід зазначити, що відповідно до ст.126 КУпАП відповідальність за керування транспортним засобом без посвідчення водія, реєстраційних та інших документів визначається штрафом в сумі від 425 до 850 грн.
19 листопада 2008 року
Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України

- Slavik
- Ім'я:Ярослав
KELEVRA писав: штрафом в сумі від 425 до 850 грн.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей