Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тепер такjon писав:і х.... поспоріш.
є таке! вчора на парковці моя машина стояла а жіночко на авео в неї заїхала коли паркувалась! поки я вийшов то вона викликала даї, і внеї вилучили права!Andriy01 писав:до мене дійшла інформація, що з понеділка навіть при незначному дтп в учасників даї забиратиме права. для чого - невідомо. хтось шось подібне чув?
Andriy01 писав:з понеділка навіть при незначному дтп в учасників даї забиратиме права. для чого - невідомо
z@k писав:Про розводи !!!
Магнус підказав !
На вулиці Симоненка часто стоять менти і тормозять всіх хто повертає з В.Великого зі сторони цуму. Короче там МЕГА РАЗВОД !!!
На В.Великого висить прямокутний синій знак на яком намальовані 2 полоси і 2 стрілки прямо. Менти тормозять і впарюють порушення мол тіпа поворот заборонено ви шо правил невчили чи знаків незнаєте ??? Але насправді той знак дає тільки рекомендацію !!! Тобто там немає знаку який забороняє поворот наліво і немає знаку який наказує їхати тільки прямо !!! БУДЬМО УВАЖНІ !!! Неведіться на развод
незовсім так там пише ( 5. Інформаційно-вказівні знаки)Kritik писав:Сині знаки - інформаційні.
Забороняючі - червоні.
Але в штрафах вказано: не виконання вимоги знаків ДР. ТАкшо кожнеий по своєму правий.
дійсно, а то направлення в них можна провірити чи подивитись? і шо воно дасть якщо провіриш? вони ж можуть запросто сказати шо їхали і побачили протиправне діяння, і зупинились щоб припинити його. то все фігня, Yelik, шо ти писав в протоколі, писав що не згідний, скаргу клопотання ? Доречі вчора колегу на Симоненка зупиняли, тож штрафанули за поворот з В.В.Yelik писав: Вкажіть де написано що вони не мають права вести службу на власному авто! На кожне місце де вони стоять мають мати "направлення", так от як воно правильно називається і де в законі про то вказано?
Звідки ти знаєш що я написав в протоколі?igorok писав:то все фігня, Yelik, шо ти писав в протоколі,
"то все фігня" малось на увазі до того, що вони повинні десь там стояти, мати направлення і т.д., захочуть розказати чому вони там опинились і чому тебе зупинили - то розкажуть як пити дати. А що ти написав в протоколі я не знаюigorok писав:дійсно, а то направлення в них можна провірити чи подивитись? і шо воно дасть якщо провіриш? вони ж можуть запросто сказати шо їхали і побачили протиправне діяння, і зупинились щоб припинити його. то все фігня,
К сожалению, нет. Такие знаки "вводят или отменяют определенный режим движения". Хотя с местами установки многих из них я не согласен, это приводит к неоптимальному проезду перекрестков, заторам и пр...z@k писав:Але насправді той знак дає тільки рекомендацію !!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість