Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підсилення потужності двигуна.
- TA RS
- Ім'я:TARAS
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
є мотори такі, але нажальне Вазівскі
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Підсилення потужності двигуна.
а нафіга мені ресурс ? тисяч 60 проїде і файно )) я в рік наїжджаю максимум 15000 (зато які це 15000TA RS писав:ротор це круто, але не ресурсно(((

тюнінг так чи інакше вимагає жертв ))
які наприклад ?TA RS писав:є мотори такі, але нажальне Вазівскі
- TA RS
vovka, спорт байківські двигуни є високо оборотистими крутяться легко до 12000...
а на рахунок ресурсу згідний 100% з тобою...
а на рахунок ресурсу згідний 100% з тобою...
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
От хтиві японці! Ось звідки вони крали технології!vovka писав:то кажеться найдіть три відмінності - верхня ваз 415, нижны 2 мазда RX8 ))

- sergey
- Контактна інформація:
Колінвал ваз 21213(80),шатуни 129,настройка карб.В тебе який?nwm писав:Зараз ВАЗ 21063 1300 без модифікацій.
Р\вал (тюнинг,спорт).ГБЦ - канали,форма камери згорання,облегчені клапани.Якийсь вихлоп.А який бюджет?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
sergey, vovka, дуже дякую за інфу
тепер буду

тепер буду

В скіко це може винести і на скільки відчується різниця?sergey писав:Колінвал ваз 21213(80),шатуни 129,настройка карб.В тебе який?nwm писав:Зараз ВАЗ 21063 1300 без модифікацій.
Р\вал (тюнинг,спорт).ГБЦ - канали,форма камери згорання,облегчені клапани.Якийсь вихлоп.А який бюджет?
Бюджет студентськи :). Бум думати.
- sergey
- Контактна інформація:
колінвал від ниви або 2103 - 200-300грн.Шатуни луганські - х.з.nwm писав:В скіко це може винести
Карб - дифузори, жиклери.Р\вал наприклад Єстонець 2 - 100$.
ГБЦ - х.з. Будеш робити сам?
На пальцях тяжко пояснити.До 100 км 10-13сек.nwm писав: і на скільки відчується різниця?
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- sergey
- Контактна інформація:
Я б зробив на перший раз так;низ не чіпаємо(колінвал,шатуни) залишажмо як є, р\вал (ти не сказав який хочеш тракторну Динаміку 50 на 1.6 до 6 тис.об. і нормальні низи, чи Нуждин 11.8(Шрик) на 1300. ХХ - 1500 тис.об. і верхи.) міняємо, карб weber DCOE
(одна штука) ну і варити під нього колектор,ГБЦ ну як мінімум пройтись шорошкою по каналах, але багато залежить від ГБЦ чим більше вона дороблена тим краще, ну і вихлоп залежить від грошей.
(одна штука) ну і варити під нього колектор,ГБЦ ну як мінімум пройтись шорошкою по каналах, але багато залежить від ГБЦ чим більше вона дороблена тим краще, ну і вихлоп залежить від грошей.
Цікаво скільки новий 1.6 + коробка потягне.sergey писав:колінвал від ниви або 2103 - 200-300грн.Шатуни луганські - х.з.nwm писав:В скіко це може винести
Карб - дифузори, жиклери.Р\вал наприклад Єстонець 2 - 100$.
ГБЦ - х.з. Будеш робити сам?На пальцях тяжко пояснити.До 100 км 10-13сек.nwm писав: і на скільки відчується різниця?
От думаю чи варто гроші в 1.3 вкладати, чи все ж краще взяти 1.6 і його мучити.
Хтось може вкурсах цін?
- sergey
- Контактна інформація:
Твій 1.3 відрізняеться від 1.6 тільки ходом колінвала - 80мм, і шатунами - 129.Бачив новий мотор 1.5 на класику 600 дол.nwm писав:От думаю чи варто гроші в 1.3 вкладати, чи все ж краще взяти 1.6 і його мучити.Хтось може вкурсах цін?
- sergey
- Контактна інформація:
По-перше новий мотор треба реєструвати в МРЄО.nwm писав:Цікаво скільки новий 1.6 + коробка потягне.
По-друге якість гірша, твій старий блок кращий від цих нових.
По-третє якщо двигун не встановили на нове авто, значить двигун має якісь дефекти.
І то правда.sergey писав:По-перше новий мотор треба реєструвати в МРЄО.nwm писав:Цікаво скільки новий 1.6 + коробка потягне.
По-друге якість гірша, твій старий блок кращий від цих нових.
По-третє якщо двигун не встановили на нове авто, значить двигун має якісь дефекти.
Значить будем мучити те, що є.
- sergey
- Контактна інформація:
Ще один плюс платиш податок як 1.3, а їздиш на 1.6nwm писав:І то правда. Значить будем мучити те, що є.

Кстаті да - податок таки менший.sergey писав:Ще один плюс платиш податок як 1.3, а їздиш на 1.6nwm писав:І то правда. Значить будем мучити те, що є.
А тепер частково повторне питання.
В якій послідовності які зміни краще робити? Все зразу точно не потягну.
Карб ОЗОН, проїхав не більше 3 000 км.sergey писав:Колінвал ваз 21213(80),шатуни 129,настройка карб.В тебе який?nwm писав:Зараз ВАЗ 21063 1300 без модифікацій.
Тож думаю, що буду міняти колінвал, шатуни.
Також трошки помучу карб, він пока тільки трохи регулювався і всьо.
Якщо є пропозиції - уважно ознайомлюсь.
- sergey
- Контактна інформація:
Низ (колінвал,шатуни) щоб бюджетніше було можна лишити як є.nwm писав:Тож думаю, що буду міняти колінвал, шатуни.
Я б зробив на перший раз так;низ не чіпаємо(колінвал,шатуни) залишажмо як є, р\вал (ти не сказав який хочеш тракторну Динаміку 50 на 1.6 до 6 тис.об. і нормальні низи, чи Нуждин 11.8(Шрик) на 1300. ХХ - 1500 тис.об. і верхи.) міняємо, карб weber DCOEnwm писав:В якій послідовності які зміни краще робити? Все зразу точно не потягну.
sergey писав:р\вал (ти не сказав який хочеш тракторну Динаміку 50 на 1.6 до 6 тис.об. і нормальні низи, чи Нуждин 11.8(Шрик) на 1300. ХХ - 1500 тис.об. і верхи.) міняємо, карб weber DCOE
У валах не спец. Скажу, що оберти хотілося б підняти до 6 тис.
Про вебер думаю, але поки що зупинюсь на модернізації свого озону.
А вот вихлоп теж охота пошвидше норм. Але ненаю кіко то потяне (сам вихлоп). Чи може взагалі тупо глушник зняти і "тішити" сусідів особливо коли вночі приїздю додому.
- TA RS
nwm, краще зробити все і зразу...тобто зробити повністю верх і низ двигуна...інакше особливо нічогоі невідчуєш....
А про вихлоп забудь на перший час взагалі...
Тобі що більше треба щоб їхало, чи бурчало???
коли поставиш 2 делорто тебе і так будуть всі чути)))
А про вихлоп забудь на перший час взагалі...
Тобі що більше треба щоб їхало, чи бурчало???
коли поставиш 2 делорто тебе і так будуть всі чути)))
- sergey
- Контактна інформація:
Ті хто їздили на ОКБ Динамика 50 кажуть що тягне з низів до 6000-6500 тис.об.Тобі він підійде.nwm писав: Скажу, що оберти хотілося б підняти до 6 тис.
Добре, ОЗОН це модернізаваний вебер 2101.nwm писав:Про вебер думаю, але поки що зупинюсь на модернізації свого озону.
Я говорив про такий

паук від 2700-5400 рос.руб.nwm писав:А вот вихлоп теж охота пошвидше норм. Але ненаю кіко то потяне (сам вихлоп).

вихлопна система в зборі ціна 8660 рос. руб.

nwm писав: Чи може взагалі тупо глушник зняти і "тішити" сусідів особливо коли вночі приїздю додому.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість