я тоже їхав 190 але блін.. нуйогонафіг, це не є нормально на наших дорогах, ситуація не є на 100% під контролем, хйз що то робити якщо десь попадеться відкритий люк або якийсь козел з правого ряду на швидкості 60 почне перестроюватися

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти з якою максимальною швидкістю їздиш по трасі?????? 90???? , і тре ше пошукати таке кільце де можна 200 їхати, в Україні я таких не наблюдаю на штатній машині !!!! і обясни шо він іспалняє там ?????? виполняє куражі між машинами??? ну їдуть дві людиини на двосторонній трасі, з нормальним покриттям на нормальних машинах, шо далі???? ісполняють це ті людини, які валять 130-140 по місту і в тойже самий час бавляться в "шашки" , підвергаючи на небезпеку себе, інших водіїв, і пішоходів!!antik писав:если твое авто позволяет так ехать, едь на кольцо и там гоняй...
ну це твоя думка, просто ти мож їхати на автомобілі для якого 90 км крейсерська швидкість і тим самим ти вже підвергаєш себе на небезпеку і є да..[цензура] ...ти по трасі давно їздив?? особливо в літню пору коли їдеш зі швидкістю 140 то замічаєш як біля тебе пооносяться машини одна за одною, і шо вони всі да...[цензура], ДА ???fen писав:на такій швидкості, то ти далб..об
особисто я на такій швидкості їхав один раз і то тривало 10 секунд))))vovka писав:вже як валиш на такій швидкості то хоть не хвалися
Kost писав:форум беременних бубушек за рульом))
як писало в радянських правилах дорожнього руху "водій повинен був передбачити" )))))vovka писав:хйз що то робити якщо десь попадеться відкритий люк або якийсь козел з правого ряду на швидкості 60 почне перестроюватися
ну правильно, це і зараз в правилах написано. а на швидкості 200 фіг ти це все передбачишTOXA писав:як писало в радянських правилах дорожнього руху "водій повинен був передбачити" )))))
зараз вже не написано... а суть заключається в тому, що добре оцінивши дорожню обстановку ти мож їхати 200 км за год, і тільки передбачивши небезперчу обстановку, ти гасиш швідкість завчасно до потрібної на даний момен, тобто безпечної !!! вот в чому суть)))) ИМХОvovka писав:це і зараз в правилах написано
а на швидкості 200 фіг ти це все передбачиш
+1їжджу в межах не більше 100 (огін не рахується) так шо я беременна бабушка за рульом
згідний, а толково топтати може лише толковий водій )))Kritik писав:Топтати тапку може і мавпа. Ти цим нічого нікому не докажеш
советую еще раз почитать ПДДTOXA писав:добре оцінивши дорожню обстановку ти мож їхати 200 км за год
обов"язково!!!antik писав:советую еще раз почитать ПДД
160TOXA писав:але всежтаки з якою максимальною швидкістю ти їхав самостійно????
а я и не говорю что так ездить нужно (в отличии от тебяTOXA писав:якраз по пдр
TOXA писав:зараз вже не написано..
12.1. Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості
руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також
особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу,
щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати
ним.
12.2. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості
швидкість руху повинна бути такою, щоб водій мав змогу зупинити
транспортний засіб у межах видимості дороги.
ти банально не встигнеш це все зробити бо дорожня обстановка міняється молнієносноTOXA писав:що добре оцінивши дорожню обстановку ти мож їхати 200 км за год, і тільки передбачивши небезперчу обстановку, ти гасиш швідкість завчасно до потрібної на даний момен, тобто безпечної !!! вот в чому суть)))) ИМХО
такою дурньою не займаюсь, тим більше був сам за кермом, безпечна обстановка їхати біля 200 і відео знімати..sergey писав:Давай відео.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей