Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дозвіл на тоновані вікна.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
vovka, вот блін... 

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Re: Дозвіл на тоновані вікна.
Если гайцы будут с Блик'ом, то никакой талончег уже не поможет :)vovka писав:якщо в тебе тоніровки нема або вона в межах норми (тобто якщо даі провірить своїм прибором і буде в межах норми) - то понятно що тобі талону нетреба
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мені здається вони тепер будуть ганяти з прицепам а на прицепі великими буквами надпис ЛАБОЛАТОРІЯ .vovka писав:тобто якщо даі провірить своїм прибором
- sergey
- Контактна інформація:
О тауметре "Блик".
Самым распространенным тауметром является "Блик". Он сертифицирован Научно-технической комиссией по метрологии и измерительной технике. Прибор должен раз в год проходить госпроверку в местном органе сертификации. После проверки на измеритель выдается свидетельство. Прибор опечатывается личной пломбой проверяющего. Кроме того, ее оттиск ставится и на свидетельство о проверке. Если пломба на приборе отсутствует или повреждена, его показания не могут считаться точными, и вы можете их опротестовать.
При несении службы инспектор не обязан иметь при себе свидетельство о госпроверке. Оно, как правило, хранится в отделении. Но в этом случае метрологическая служба ГАИ обязана снабдить прибор специальной этикеткой, в которой указывается срок следующей проверки. В отделе ГАИ должен быть паспорт прибора с отметками о прохождении проверок. Так же следует знать, что точность показаний "Блика" зависит от его питания, температуры и влажности воздуха, но не зависит от времени суток - измерять им можно даже ночью. Некоторые приборы имеют штекер для подключения к гнезду прикуривателя, и милиционеры используют его на проверяемом автомобиле. "Блик" дает точные показания только при напряжении 12+0,6 В. Если у Вас слабый аккумулятор, Вы вправе не согласиться с инспектором. Кроме того, можете оспорить его действия, если он проверяет стекла при морозе ниже -10оС или в дождь.
Еще один важный момент: "Блик" показывает на табло количество прошедшего через стекло светового потока (в процентах). Если он показал "80", это вовсе не значит, что стекло затонировано на 80% и машина не может эксплуатироваться. Наоборот, это значит, что 80% света прошло без потерь, а стекло поглотило только 20%, что в пределах ГОСТа. Если вы не согласны с действиями автоинспектора или сомневаетесь в показаниях "Блика", можете обратиться с соответствующим заявлением на имя начальника ГАИ. Он назначит повторное измерение уже другим прибором.
Чистое не тонированное переднее стекло ВАЗ 2101-2112 (триплекс) пропускает 80% (по прибору) видимых лучей. Боковые стекла иномарок пропускают 98-70% видимых лучей. А это означает, что тонировать лобовое стекло вы можете только на 5%! Передние двери автомобиля, тонировать не более 30% затемнения или забронировать прозрачной бронирующий пленкой. Остальные, на Ваш вкус (любой процент тонировки). Превысите предел, тонировки лобового стекла и передних дверей - штрафа не избежать. Увы, многие фирмы, оказывающие услуги по тонировке, клиентов об этих особенностях и возможных последствиях не предупреждают.
Самым распространенным тауметром является "Блик". Он сертифицирован Научно-технической комиссией по метрологии и измерительной технике. Прибор должен раз в год проходить госпроверку в местном органе сертификации. После проверки на измеритель выдается свидетельство. Прибор опечатывается личной пломбой проверяющего. Кроме того, ее оттиск ставится и на свидетельство о проверке. Если пломба на приборе отсутствует или повреждена, его показания не могут считаться точными, и вы можете их опротестовать.
При несении службы инспектор не обязан иметь при себе свидетельство о госпроверке. Оно, как правило, хранится в отделении. Но в этом случае метрологическая служба ГАИ обязана снабдить прибор специальной этикеткой, в которой указывается срок следующей проверки. В отделе ГАИ должен быть паспорт прибора с отметками о прохождении проверок. Так же следует знать, что точность показаний "Блика" зависит от его питания, температуры и влажности воздуха, но не зависит от времени суток - измерять им можно даже ночью. Некоторые приборы имеют штекер для подключения к гнезду прикуривателя, и милиционеры используют его на проверяемом автомобиле. "Блик" дает точные показания только при напряжении 12+0,6 В. Если у Вас слабый аккумулятор, Вы вправе не согласиться с инспектором. Кроме того, можете оспорить его действия, если он проверяет стекла при морозе ниже -10оС или в дождь.
Еще один важный момент: "Блик" показывает на табло количество прошедшего через стекло светового потока (в процентах). Если он показал "80", это вовсе не значит, что стекло затонировано на 80% и машина не может эксплуатироваться. Наоборот, это значит, что 80% света прошло без потерь, а стекло поглотило только 20%, что в пределах ГОСТа. Если вы не согласны с действиями автоинспектора или сомневаетесь в показаниях "Блика", можете обратиться с соответствующим заявлением на имя начальника ГАИ. Он назначит повторное измерение уже другим прибором.
Чистое не тонированное переднее стекло ВАЗ 2101-2112 (триплекс) пропускает 80% (по прибору) видимых лучей. Боковые стекла иномарок пропускают 98-70% видимых лучей. А это означает, что тонировать лобовое стекло вы можете только на 5%! Передние двери автомобиля, тонировать не более 30% затемнения или забронировать прозрачной бронирующий пленкой. Остальные, на Ваш вкус (любой процент тонировки). Превысите предел, тонировки лобового стекла и передних дверей - штрафа не избежать. Увы, многие фирмы, оказывающие услуги по тонировке, клиентов об этих особенностях и возможных последствиях не предупреждают.
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
sergey писав:что тонировать лобовое стекло вы можете только на 5%!

приходив знайомий даєць в офіс, за вікнами вроді, під шумок розвів базар про то шо будуть грати за тон, і шо він продасть за 100 рублів посвячену карточку)))
мене в той час не було, шкода

Путін [цензура].
- slim_painter
- Номер:08
- Контактна інформація:
Dark Wind, мож він ще раз прийде?
я б тоже під шумок взяв

Правда ли, что теперь, кроме прав, техпаспорта (доверенности) и страховки, при себе нужно иметь "талон на тонировку авто"? Так, например, в Полтавском областном отделении ГАИ их продают по 60 грн.?!
Сергей Коломиец:
Неправда, это незаконно.
Взято тут: http://www.autocentre.ua/webconf/future/123115/
Сергей Коломиец:
Неправда, это незаконно.
Взято тут: http://www.autocentre.ua/webconf/future/123115/
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Sashka, 3-й раз нашо викидати?Не просто вони почали ті талони продавати,бо хтось так собі захотів.
- mysha
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
такі талони були вже давно, пару років тому. Поляки без того талона заставляли здирати плівку шоб в'їхати. Просто звичайному народу талони були до одного місця, ніхто уваги не звертав. а на кордоні можна було хоть з "соткою" проїхати, головне талончик :)
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
говорив з тим ментом за ті талони. на ньому нічого не пише, ніяких даних про пристрій яким міряли, коли і де, просто тіпа все пучком катайся, причому бачив 2 зразка таких пісок,
я йому кажу шо вони незаконні, то він почав кіпішувати, не хоч не купляй))) питаю скіки, каже 100, я кажу в мрео по 50 продають, промовчав і замнув базар :)
я йому кажу шо вони незаконні, то він почав кіпішувати, не хоч не купляй))) питаю скіки, каже 100, я кажу в мрео по 50 продають, промовчав і замнув базар :)
Путін [цензура].
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
А взагалі до тих штрафів, який був штраф за тонування?
Путін [цензура].
- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
їхав в 2005 а Польщу, придерлися до вікон, але нічого не здирали.mysha писав:Поляки без того талона заставляли здирати плівку шоб в'їхати
А на рахунок талону, знайомий питав знайомого дайця - 60грн(в Стрию) і пише що тонування в межах норми(30 персент) хоча може бути і 90

"Друга медаль однієї сторони" - без такого папірця(талон, сертифікат і т.д. і т.п.) перший раз штраф 170грн, другий - близько 400грн

З.І. Все вищесказано зі слів дайця.
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Lyubomyr покажи де таке пише "закон", що буде штраф 170 грн. Мєнти можуть багато куйні говорити..провірено

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
+1andrew писав:покажи де таке пише "закон", що буде штраф 170 грн.
тоже никак не найду :)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
antik найшов :) http://www.sai.gov.ua/pages.shtml?id=1175 в кінці пише але зараз я читаю речі з інших форумів і шось в мене наразі така думка випливає, що ДАІ має право вилучати але дати бумажку що забрали, а вже СУД має прийняти рішення, оскаржити маю право в 10 денний термін, а якщо справа за 3 міс. так і не пішла в діло, права мають віддати... наразі ще читаю..
Може хтось з форумчан хоче подзвонити за тел. довіри і спитати про вилучення прав у них, думаю то було б найкраще :)
Може хтось з форумчан хоче подзвонити за тел. довіри і спитати про вилучення прав у них, думаю то було б найкраще :)
- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Lyubomyr писав:З.І. Все вищесказано зі слів дайця.

- Topol
- Ім'я:Комісар Катані

ппц... "бліки"... а [цензура]...
мужики, як правильно і легко здерти плівку????

Та пішло то ДАІ подалі... 0 процентів буде, йаду їм! повішу шторки, як на старих копійках любили робити в радянські часи....

- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
+1 літрйаду їм!

Хороша пльонка здирається дуже важко. Якшо шось не подобається хай самі мучаться її зривати

-
Був в суботу в МРЕВ зробив дозвіл на тоновані вікна 47грн, по знайомству, говарили мені шо вже даже давали по 150грн в Яворівському МРЕВ.позамахував я тих "алєнів" кількома питаннями, вони самі ше нічого толком не знаю .
P.S. Я ШЕ ТАКОГО АЖІОТАЖУ
В МРЕВ НЕБАЧИВ ТАМ НЕМОЖЛИВО БУЛО ПРОЇТИ ПО КАРЕДОРУ.

P.S. Я ШЕ ТАКОГО АЖІОТАЖУ

- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Легко не получиться,перевірено :)Topol писав:мужики, як правильно і легко здерти плівку????
Чув що всі кинулись терміново переоформляти авто, бо ніби мають поставити камери,а штрафи будуть власникам приходити,а в нас половина машин по дорученню їздить.Andrej писав:В МРЕВ НЕБАЧИВ ТАМ НЕМОЖЛИВО БУЛО ПРОЇТИ ПО КАРЕДОРУ.
А за талон то його краще зробити,мені якось спокійніше їздити коли в машині всьо є,так і простіше з ними говорити коли зупинять.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей