Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Адміністративні стягнення передбачені за порушення ПДР
- Acid
- Ім'я:Рома
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Народ от нові штрафи вступають в дію з 16.11.08, рекомендую всім переглянути прикріплений файл, надіюся, що нові штрафи не спустошать наш гаманець!!!
- Вкладення
-
- стягнення передбачені за порушення ПДР.doc
- (93Кіб)Завантажено 290 разів
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Адміністративні стягнення передбачені за порушення ПДР
о, це реальні штрафи
- fen
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 1 раз
тепер за 20-ку фіг відмажешся

- illi4
- Контактна інформація:
дякую!! роздрукував ы покладу в кімнаті для читання)))
- weber
Це тіпа шо? Ти собі їдеш, тебе пиняє доктар, викидає [цензура] з машини і їде по своїх справах ?!Стаття 124-1. Ненадання транспортних засобів працівникам міліції та медичним працівникам, - штраф від 68 до 136 грн.

- sergey
- Контактна інформація:
Не по своїх, а в службових.weber писав:Ти собі їдеш, тебе пиняє доктар, викидає [цензура] з машини і їде по своїх справах ?!
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
weber, sergey, уж лучше штраф заплатить, чем им свою тачку отдать :)
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну такий пункт правил був вже давно. правда штраф я щось непамятаю.weber писав:Це тіпа шо? Ти собі їдеш, тебе пиняє доктар, викидає [цензура] з машини і їде по своїх справах ?!
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
вроді штрафу не було, писало шо ти забовязаний...vovka писав:ну такий пункт правил був вже давно. правда штраф я щось непамятаю.
Хм.. а цікаво)) Зупиняє тебе даїшнік, немає до чого вчепитись, каже
- дай машину...
- Не дам...
- пішли писати протокол
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Цікавить № статті в якій пише те саме що і в "примітці", щоб можна було роздрукувати і тикати тим оленям :)
- andrew
- Контактна інформація:
Ось що знайшов http://www.sai.gov.ua/pages.shtml?id=1175 в кінці пише але зараз я читаю речі з інших форумів і шось в мене наразі така думка випливає, що ДАІ має право вилучати але дати бумажку що забрали, а вже СУД має прийняти рішення, оскаржити маю право в 10 денний термін, а якщо справа за 3 міс. так і не пішла в діло, права мають віддати... наразі ще читаю..
Може хтось з форумчан хоче подзвонити за тел. довіри і спитати про вилучення прав у них, думаю то було б найкраще
Може хтось з форумчан хоче подзвонити за тел. довіри і спитати про вилучення прав у них, думаю то було б найкраще
- andrew
- Контактна інформація:
Уважно прочитайте першу тему на головній сторінці - http://vvlaw.com.ua/
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Сьогодні, в загальному, водії стали "повільніше" по Львові їздити. Але бачив багато людей, які їхали на червоне, не пропускали людей на переходах і ще деякі порушення. Так шо нашого Івана штрафом не залякаєш))

ого! це коли хтось вдарить твою машину, то під страхом позбавлення прав людина втече!Стаття 124.
Порушення, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, -
штраф від 340 до 425 грн. або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.

- mytiania
- Контактна інформація:
завтра багато даїшників разом з журналістами виїжджає збирати гроші на дороги нашої області
. отож завтра буде повна показуха і старайтеся їм не попадатися

- Winner
- Контактна інформація:
сьогодни вже були з журналистами
- Breaker
так і раніше в разі ДТП могли забрати праваAndriy01 писав:ого! це коли хтось вдарить твою машину, то під страхом позбавлення прав людина втече!
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Контактна інформація:
Нові тарифи ДАІ
ДАІ, згідно ухвалі про дорожній рух від 01.04.08, пропонує водіям нові pre-paid тарифи (тарифи з передоплатою) на послуги з розумного використовування ПДР:
Тариф «Економ» (10 у.е) — дозволяє три мінімальні порушення в місяць (перевищення швидкості до 30 км/г, непропускання пішохода на переході, парковка в недозволеному місці). Тариф призначений для нерішучих, боязких водіїв, які майже завжди їздять за правилами
Тариф «Нічний» (40 у.е) - дає знижку 50% на штрафи в нічний час. При оплаті на рік вперед – бонус: перевищення швидкості при русі по нічному місту до 50 км/ч, використання прямоточних глушників і до п'яти синіх лампочок в довільних місцях автомобіля.
«Тариф вихідного дня» (54 у.е) — знижка до 70% на штрафи у вихідні і святкові дні. Також дозволяє безкоштовно пересуватися на іржавій машині з димлячим мотором, без номерів і техогляду, за умови наявності на верхньому багажнику дивана, а в салоні – розсади, лопати і тещі.
Тариф «Блондинка» (99.99 у.е) - дозволяє рухатися не дотримуючись рядності, правил пріоритету, не користуючись покажчиками повороту і дзеркалами заднього вигляду. Особливий бонус «Подружки» дозволяє розмовляти по мобільному телефону без hands-free під час руху, одночасно фарбуючи нігті, вищипуючи брови і роблячи макіяж. Спонсор бонуса — журнал Cosmopolitan.
Тариф «Пролісок» (199 у.е) - діє з травня по вересень. Дозволяє судорожні маневри з витріщеними очима, різкі гальмування,
несподівану зміну смуги і рух по автомагістралі в лівому ряді із швидкістю 40 км/г.
Тариф «Понеділок» (211 у.е) - дозволяє не дихати в трубочку вранці понеділка або іншого післясвяткового дня. Бонус «Корпоративний» додає до списку свят «День народження шефа», «Ювілей фірми» і «Начальник захворів».
Тариф «Ексклюзив» (400 у.е)– дозволяє їздити п'яним, без документів, по зутрічній смузі задом.
Тариф «Генеральний» (999 у.е)– дозволяє словесні образи (необмежено) і нанесення легких тілесних пошкоджень (до трьох зубів або чотирьох синяків включно) співробітникам ДАІ чином до генерала. Тому хто уклав контракт до травня цього року – іменна бейсбольна біта в подарунок.
Тариф «Безлімітний» (2000 у.е) — включає форму, кашкет, смугасту паличку і нагрудний знак співробітника ДАІ
А вдруг пригодяться)))
ДАІ, згідно ухвалі про дорожній рух від 01.04.08, пропонує водіям нові pre-paid тарифи (тарифи з передоплатою) на послуги з розумного використовування ПДР:
Тариф «Економ» (10 у.е) — дозволяє три мінімальні порушення в місяць (перевищення швидкості до 30 км/г, непропускання пішохода на переході, парковка в недозволеному місці). Тариф призначений для нерішучих, боязких водіїв, які майже завжди їздять за правилами
Тариф «Нічний» (40 у.е) - дає знижку 50% на штрафи в нічний час. При оплаті на рік вперед – бонус: перевищення швидкості при русі по нічному місту до 50 км/ч, використання прямоточних глушників і до п'яти синіх лампочок в довільних місцях автомобіля.
«Тариф вихідного дня» (54 у.е) — знижка до 70% на штрафи у вихідні і святкові дні. Також дозволяє безкоштовно пересуватися на іржавій машині з димлячим мотором, без номерів і техогляду, за умови наявності на верхньому багажнику дивана, а в салоні – розсади, лопати і тещі.
Тариф «Блондинка» (99.99 у.е) - дозволяє рухатися не дотримуючись рядності, правил пріоритету, не користуючись покажчиками повороту і дзеркалами заднього вигляду. Особливий бонус «Подружки» дозволяє розмовляти по мобільному телефону без hands-free під час руху, одночасно фарбуючи нігті, вищипуючи брови і роблячи макіяж. Спонсор бонуса — журнал Cosmopolitan.
Тариф «Пролісок» (199 у.е) - діє з травня по вересень. Дозволяє судорожні маневри з витріщеними очима, різкі гальмування,
несподівану зміну смуги і рух по автомагістралі в лівому ряді із швидкістю 40 км/г.
Тариф «Понеділок» (211 у.е) - дозволяє не дихати в трубочку вранці понеділка або іншого післясвяткового дня. Бонус «Корпоративний» додає до списку свят «День народження шефа», «Ювілей фірми» і «Начальник захворів».
Тариф «Ексклюзив» (400 у.е)– дозволяє їздити п'яним, без документів, по зутрічній смузі задом.
Тариф «Генеральний» (999 у.е)– дозволяє словесні образи (необмежено) і нанесення легких тілесних пошкоджень (до трьох зубів або чотирьох синяків включно) співробітникам ДАІ чином до генерала. Тому хто уклав контракт до травня цього року – іменна бейсбольна біта в подарунок.
Тариф «Безлімітний» (2000 у.е) — включає форму, кашкет, смугасту паличку і нагрудний знак співробітника ДАІ
А вдруг пригодяться)))

TRT
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Тариф "економ" якийсь емансипаційний
але я в вибрав його,хоча й не відношусь "до нерішучих, боязких водіїв, які майже завжди їздять за правилами" 

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей