Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рагульський тюнінг. Продовження.
- longer
- Ім'я:Валера
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Мій спойлер важить 10кіло, робив сам, на вул. Шевченка біля Автонавантажувача є магазин і там можно придбати любий алюмінівий профіль, це мені обішлося-35євро + гайки, болки, заклепки та нерви=55. Платити 150євро чи 55євро я думаю різниця велика.
Пружини стоять у мене від Сари комбі, а їду я не 60 км. За рік поки все нормально, тільки влітку в аварію попав на швидкості 140 прийшлося заїхати в городи- прорубав просіку метрів 25.
Глушак робив теж сам-прямоток, тільки паук не встиг зробити, до (штанів) всі баняки викинув тільки взаді купив окремо навеликий круглий баняк та насадку. Западло викидати гроші на якусь хренітєнь,
(спорт глушак).
Якщо знаєшь фізику то елементарно-чим меньше всяких перепонів при вихлопі тим лібше.
Пружини стоять у мене від Сари комбі, а їду я не 60 км. За рік поки все нормально, тільки влітку в аварію попав на швидкості 140 прийшлося заїхати в городи- прорубав просіку метрів 25.
Глушак робив теж сам-прямоток, тільки паук не встиг зробити, до (штанів) всі баняки викинув тільки взаді купив окремо навеликий круглий баняк та насадку. Западло викидати гроші на якусь хренітєнь,
(спорт глушак).
Якщо знаєшь фізику то елементарно-чим меньше всяких перепонів при вихлопі тим лібше.
-
- Стать:жінка
Цікаво як та банка з насадкою звучить в тебе!?longer писав:Глушак робив теж сам-прямоток, тільки паук не встиг зробити, до (штанів) всі баняки викинув тільки взаді купив окремо навеликий круглий баняк та насадку
не все так просто як тобі здається... ліпше то воно так але до певної межі...longer писав:чим меньше всяких перепонів при вихлопі тим лібше.
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Стать:чоловік
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Гм 55 євро =66 долярівlonger писав:. Платити 150євро чи 55євро я думаю різниця

Хоча я дуже ціню людей які самі багато роблять, але всьому має бути розумна межа!
P.S.Люди неповірите я вже 2 тижні охочусь на ВАЗ 06 з ФАНЕРНИМ :o
спойлером, обов"язково викладу фото!
- longer
- Ім'я:Валера
Загляньте сюди же раз http://a.photofile.ru/album.php?id=1184509
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Тебе не смущає що ти фотки своєї машини в темі Рагульский тюнінг ?longer писав:Загляньте сюди же раз http://a.photofile.ru/album.php?id=1184509

Ford?
всім не байдужим до рагулізму на дорогах Львова пропоную перейти в цю тему viewtopic.php?t=884&start=45 і спасти заблудшу душу від уродування своєї машини

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
вичитав в Автоцентрі:vovka писав:Помоєму габарити заборонені всіх кольорів крім червоних - ззаду.
Габарити в фарах мають бути тільки звичайні, ну тобто жовті і білі.. Червоносиньозелені помоєму по правилах не допускаються.. Бо тут ввечері або вночі взагалі можна дупля не дати чи то хтось обганяє, чи то назустріч їдуть...
"Пункт 31.4.3 Правил дорожного движения запрещает эксплуатацию автомобиля, если количество, тип и режим работы внешних световых приборов не отвечают требованиям конструкции транспортного средства. Количество, расположение, цвет, углы видимости автомобильной оптики регламентируются ГОСТом 8769-75, где определено, что передние габаритные фонари должны быть белого цвета, указатели поворота – оранжевого, а задние габаритные фонари и стоп-сигналы – красного цвета."
Додано через 10 хвилин 13 секунд:
я в курсе що скромность укращає людей, але трос в принципі мій порвали (червоний такий бувAndre писав:як олесь на кубіку перевернувся то він перший трос дав , яким ми дружно порвали..

знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
-
- Стать:жінка
A1 писав:всім не байдужим до рагулізму на дорогах Львова пропоную перейти в цю тему viewtopic.php?t=884&start=45 і спасти заблудшу душу від уродування своєї машини
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
CHAOS ага, ну и нафига они тебе нужны? сними ты эту хрень 
Востаннє редагувалось Пон, 13 березня 2006, 17:18 користувачем Dimon, всього редагувалось 1 раз.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей