Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

знак "рух тільки прямо" в центрі???

Чи знали ви про цей знак?

Опитування закінчилось Сер, 01 жовтня 2008, 08:34

так
13
72%
ні
5
28%

Всього голосів: 18

azakharchuk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази
Re: знак "рух тільки прямо" в центрі???

Повідомлення azakharchuk » Сер, 12 листопада 2008, 08:36

pikach00

Ммм, я тут в прошлый четверг к вернисажу подъезжал, тоже не хотел ехать через центр, потому что долго. Может я, конечно, какой "кирпич" не заметил, со мной такое случается :) Но в целом выглядело так:
- скатываемся по Гонты вниз
- вставляемся на Краковскую (первый поворот налево)
- проезжаем по Краковской метров 50, и поворачиваем на ул. Яна Жижки (первый поворот направо), она просто такая узкая, что ее может не все замечают :), там Л.Украинки односторонняя в одну сторону, Жижки в другу.
- проезжаем по Жижки и упираемся в Театральную, поворот налево, и вот он Вернисаж

Я что-то упустил?

З.Ы. На Л. Украинки всю жизнь со стороны Подвальной стоял "кирпич", т.е. она таки была односторонняя.

З.З.Ы Это все фигня, они тут на месте Вернисажа хотят гостинницу втюхать, изначально хотели с паркингом. Потом до них дошло, или подсказал кто-то, что рядом Полтва. В общем будут строить без паркинга. Хотя по сравнению, с тем, что будет творится во время стройки, дефицит паркомест - это пустяк.

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 12 листопада 2008, 10:38

azakharchuk, тепер біля кінопалацу де стоїть паркувальний автомат поставили кірпіч. Тобто від вернісажу до кінопалацу ніззя ;)
azakharchuk писав:З.З.Ы Это все фигня, они тут на месте Вернисажа хотят гостинницу втюхать, изначально хотели с паркингом. Потом до них дошло, или подсказал кто-то, что рядом Полтва. В общем будут строить без паркинга. Хотя по сравнению, с тем, что будет творится во время стройки, дефицит паркомест - это пустяк.

Куда ше готель? Невже мало готелів в межах центра які пустують без відвідувачів? %)

azakharchuk
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення azakharchuk » Сер, 12 листопада 2008, 11:13

pikach00 писав:azakharchuk, тепер біля кінопалацу де стоїть паркувальний автомат поставили кірпіч. Тобто від вернісажу до кінопалацу ніззя ;)
Понял, значит я туда просто не доехал. Я на Л.Украинки парковался, напротив Индекс Банка.
pikach00 писав:Куда ше готель? Невже мало готелів в межах центра які пустують без відвідувачів? %)
На самом деле за два три дня найти место в недорогой гостиннице, в центре города (типа "Відень", "Швейцарський", даже более дорогой "Опере"), особенно перед выходными достаточно сложно (про Гранд, Леополис не знаю, но думаю, что у них тоже все хорошо).

Я два раза завтыкал с бронированием, и приходилось селить в "Євроготель". Несмотря на все внешнее великолепие, дух гостинницы "Ульяновск" оттуда выветрился не совсем :)

Stranger
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Stranger » Сер, 12 листопада 2008, 13:39

vovka писав:Вроді все життя він там висів )))
+1
Vova_P писав:Попасти на Гнатюка нічого не порушуючи можна, повернувши направо трохи раніше (відразу за магазином Честер) і потім перший поворот наліво, і виїдеш на перехрестя Гнатюка-Січ Стрільців.
Низзя. Там походу в этот поворот кирпич теперь.
pikach00 писав:Тепер по суті є тільки один шлях до кінопалацу (п. 1 По пр. Свободи - проїзд повз економічний корпус універу)
Перед поворотом около экономического корпуса, стоит знак "движение только прямо" :) ;) Так что и сюда тоже низзя :)

pikach00
Дякував (ла): 87 рази
Подякували: 35 рази

Повідомлення pikach00 » Сер, 12 листопада 2008, 14:17

Stranger писав:Перед поворотом около экономического корпуса, стоит знак "движение только прямо" :) ;) Так что и сюда тоже низзя :)
О да, про нього я забув бо давно тудою катався. Та й у мене мозгів вистачало щоб туди не повертати. З моменту відкриття кінопалацу більшість людей їхало в наступний поворот

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Чет, 20 листопада 2008, 13:48

vovka написав:
Вроді все життя він там висів )))
Я пам"ятаю, коли їздив на курсах водіїв з інструктором, то повертав на гнатюка під той самий знак, він навіть мені наголосив, що це моє перше умисне порушення ПДД :D :D :D (а це було пару років тому)

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Чет, 20 листопада 2008, 13:52

2*Lesyk*
Breaker, Покажи і роз'ясни мені знаки на виїзді з вокзалу,от на тому так би сказати перехресті: Городоцької-Чернівецька-Залізнична-Коротка-Тобілевича,умнік.
Я взагалі мовчу про те перехрестя. Там таке правило: Кто успел - тот и сьел, кто не успел - тот опоздал :ninja :D

Breaker
Подякували: 0

Повідомлення Breaker » Чет, 20 листопада 2008, 16:52

pikach00, блін, а не раз хочеться заїхати в Копернік фільм втикнути, так там з паркінгом трабл.

п.с. Не знаю як вас всіх, а мене той круговий рух зігзагами по центру вже достав. Ще пів біди якби пробок не було...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей