Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Фотоспалах + сигналізація
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Взагалі в мене є ще ідея може хто скористається або комусь поможе вона:
Підключити до сигналки + до дверей + до вікон (маленька металева знизу фольга як колись робили) радянський потужний фотоспалах.
Поставити його, якщо хтось лізе почне він спрацьовувати, а далі від нестандарту (сильний блиск+несподівано+можливо подумає що робляться фотознімки) думаю людина втече :) також плюсом вважаю що він буде незалежно працювати від датчиків сигналізації, акумулятора і т.д. Тобто у разі відключеня сигналізації/акумулятора/підбір коду він всеодно буде блимати :). При тому що затрати мінімальні а ефект думаю буде. Правда якщо про це всі взнають...то тре щось інше думати.
Підключити до сигналки + до дверей + до вікон (маленька металева знизу фольга як колись робили) радянський потужний фотоспалах.
Поставити його, якщо хтось лізе почне він спрацьовувати, а далі від нестандарту (сильний блиск+несподівано+можливо подумає що робляться фотознімки) думаю людина втече :) також плюсом вважаю що він буде незалежно працювати від датчиків сигналізації, акумулятора і т.д. Тобто у разі відключеня сигналізації/акумулятора/підбір коду він всеодно буде блимати :). При тому що затрати мінімальні а ефект думаю буде. Правда якщо про це всі взнають...то тре щось інше думати.
- Mc
Re: Фотоспалах + сигналізація
Demyan писав:Правда якщо про це всі взнають...то тре щось інше думати.

biketravel.wordpress.com
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
в мене була ідея сирену в салоні поставити 

- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
ідея не погана, тальки реалізувати її треба. + прграматор на певний період часу.
головне щоб фотосесію не робили.
головне щоб фотосесію не робили.

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
А якщо зловмисник забажає знищити речовий доказ (тобто в нього складеться враження, що це фотоапарат).
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Думаю якщо парковка під будинком то можна зробити по іншому.
Поставити датчик який реагує на рух і який включає світло скажем на якомусь стовпі, і паралельно з тим включається камера (в когось на балконі на приклад) і починає знімати.. світло гасне - зйомки припиняються..
Я вже чув що якось так роблять. Собі теж планую так зробити в майбутньому.
Поставити датчик який реагує на рух і який включає світло скажем на якомусь стовпі, і паралельно з тим включається камера (в когось на балконі на приклад) і починає знімати.. світло гасне - зйомки припиняються..
Я вже чув що якось так роблять. Собі теж планую так зробити в майбутньому.
-
- Ім'я:Андрій
ви б ше придумали шашку динаміту від ручки дверей підключити)))))
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Mc
vovka, ну а що то дасть? камера з балкону пристойної картинки (вночі тим більше) не дасть - і що там роздивишся? то хіба зразу з підключенням до компа чи до якогось монітору який теж буде з мелодійним звуком врубатися в квартирі :) тоді принаймі якось буде час зреагувати.. знову ж - просічуть що включається світло - тупо каменюкою лампочку розвалять і все.. я і сам про таке думаю, але купа обмежень блін - камеру треба якусь погодостійку (взимку), освітлення автономне, софт на комп (до веб-камер щось схоже є - навіть на датчики руху реагує), противандальський захист обладнання (особливо якщо камера не в квартирі).. гіморно коротше кажучи..
ще є варіант в салоні лишати девайс (десь на укр сайтах був надибав) - типу робить фотку якщо хтось з являється в зоні вбудованого датчика і висилає ММСку на мобілку. але тоді знову ж - треба 4 таких девайси щоб всі сторони з яких можуть підійти охопити
і в результаті закрита стоянка зі сторожем видається найменш затратним і гіморним варіантом
ще є варіант в салоні лишати девайс (десь на укр сайтах був надибав) - типу робить фотку якщо хтось з являється в зоні вбудованого датчика і висилає ММСку на мобілку. але тоді знову ж - треба 4 таких девайси щоб всі сторони з яких можуть підійти охопити

і в результаті закрита стоянка зі сторожем видається найменш затратним і гіморним варіантом

biketravel.wordpress.com
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей