Автомобілі вітчизняного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
2107 проблемка після поліровки
Hant
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
2107 проблемка після поліровки

Повідомлення Hant » Нед, 02 листопада 2008, 13:58

В мене виник один неприємний інцидент з поліровкой машини, пригнав на сервіс машину, дав полірувати, ну а в самого небуло часу щоб за цим всім спостерігати, прийшовши заберати машину замітив те що криша, капот та багажник став виглядати ще гірше після поліровки.. я так зрозумів що вони туда чи мало пасти влили чи якийсь криворукий це робив, взагалом появилось багацько маленьких царапен яких небуло.. І ось в чому питання, як цих царапен можна позбутись? Потрібно заново відполіровувати? Чи вже потрібно перекрашувати машину?? Фото закидувати небуду так як це на фотографіях невидно на це потрібно дивитись в живу.

sergey
Стать:чоловік
Контактна інформація:

Re: 2107 проблемка після поліровки

Повідомлення sergey » Нед, 02 листопада 2008, 14:14

Попробуйте локально проидтись сверхтонкой а потом всю машину защитной! Должно все уйдти!
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

vazik
Ім'я:Тарас
Номер:ВС
Контактна інформація:

Повідомлення vazik » Пон, 10 листопада 2008, 21:59

Да непозавидуєш!!!!!!! :sing
Можеш попробувати поліроллю від "Доктор Вакс", там є прозора, а є під колір машини!!! Я не недавно полірував машину на зиму! І якість її перевірив на собі, вона затягує мікро тріщини та і після зими ржавчина не кидається! Користуюсь нею вже другий рік!

При нанесенні спочатку їй треба дати підсохнути, поки поверхня не стане матовою, а потім добряче натерти!!!! І блиск дає, і утворює захисну плівку, і мікротріщини затягує! Попробуй, можливо підійде!
Hant писав:Фото закидувати небуду так як це на фотографіях невидно на це потрібно дивитись в живу.
Якщо так, то думаю, що і поможе!!! :unsure
:D :D :D

Hant

Повідомлення Hant » Пон, 10 листопада 2008, 22:55

vazik писав:Да непозавидуєш!!!!!!! :sing
Можеш попробувати поліроллю від "Доктор Вакс", там є прозора, а є під колір машини!!! Я не недавно полірував машину на зиму! І якість її перевірив на собі, вона затягує мікро тріщини та і після зими ржавчина не кидається! Користуюсь нею вже другий рік!

При нанесенні спочатку їй треба дати підсохнути, поки поверхня не стане матовою, а потім добряче натерти!!!! І блиск дає, і утворює захисну плівку, і мікротріщини затягує! Попробуй, можливо підійде!
Hant писав:Фото закидувати небуду так як це на фотографіях невидно на це потрібно дивитись в живу.
Якщо так, то думаю, що і поможе!!! :unsure
Дякую за пораду

vazik
Ім'я:Тарас
Номер:ВС
Контактна інформація:

Повідомлення vazik » Вів, 11 листопада 2008, 15:19

Hant писав:Дякую за пораду
Прошу!!!! :happy Завжди радий допомогти!!!!!
:D :D :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей