Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де ставимо машину на ніч?
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
shaman, ну если машина стоит например в центре стоянки, то думаю меньше шансов получить повреждение кузова от идиотов-прохожих чем когда она стоит в дворике (темболее если он проходной). Ну это дело каждого, я всегда ставлю на стоянку, даже когда на машине ночую не у себя. Ну будем надеятся что ни с твоей машиной, ни с моей ничего плохого не случится. :)
- ko3a4ok
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
Re: Де ставимо машину на ніч?
гаражі ззаді арсена 60грн/пів року, деколи на чорновола на стоянці/7грн за ніч
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/
ko3a4ok, може там ше є такі гаражі? Бо зараз ставлю на території заводу 150грн/квартал, 7хв.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Breaker писав:у если машина стоит например в центре стоянки, то думаю меньше шансов получить повреждение
пояснюю чому відмовився від стоянки- біля мене в центрі практично нема стоянок- альтернатива була тільки вище описана на Цитаделі... але мав там ТРИ інциденти- раз мені двері троха загнули, один раз царапнули, один раз баба забула поставити машину на ручнік коли прогрівала і слєгка заїхала мені в задню дверку, правда за останнє вибив з неї сотку баксів. Вот тому і подумав- раз на стоянці така "уйня буває, то під хатою хоч дешевше, як захочуть то дістануть де хочеш. Трошка легше що Галицький райвідділ за 2 будинки, правда раніше (десь в 1998-2000) роках бувало що самі мусара бєнзу зливали і мафони виривали...це доречі також провірені факти...
також частково повезло що в моєму будинку жив відомий в певних кругах "Ушастий", друг сім"ї, тому і він допоміг протекцією
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Я ставлю під вікнами. Біля мене ставлять стабільно ще мінімум 5 машин.
Машин все більшає а стоянок на всіх не вистачає.
Є стоянок декілька в районі, але до кожної з них треба йти 10 хв.
Страшно трохи, шо хтось поцарапає, але це дуже зручно вийти з дому - і зразу в машину.
На день міста Львова на моїх очах на Проспекті Шевченка п’яний пацан стрибнув на капот, потім на дах нового Мерса. І пішов далі. Від такого не застрахуєшся, не маючи страхівки.
Машин все більшає а стоянок на всіх не вистачає.
Є стоянок декілька в районі, але до кожної з них треба йти 10 хв.
Страшно трохи, шо хтось поцарапає, але це дуже зручно вийти з дому - і зразу в машину.
яка там протекція? якщо малий їхатиме на велику і впаде біля твоєї машини, рулем царапнувши тобі крило, або якщо хтось п’яний пригне на капот, то ніякий ушастий чи хвостатий не допоможе.також частково повезло що в моєму будинку жив відомий в певних кругах "Ушастий", друг сім"ї, тому і він допоміг протекцією
На день міста Львова на моїх очах на Проспекті Шевченка п’яний пацан стрибнув на капот, потім на дах нового Мерса. І пішов далі. Від такого не застрахуєшся, не маючи страхівки.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
пояснюю вже втретє- статися якась мєлоч може і на стоянці, принаймні у моїх випадках саме так було. відповідно навіщо платити більше? просто я порівнюю те що було на стоянці і є зараз- це зовсім різні речі, а так як альтернативи нема користуюсь саме цим способом стоянки. Як то кажуть свой куй ближе к тєлу!))Andriy01 писав:яка там протекція?
- AlfaMan
- Контактна інформація:
маю залізний гараж під вікнами 

- Slavik
- Ім'я:Ярослав
Ставив машину під хатою і доставився
Сьогодні вночі [цензура] зрізали ущільнюючу гуму скла дверки багажника зняли його і спіонерили маг, колонки і саме скло теж забрали!!! І все це в 5-ти метрах від вікна моєї квартири!
Від тепер, або стоянка, або гарна сигналка!

Сьогодні вночі [цензура] зрізали ущільнюючу гуму скла дверки багажника зняли його і спіонерили маг, колонки і саме скло теж забрали!!! І все це в 5-ти метрах від вікна моєї квартири!

Від тепер, або стоянка, або гарна сигналка!
-
- Контактна інформація:
Блін...шкода
А ти сам ставиш чи там ще є машини якісь?

А ти сам ставиш чи там ще є машини якісь?
- Slavik
Крім мене ще й сусід ставив Opel Vectra, але сьогодні її не було... 

- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Slavik, співчуваю, в патіфоні морда була?
- Andriy01
Біля мого під’їзду вже цілий автопарк:) Але машини в ціновій категорії 7-10 тисяч уо
-
- Контактна інформація:
ДУмаю якщо ставити біля дому то тре там де багато машин. Біля свого дому я нараховую щоночі 30-40 машин. Вся площадка освітлена ліхтарями. Навколо всі будинки і виходять вікна з 7 підїздів 9 поверхівок...Завжди хтось ходить пізно хтось гуляє в когось вікна світяться...можливо тому люди не бояться ставити.
Саме тому (десь я це писав) що вже починається "розподіл" місця - ставлять ящики, коляски, бо після 7 вечора втикнутися неможливо, підозрюю що ставлять вже і з підїздів які стоять далі і в яких немає такої площадки.
Саме тому (десь я це писав) що вже починається "розподіл" місця - ставлять ящики, коляски, бо після 7 вечора втикнутися неможливо, підозрюю що ставлять вже і з підїздів які стоять далі і в яких немає такої площадки.
- Andriy01
Кажуть, що в Києві дуже багато людей ставлять біля дому дорогі машини. У мене є КАСКО і я трохи менше переживаю. Та і машина стоїть під ліхтарем перед моїми вікнами.
Та і якщо зловлю якогось зловмисника, то на нього повішають всі викрадені магнітоли в районі за останні півроку. Кому то треба? Хіба якомусь зальотному.
Та і якщо зловлю якогось зловмисника, то на нього повішають всі викрадені магнітоли в районі за останні півроку. Кому то треба? Хіба якомусь зальотному.
- Slavik
Як на зло була, хоча забирав завжди!igorok писав: в патіфоні морда була?

Проблема в тому, що моє подвір'я в глушині біля 2-ох поверхового будинку! Тай влазиться на ньому максимум 3 машини...Andriy01 писав:Біля мого під’їзду вже цілий автопарк:)
-
- Контактна інформація:
Думаю в таких випадках не варто ставити.Slavik писав:Проблема в тому, що моє подвір'я в глушині біля 2-ох поверхового будинку! Тай влазиться на ньому максимум 3 машини...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
що то ще за такий розподіл ? якщо я живу в тому будинку то маю таке ж саме право як і всі там ставити машину якщо є місце..Demyan писав:Саме тому (десь я це писав) що вже починається "розподіл" місця - ставлять ящики, коляски, бо після 7 вечора втикнутися неможливо, підозрюю що ставлять вже і з підїздів які стоять далі і в яких немає такої площадки.
в мене в дворі вже теж дуже багато машин і проблематично ввечері знайти місце, але ніякого розподілу, ящиків і т.п. - нема.
А в Києві дійсно під вікнами ночують різні машини.. від жигулів і до поршів каєн. сам бачив ))
-
- Контактна інформація:
Я сам не знаю і писав що коли я приїхав і повідпихав ті ящики і встав то на ранок чуть не було зірване зеркало, хтось добряче його намагався вирвати але мабуть легко спрацювала сигналка тому недоламали.vovka писав:що то ще за такий розподіл
Доказів немаю. Але думаю що можуть і колиса пробити.
Ідея є одна - зробити так само, направити веб камеру з балкону і лишит наніч з записом того діла :).
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
хороша ідея! )Demyan писав:Ідея є одна - зробити так само, направити веб камеру з балкону і лишит наніч з записом того діла
Взагалі обнагліли.Demyan писав:Я сам не знаю і писав що коли я приїхав і повідпихав ті ящики і встав то на ранок чуть не було зірване зеркало
- Andriy01
І біля машини напиши повідомлення: "для вашої і нашої безпеки працює відеоспостереження" :) .
І ще є ідея: постав собі ліхтар з фотоелементом, який спрацьовує від руху. Коли вмикається світло, створюється ілюзія, що на тебе дивляться.

І ще є ідея: постав собі ліхтар з фотоелементом, який спрацьовує від руху. Коли вмикається світло, створюється ілюзія, що на тебе дивляться.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей