Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Про амортизатори
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Terry
http://red-box.com.ua/catalog.php?category_id=7 - Харків. Ціни там вище нормальних, тому якщо пошукаєш то знайдеш дешевше.
А взагалі то я би коняк небрав. Неоправдано дорого. Комплект KW (4 аморта і 4 пружини) нічим не гірший і дешевший - біля 650$. Щоправда проблемки будуть якщо один аморт випадково полетить..
Я для себе зупинився на Bilstein B6 (450$ комплект) + H&R -40mm Sport (220$) + опори Асоми (SS-20 дуже нерекомендували брати, бо є шанс угробити дорогі амортизатори) - чекаю коли появляться ці пружини, і тоді беру.
http://red-box.com.ua/catalog.php?category_id=7 - Харків. Ціни там вище нормальних, тому якщо пошукаєш то знайдеш дешевше.
А взагалі то я би коняк небрав. Неоправдано дорого. Комплект KW (4 аморта і 4 пружини) нічим не гірший і дешевший - біля 650$. Щоправда проблемки будуть якщо один аморт випадково полетить..
Я для себе зупинився на Bilstein B6 (450$ комплект) + H&R -40mm Sport (220$) + опори Асоми (SS-20 дуже нерекомендували брати, бо є шанс угробити дорогі амортизатори) - чекаю коли появляться ці пружини, і тоді беру.
- vovka
- Контактна інформація:
Re:
Все таки поправлю сам себе, мабуть я неправ відносно конейvovka писав:Terry

Мабуть таки візьму коняки спорт. KW нехочу в звязку з нереальністю дістати або один аморт, або одну пружину.. Більштайн B6 Спорт закруто буде.. Дуже жорстко, та і відгуки неоднозначні. Одні кажуть він добре працює з H&R -40 а інші кажуть що то не для нього пружини і йому настане капець... А так як коняки погано працюють з H&R -40mm та і ці H&R наразі нема де купити, прийдеться взяти мабуть Eibach Pro Kit -30mm (на ладу 2110 ейбахи йдуть -20mm). Ці пружини якраз класно мають працювати з коняками - бачив дуже багато хороших відгуків.
Ще думаю один-два дня і рішаюсь

Про опори асомі теж начитався неоднозначних відгуків, але переважно весь негатив був в плані "нічим не кращі від штатних але крута ціна і трошки більша довговічність". Так як ставити SS-20 з конями бажання ніякого, ставити ШС тим більше, а купувати знов новий стандарт нехочеться - то мабуть візьму асомі, якщо знайду.
p.s. 21043SW готуйся, завтра на гонках поговорим.
- vovka
- Контактна інформація:
Re:
Може просто тобі в Формулі втюхали якусь поломану беушну стойку ? Вони були в фірмовій коробці, запаковані ? Бо щось невіриться що такий примітивний брак може бути на новій стойці Koni.Fly писав: Суть не в тому... А в тому шо КОНІ таки прикольні стойки, але і вони випускають брак. Тому при покупці ОБОВЯЗКОВО перевірте всі стойки на регулювання! Краники мають легенько крутитись пальцями!!!! Якшо не крутяться віддавайте назад - стойка бракована! Кажу з свого досвіду так як влетів на 350 баків!
А і ще. Я читав думку що коняки треба ставити відразу на машину, нічого там не прокачувати, ніякиі клапана не крутити.. А через 2-3ткм вже братися за регулювання. Наскільки це правда ?
- vovka
- Контактна інформація:
Re: Про амортизатори
регуліровка Коней.
http://www.koni-service.ru/support.html
p.s. Чого власні повідомлення (тим більше якщо після них ніхто не писав) неможна редагувати ? Тільки тема роздувається.
http://www.koni-service.ru/support.html
p.s. Чого власні повідомлення (тим більше якщо після них ніхто не писав) неможна редагувати ? Тільки тема роздувається.
- Patrik
- Ім'я:Patrik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Таке питання:
Хтось пробував ставити амортизатори СС (таж сама фірма що опорні підшипники виготовляє), якщо так то враження...
Судячи з російських сайтів нарікань мізер...
І ще одне де їх можна придбати у ЛЬвові, на Зеленій тобі пропонують все що хочуть вони, окрім того що тобі потрібно...
Хтось пробував ставити амортизатори СС (таж сама фірма що опорні підшипники виготовляє), якщо так то враження...
Судячи з російських сайтів нарікань мізер...
І ще одне де їх можна придбати у ЛЬвові, на Зеленій тобі пропонують все що хочуть вони, окрім того що тобі потрібно...
Не ту країну Гондурасом назвали
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Сегодня мне прислали KAYABA масло (катриджи)скоро буду ставить об ощушениях отпишусь!!!!Пружины ещё не выбрал!!!!
Морда немного висит!!!

З повагою Black.
Хочу поставити на свою 2108 нові задні амортизатори,але незнаю які вибрати газові чи масляні? Підкажіть будь-ласка.
Хочу поставити на свою 2108 нові задні амортизатори,але незнаю які вибрати газові чи масляні? Підкажіть будь-ласка.
- Kritik
- Ім'я:Саша
- Номер:KR
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 79 рази
- Контактна інформація:
Газ твердіші, масло м"якіші. Виробника підбираєш по грошах. Думай, рішай... :)
Мужики, потрібна допомога. У Гольфі стоять задні стойки KW 800, пробував поставити звичайні, не стають. Де можна дістати такі самі або чим замінити? 

-
Народ, поможыть будь-ласка з амортизаторами, тре купити на ваз 2105 два передніх, а то можливості всі 4, але не знаю де і з чого вибирати і по чому зараз, бо то тепер не моя машина (забрав батя) але дістає мене шоб я йому найшов якісь амортізатори(машина експлуатується кожний день по львову), буду дуже вдячний за допомогу!
- HITMAN
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Купляв недавно Bilstein - 290грн пара. Тоже міняли тіки передні і тож 2105 

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
HITMAN писав:Купляв недавно Bilstein - 290грн пара.

volleyball.lviv.ua/blog/
- HITMAN
- Контактна інформація:
Незнаю чи оригінал , але писало Blstein))Yelik писав:ти впевнений, що це оригінал, а не підробка?
- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
ну если так и было написано, тогда все ясно :)HITMAN писав:але писало Blstein
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
antik,
Брав BOGE на ланос по 195грн шт.

Брав BOGE на ланос по 195грн шт.
- HITMAN
- Контактна інформація:
Ппц , пропустив нечайно одну буквуantik писав:ну если так и было написано, тогда все ясно

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей