Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та сама хонда сівік купе!!!
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Я хочу робити зовнішній тюнінг!!!І починати буду з переднього бампера!!!Но тут знову виникли проблеми!!!Я не знаю що робити
Хто може виставіть якісь фотографії передніх бамперів хонд може щось і сподобається!!!В мене така з великими фарами булоб найкраще фотки таких!!!І ще мене цікавить як роблять повіки на фари???і чи не можна це самому зробити!!! :? Всім дякую!!!Надіюсь знайдуться добрі люди

-
RS
Нєа то не я!!!Якшо продам то буду жаліти!!!Я люблю маленькі машини а на хечбеку 3 дверному їздити не хочу, не подобається вона мені!!!І 5 дверного сівіка тоже не хочу!!!А після хонди вже нічого другого не хочу
а то шо хочу ще не розжився :? Нажаль не зможу сьогодні підійти сімейні проблеми якраз на ту годину намічаються!!!
Нєа то не я!!!Якшо продам то буду жаліти!!!Я люблю маленькі машини а на хечбеку 3 дверному їздити не хочу, не подобається вона мені!!!І 5 дверного сівіка тоже не хочу!!!А після хонди вже нічого другого не хочу
- Andre
- Ім'я:Andre
- Стать:чоловік
- Номер:ANDRE
- Контактна інформація:
Re: Та сама хонда сівік купе!!!
Звертайся, привезем все що хочеш. пиши на мыло я тоби фотки вышлюSniper писав:Я хочу робити зовнішній тюнінг!!!І починати буду з переднього бампера!!!Но тут знову виникли проблеми!!!Я не знаю що робитиХто може виставіть якісь фотографії передніх бамперів хонд може щось і сподобається!!!В мене така з великими фарами булоб найкраще фотки таких!!!І ще мене цікавить як роблять повіки на фари???і чи не можна це самому зробити!!! :? Всім дякую!!!Надіюсь знайдуться добрі люди
tuning@aso.lviv.ua
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA
BORLA Ukraine
AMERICA UA
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість