не то слово!!!!Я последним временем обращаю внимание на моду появившуюся,типа бросил авто где и как попало врубил аварийку типа не исправлен и пошол по своим деламAndrewK писав: І [цензура] на то шо іншим не те

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не то слово!!!!Я последним временем обращаю внимание на моду появившуюся,типа бросил авто где и как попало врубил аварийку типа не исправлен и пошол по своим деламAndrewK писав: І [цензура] на то шо іншим не те
Fly писав:AndrewK, пора вам батьку іти на евакуатор працювати:) Може така терапія вилікує від манії всіх вчити як їздити і де паркуватись:)
Fly, без обід, але як їздячи раз на деякий час адекватно судити що реально заваджає а що ні? Я на дорозі практично кожен день, можливо за виключеням деяких вихідних. І навіть всякі спіді-гонзалеси меньше заваджають ніж кинуті як попало і де попало машини. З гонзалесом простіше - якщо явної небезпеки ввалитися нема - треба вчити; повний неадекват - пропустити до біса мами, хай шукає далі свій КАМАЗ. З кинутими машинами - трагедія. Барани кидають на аварійці де попало в 2-3 ряди, що потім самі не можуть роз"їхатися. Хоча й на аварійку [цензура] - одне діло якщо явно поломався, всяке буває; але тупо стати, включити аварійку і піти по справах... ноу коментс... І що саме обідне - навіть як ти його втулиш, один фіг винуватий ти, а йому максимум світить штраф за неправильну парковку.Fly писав:Я вот їзджу тільки по вихідним і паркусю в дозволених місцях але не можу на 100% бути впевненим шо я комусь не завадив чи ше шось
Tavroлюбитель писав:в догонку йому ще факів навішав в вікно мол я пошутіл
та я ж прікалуюся.Fly писав:П.С. якшо ти сядеш за руль москвича - я дам бабки на москвіч шоб подивитись як тебе будуть писдити оті чиї машини ти поцарапав:))) Герої [цензура]:))))
буду в долі, маякнеш :)Fly писав:П.С. якшо ти сядеш за руль москвича - я дам бабки на москвіч шоб подивитись як тебе будуть писдити оті чиї машини ти поцарапав:))) Герої [цензура]:))))
Just be писав:Fly написав:
П.С. якшо ти сядеш за руль москвича - я дам бабки на москвіч шоб подивитись як тебе будуть писдити оті чиї машини ти поцарапав:))) Герої [цензура]:))))
буду в долі, маякнеш
Можей він усався від сміху х.з.Topol писав:Tavroлюбитель писав:в догонку йому ще факів навішав в вікно мол я пошутіл![]()
Піпець... Я думаю мужик і так з бумера думав що ти шутиш і зі сміху заліз на бордюр... А як ти йому факів навішав - то в нього вже і останні сумніви пропали що то просто весела шутка, він либонь усцявсь од сміху, зависши на бордюрі зідраним задом...![]()
![]()
![]()
Тавролюбитель... А якби то бемеве тебе догнало?
Вуличка була часом не одностороння і ще й по руху бмв?
Tavroлюбитель писав:бістро
Tavroлюбитель писав:определил
Tavroлюбитель писав: вихлопной трубі
Tavroлюбитель писав: улічці
Є така машина з автоматом, називається АК-47Tavroлюбитель писав:Нє він мене би недогнав в мене Тавра бешеная і шустра в любі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей