Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Покатушки 2008
- Denja
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Нема смислу туда їхати. Пробували колись з Фікусом на їхні покатухи приїжати. Ніхто з нами їздити нехотів. ЛТК 

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Покатушки 2008
во-во )) помню якось минулого року вдень приїхали, то ледве вломали проїхатися BMW 2.0 E39 і Honda Accord 3.0 автомат.. хонда вроді незле їхала, об'їхала мене тоді (я вроде ше з одним карбом був).Denja писав:Ніхто з нами їздити нехотів.
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ага а ми минулого тижня після слалому поїхали туда,то вопше ніхто гагятись не хтів один Алєкс пацан поганявся,прикиньте навіть заяви про то шо в мене 1.1 стоїть не помогли,мені хтось навіть задвігнув шо в мене турбіна.а Рижий курва мега організаторDenja писав:Нема смислу туда їхати. Пробували колись з Фікусом на їхні покатухи приїжати. Ніхто з нами їздити нехотів. ЛТК

F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
Ну то ок, якшо вони не хочуть з нами їздити, то давайте організовувати щонеділі в день, на 14.30 ... шо скажете ? я вважаю, шо багато людей тут хоче ганятись, але часто немає з ким ... 

- Masterio
- Ім'я:Тарас
покатушки майже так і відбуваються кожної неділі.
просто народ неїде.(((
просто народ неїде.(((
Та як кожної, перед цими були аж 12 жовтня, тобто 3 тижні тому. Чи може ви збираєтесь, не пишучи тут ? Просто я тільки недавно на колесах, і хотів би почастіше бути присутнім на таких заходах.Masterio писав:покатушки майже так і відбуваються кожної неділі.
просто народ неїде.(((
Я б приїжджав завжди, аби знав, та аби виходило 

- vovka
- Контактна інформація:
Колись я приїжджав майже кожен тиждень.. а останній раз вже непамятаю коли був на покатушках і тим більше на памятаю коли я там ганяв.. тупо нема з ким
От як приїдуть якісь цікаві для мене машини (наприклад корадо 1.8 з живим компресором, або гольф 16v KR 1.8, або хонда crx, або ще щось того рівня і трохи вище) тоді тоже приїду, може навіть підготуюся, поставлю "драг-пакет" в карби
, а просто стояти дивитися вже недуже нецікаво 
Тюнінгуйте машини, буде цікавіше

От як приїдуть якісь цікаві для мене машини (наприклад корадо 1.8 з живим компресором, або гольф 16v KR 1.8, або хонда crx, або ще щось того рівня і трохи вище) тоді тоже приїду, може навіть підготуюся, поставлю "драг-пакет" в карби

Тюнінгуйте машини, буде цікавіше

vovka, Можеш попробувати зі мною, але ти не готуйся 

- Just be
+1, останні нормальні покатухи були рік тому...vovka писав:олись я приїжджав майже кожен тиждень.. а останній раз вже непамятаю коли був на покатушках і тим більше на памятаю коли я там ганяв.. тупо нема з ким![]()
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
да не ОРГ ми просто збираємся між собою поганяти на інтерес.....Kost писав:то Рижий там орг)) хай зарпосить якось чи шо))
- Rujuy
- Ім'я:Рыжий
в мене запор 4.7 може поганяєм?DJ ROMKIN писав:в мене бус 2.5 TD може поганяєм?:-)
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Хватить флудити
По темі...

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- Fikus
- Ім'я:Паштєтанама
- Контактна інформація:
та нє троха менше,сезон ми нормально відкрили з мега битви мене і КозачкаJust be писав:vovka написав:
олись я приїжджав майже кожен тиждень.. а останній раз вже непамятаю коли був на покатушках і тим більше на памятаю коли я там ганяв.. тупо нема з ким
+1, останні нормальні покатухи були рік тому...

п.с. драг ацтой тому і ніхто не приїжає

F67 запчастини,диски,шини,кріплення для авто http://vk.com/f67motorsport
+1... може щось організуєте ще й цієї неділі, ато погода на краще вже не змінюється ... =(Denja писав:Хватить флудитиПо темі...
- vovka
- Контактна інформація:
Ну короче кажучи якщо буде погода то давайте десь на 14:30 на трасі в неділю.. я приїду, хто хоче тоже приїжджайте. говорю завчасно, щоби не як завжди хтось відписав в неділю в 13:30 що на 14:30 покатушки 

А що по темі ? :)) От в сусідній темі як тільки запропонував чувакам на інфініті FX35 (які всіх рвуть в хлам по їх словах) поганятися, то вони десь відразу пропали..Denja писав:Хватить флудитиПо темі...

- Ledokol
- Контактна інформація:
Чувакам на інфініті і ще мазда сх9.....можна проїхатись в неділю....якщо будете -відписуйтесь...якщо конечно з вашої сторони то всьо не пусте балакання...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей