Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Придурки на дорогах
- CAT
- Ім'я:Данило
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Denja,
підтримую, принаймні буде список тих кого краще уникати на дорозі!
ну і так вирахувати легше шо за фрукт...
підтримую, принаймні буде список тих кого краще уникати на дорозі!
ну і так вирахувати легше шо за фрукт...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Re: Придурки на дорогах
Ну люди різні бувають. Один просто проігнорує а інший потім побачить припарковану машину, витягне ключ від машини і пройдеться ним по всьому кузову.
На поцарапаному Тауреку не в кайф їздити, навіть якщо страхова гроші віддасть, то скільки мінінгіту з тим буде!
А стосовно того мужика - він може бути просто хворим або нервово-конфліктним. У людей бувають різні психологічні відхилення.
На поцарапаному Тауреку не в кайф їздити, навіть якщо страхова гроші віддасть, то скільки мінінгіту з тим буде!
А стосовно того мужика - він може бути просто хворим або нервово-конфліктним. У людей бувають різні психологічні відхилення.
- CAT
- Контактна інформація:
можливо... або в нього просто "синдром самонереалізованості" хоч він тіпа і бабло має і машину купив і даїшників купив то всерівно десь там відчуває шо він рагуль рагульом і пробує так самоутвердитись в житті....Andriy01 писав:А стосовно того мужика - він може бути просто хворим або нервово-конфліктним. У людей бувають різні психологічні відхилення.
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Andriy01
Через це намагаюсь не конфліктувати з людьми, коли я біля машини. Наприклад, з парковщиками та ін. Моїм двом знайомим : одному порізали шину, іншому облили машину якоюсь кислотою.Один просто проігнорує а інший потім побачить припарковану машину, витягне ключ від машини і пройдеться ним по всьому кузову.
-
Хм, знайомі номера, не раз бачив його...десь він напевно мені напакостив, що я його запам'ятав :)
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Делаю разрешение на "резину", буду отстреливатся тупо...надоели уроды на дорогах...
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
Andriy01 писав:Через це намагаюсь не конфліктувати з людьми, коли я біля машини. Наприклад, з парковщиками та ін. Моїм двом знайомим : одному порізали шину, іншому облили машину якоюсь кислотою.Один просто проігнорує а інший потім побачить припарковану машину, витягне ключ від машини і пройдеться ним по всьому кузову.
знаю не одного парковщика, нормальні люди, і такими справами не займаються
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
так пробийте по даі-шній базі що це за чудік такий.
- Breaker
недавно їхав я по справам і реально дуже спішив. Просто із-за пробки в центрі затримався на 15 хвилин і був вимушений їхати скоро, був дуже злий. І от їду я по лівому ряду (їх було 2), а в правому мерс єшка стара сірібляста і затонована. В мене швидкість десь 50-60км\год, тут ні з того ні з сього тіпок на єшці рішив нарешті обігнати маршутку і різко без поворота вирулює в мій ряд, я з "піском-візгом" по тормозах, пропустив його, мене це так розізлило, що почав маячити дальнім і сигналити ззаду нього (2 раза), а той урод, тіпа розізлився і давай переді мною гальмувати і виляти. Мене це розізлило остаточно!!! Я все жтаки за метрів 200-300 його обганяю, зажимаю до тротуара, ставлю свою машину прямо перпендикулярно перед ним, перекривши рух, вилажу і йду до його дверей (був такий злий, що навіть не думав ні про що). І що ви думаєте? За рульом оказався дєдок років 60-70, я йому за ручку, а він закрився, я йому показав шо він даун жестом, а він відвернувся і зробив вигляд шо мене нема... І тут зазвонила в мене мабіла, я згадав що все ж таки спізняюсь і поїхав далі...
Хотя в нашому місті таких проблем може виникнути дофіга. Сьогодні двічі підрізали, але навіть було впадло їм сигналити або шось доказувати. Чесно кажучи, я тепер дуже сильно боюсь їхати скорше 20км\год коли є 2 ряда і один з них стоїть із-за заторів. Інколи Їду перед кольцом в правому ряді, який пустий, а лівий повний, і як якийсь урод не виповзе підрізаючи в мій ряд... Таке напевно було в кожного і не раз. Ну не дивляться наші люди в зеркала!!!
Хотя в нашому місті таких проблем може виникнути дофіга. Сьогодні двічі підрізали, але навіть було впадло їм сигналити або шось доказувати. Чесно кажучи, я тепер дуже сильно боюсь їхати скорше 20км\год коли є 2 ряда і один з них стоїть із-за заторів. Інколи Їду перед кольцом в правому ряді, який пустий, а лівий повний, і як якийсь урод не виповзе підрізаючи в мій ряд... Таке напевно було в кожного і не раз. Ну не дивляться наші люди в зеркала!!!
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
мене на торпедо підрізав камаз. тіпу було [цензура], і він знав шо я його пущу 

Путін [цензура].
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
+1 на Тунельной, [цензура] 2 раза )))) и [цензура]Dark Wind писав:мене на торпедо підрізав камаз. тіпу було [цензура], і він знав шо я його пущу

- ОсТаПоВиЧ
- Ім'я:Остап
- Контактна інформація:
+1 мене сьоня чуть камаз не переїхав....на перехресті біля довженка...
я їхав від санти, прямо...а він зі сторони іскри...всьо по правилах.....але він мене просто не бачив
якби не дав газу, був би капець

я їхав від санти, прямо...а він зі сторони іскри...всьо по правилах.....але він мене просто не бачив

- CAT
- Контактна інформація:
народ.... я в шоці.... шойно приїхав додому....
пів години тому відвозив дівчину після пікасо додому в район нового цуму. Їду собі спокійно 60 км/год по Княгині Ольги, машин нема взагалі, десь 2:30 ночі. За мостом доганяю чорну Акуру (джип якісь там, моделей не знаю...) він їде в лівому ряді 40 км/год не більше... ну я після вчорашнього випадку взагалі боюсь цих дорогих іномарок тому собі їду за ним з дистанцією десь 20 метрів також в лівому ряду... тут він ні з того ні з сього перестроюється в правий ряд (без повороту) і їде ше помаліше.... ну я подумав шо він мене пускає і почав обгін, як тікі я його проїхав той тіп перестроївся назад в ліву смугу, в...бав дальнє і включив... шо ви думаєте.. сирену мєнтовську, тікі не таку гучну як в мєнтів.... ну оскільки ніяких проблискових маячків не було то я і не думав реагувати на цей звук..... потім він обігнав мене справа, втулився передімною знов в лівий ряд і давай томрозити, ну тіпа знов той самий прикол з кідаловом.... я кароче скинув до 20 км/год і відстав від нього.... він звалив десь по кільцю на Наукову......
взагалі якшо чесно не знаю чи то має відношення до вчорашнього інциденту чи нє але мені здається шо то якісь повний пісєц.... я ж нікому нічо не зробив, останнім часом їзджу майже на 100% по правилах, інколи тікі швидкісний режим порушую... нікого не підрізаю і не їзджу по зустрічних і тротуарах... на відміну від НИХ!
номера Акури не записав бо слідкував шоб він десь мене не підрізав чи ше шось... і сильно наближатись до нього не хотів... там якісь подібні були ВС 7773 чи шось таке... ну одним словом як завжди....
може завтра вечером мене розстріляють на дорозі???:)
пів години тому відвозив дівчину після пікасо додому в район нового цуму. Їду собі спокійно 60 км/год по Княгині Ольги, машин нема взагалі, десь 2:30 ночі. За мостом доганяю чорну Акуру (джип якісь там, моделей не знаю...) він їде в лівому ряді 40 км/год не більше... ну я після вчорашнього випадку взагалі боюсь цих дорогих іномарок тому собі їду за ним з дистанцією десь 20 метрів також в лівому ряду... тут він ні з того ні з сього перестроюється в правий ряд (без повороту) і їде ше помаліше.... ну я подумав шо він мене пускає і почав обгін, як тікі я його проїхав той тіп перестроївся назад в ліву смугу, в...бав дальнє і включив... шо ви думаєте.. сирену мєнтовську, тікі не таку гучну як в мєнтів.... ну оскільки ніяких проблискових маячків не було то я і не думав реагувати на цей звук..... потім він обігнав мене справа, втулився передімною знов в лівий ряд і давай томрозити, ну тіпа знов той самий прикол з кідаловом.... я кароче скинув до 20 км/год і відстав від нього.... він звалив десь по кільцю на Наукову......
взагалі якшо чесно не знаю чи то має відношення до вчорашнього інциденту чи нє але мені здається шо то якісь повний пісєц.... я ж нікому нічо не зробив, останнім часом їзджу майже на 100% по правилах, інколи тікі швидкісний режим порушую... нікого не підрізаю і не їзджу по зустрічних і тротуарах... на відміну від НИХ!
номера Акури не записав бо слідкував шоб він десь мене не підрізав чи ше шось... і сильно наближатись до нього не хотів... там якісь подібні були ВС 7773 чи шось таке... ну одним словом як завжди....
може завтра вечером мене розстріляють на дорозі???:)
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
тебе шота "пороблено" или что-то в этом роде...) не реально жолко когда ничего неможеш сделать...да уж..жопа какая-то...
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
CAT, чувак, купи машину побільше і не парся. Це комплекси у людей. Мене от на астрі тоже бувало щемили, зараз вже рідко хто пробує
Просто бачуть маленька машина, думають о якийсь лох їде, давай буду його харити.

-
2 pikach00
На твій Outlander 2.4AT є більші машини... Наприклад фура! На крайній випадок Білаз!
Хоча слова "Розмір має значення" - справджується...
На твій Outlander 2.4AT є більші машини... Наприклад фура! На крайній випадок Білаз!

Хоча слова "Розмір має значення" - справджується...
- Andriy01
Dark Wind, ОсТаПоВиЧ
Камаз - хорошая машина! Купил и не жалею! Никого!
Або в іншому анекдоті, де водій Камазу нікого не бачить: але враховуючи його габарити це не його проблема:)
CAT, купи собі 09:) Мене за 1.5 роки їзди на 09 ніхто так не насмілився підрізати
+ то не обгін був, а випередження, бо ви, вроді, їхали по односторонній і ніхто на зустрічну не виїжджав. Я коли хочу роблю випередження то маячу в спину дальнім і 90% водіїв перестроюються в правий ряд. Деколи хтось може не побачити.
Breaker, ну ти і шумахер!
Камаз - хорошая машина! Купил и не жалею! Никого!

CAT, купи собі 09:) Мене за 1.5 роки їзди на 09 ніхто так не насмілився підрізати

+ то не обгін був, а випередження, бо ви, вроді, їхали по односторонній і ніхто на зустрічну не виїжджав. Я коли хочу роблю випередження то маячу в спину дальнім і 90% водіїв перестроюються в правий ряд. Деколи хтось може не побачити.
Breaker, ну ти і шумахер!
- Lyubomyr
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
CAT, може то якийсь новий розвод 

- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
CAT, В тебе часом не поставлений ксенон в штатну оптику??? 

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Треба було ще ударом ногою з розвороту влупити, як вокер техаський рейнджерBreaker писав:я з "піском-візгом" по тормозах, пропустив його, мене це так розізлило, що почав маячити дальнім і сигналити ззаду нього (2 раза), а той урод, тіпа розізлився і давай переді мною гальмувати і виляти. Мене це розізлило остаточно!!! Я все жтаки за метрів 200-300 його обганяю, зажимаю до тротуара, ставлю свою машину прямо перпендикулярно перед ним, перекривши рух, вилажу і йду до його дверей (був такий злий, що навіть не думав ні про що). І що ви думаєте? За рульом оказався дєдок років 60-70, я йому за ручку, а він закрився, я йому показав шо він даун жестом

CAT, в чуваків мабуть піпіська невиросла, от хоть якось хочуть показати що вони щось можуть

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей