Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Автоокуляри
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Де продають? І за скільки?
- Viva
- Ім'я:Віталік
- Номер:ВС1110СК
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Приходь до мене в магазин оптики.
Зробим тобі окуляри, називаються Блу-Блокери (лінзи), оправу вибираєш сам.
Сам такі маю вони коли сонце темніють коли темно світліють + мають захисний ефект + вночі фари авто так не сліплять бо вони гасять яскравість (на хлопський розум).
Річ супер :lol:
Вул Городоцька 77, Грушевського,3 Магазин "Пізнай Світ"
Зробим тобі окуляри, називаються Блу-Блокери (лінзи), оправу вибираєш сам.
Сам такі маю вони коли сонце темніють коли темно світліють + мають захисний ефект + вночі фари авто так не сліплять бо вони гасять яскравість (на хлопський розум).
Річ супер :lol:
Вул Городоцька 77, Грушевського,3 Магазин "Пізнай Світ"
- Viva
А ти коли машину собі робиш ти вибираєш між ціною і якістю правда.
Ти подумай купиш якесь г..... на базарі ну там десь за 100 грн.Як ти думає воно сильно допомагає твоїм очам? Переконаний шо не дуже.
Можу доказати, але то буде довго. Значить лінза(шкло) коштує 120 грн., Пластикова 160.+ оправа на вибір.
Але одне но зробив і забув.Шоб потім очі не лікувати.
Я так ВВажаю.
Ти подумай купиш якесь г..... на базарі ну там десь за 100 грн.Як ти думає воно сильно допомагає твоїм очам? Переконаний шо не дуже.
Можу доказати, але то буде довго. Значить лінза(шкло) коштує 120 грн., Пластикова 160.+ оправа на вибір.
Але одне но зробив і забув.Шоб потім очі не лікувати.
Я так ВВажаю.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ага, до окулярів слід поставитися серйозно. Краще вже без них чим з якимись китайськими штучками...
В мене таке питання. Ці що пластикові - то вони ультрафіолет пропускають ? І чи то правда що будь-яке скло ультрафіолету не пропускає ? Колись на фізиці таке пригадую вчив, але чомусь навіть якщо їздиш за склом на сонці появляється загар.
В мене таке питання. Ці що пластикові - то вони ультрафіолет пропускають ? І чи то правда що будь-яке скло ультрафіолету не пропускає ? Колись на фізиці таке пригадую вчив, але чомусь навіть якщо їздиш за склом на сонці появляється загар.
- Viva
На рахуно загара ти правий.Хто тобі сказав шо автомобільне шкло відштовхує УВ промені - БАЙДА.Навіть якшо воно затемнене - воно все пропускає.
Окуляри в свою чергу які мають захист від променів не пропускають =99.8% непотрібних променів.Про це стільки літератури шо можна :mad:
Не будь яке скло не пропускає.Подумай сам якшо російське шкло коштує 3 грн. як ти думаєш пропускає чи не? ..... І я так думаю.
За шо платиш то і маєш.
Пластик як і шкло не то шо не пропускають вони відштовхують УВ промені, не дають змоги потрапити на сітківку ока.
Окуляри в свою чергу які мають захист від променів не пропускають =99.8% непотрібних променів.Про це стільки літератури шо можна :mad:
Не будь яке скло не пропускає.Подумай сам якшо російське шкло коштує 3 грн. як ти думаєш пропускає чи не? ..... І я так думаю.
За шо платиш то і маєш.
Пластик як і шкло не то шо не пропускають вони відштовхують УВ промені, не дають змоги потрапити на сітківку ока.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей